Kapsa na akumulátor na pažbě M4
Autor |
Zpráva |
BudWaiser
Major
|
Re: Kapsa na akumulátor na pažbě M4
máš dost otázek no... nevlezou se do předpažbí ano je lepší už nízzkoodporová kabeláž při výměně. a mosfet je na tobe.(neni nutný pokud ale nechces mit spalené kontakty) a ne nijak by se tam sanyo nevlezlo.
_________________ Colt Government 1911 A1 RK-01 kalash AK-74U
"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."
Naposledy upravil BudWaiser dne 23 lis 2010, 19:18, celkově upraveno 2
|
23 lis 2010, 13:30 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
budwaiser : ale vejde, jen se to musí předělat... já měl starou baterii která byla do účka takže sem ji jakoby nasadil na hlaveň.... a v pohodě dal dopředu do předpažbí...
|
23 lis 2010, 17:14 |
|
|
|
BudWaiser
Major
|
tak to mě omluvte za dezinfomraci!! jdu to máznout..
|
23 lis 2010, 17:22 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
BudWaiser píše: tak to mě omluvte za dezinfomraci!! jdu to máznout.. já teda nemam zkušenost s původnim packem, ale vim že se to hlavně dřív , kdy bylo málo firem v airsoftu dělalo... ale to byla ještě doba kdy li- pol byli drahý jako sviň, a jediny baterky se používali bud tyhle sanyo, nebo jeste takovy podobny ted si nevzpomenu jak se jmenovali... možná to byly HAMA články... jestli tu baterii najdu tak to vyfotim klidně
|
23 lis 2010, 17:40 |
|
|
|
jango
Praporčík
|
Zoidbee píše: měl bych dvě otázky: 1) crane pažba má kolik poloh? 2) co máš za "emčtyřku"? thx Já si myslim, že nejde o pažbu Tam de přece o to kolik máž v trnu vyvrtanej "dírek" a je jedno jestli crane, bushmaster, nebo jakákoliv jiná. U pažby pak máš jen "kolíček", kterej do těch dírek zapadává. Opravte mě jestli kecám
|
23 lis 2010, 17:48 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
jango píše: Zoidbee píše: měl bych dvě otázky: 1) crane pažba má kolik poloh? 2) co máš za "emčtyřku"? thx Já si myslim, že nejde o pažbu Tam de přece o to kolik máž v trnu vyvrtanej "dírek" a je jedno jestli crane, bushmaster, nebo jakákoliv jiná. U pažby pak máš jen "kolíček", kterej do těch dírek zapadává. Opravte mě jestli kecám blesku, ale to je snad jedno kolik má jeho pažba poloh
|
23 lis 2010, 17:51 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jestli dokážeš nacpat velkou Sanyo zelenou baterku do předpažbí M4ky, tak jsi u mě bůh a máš u mě minimálně basu plzeňskejch piv Ty tenký dlouhý jo, ty když se poskládaj do Učka tak se tam vejdou, ale veliký fakt ne. Zato co jsem koukal, tak by se dost možná daly poskládat do ANPEQ dvojky, což by byla celkem pecka...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 lis 2010, 19:02 |
|
|
|
BudWaiser
Major
|
no griffe ty jsem mylsel
takže jsem nedezinformoval!!!
|
23 lis 2010, 19:18 |
|
|
|
jango
Praporčík
|
loco99 píše: jango píše: Zoidbee píše: měl bych dvě otázky: 1) crane pažba má kolik poloh? 2) co máš za "emčtyřku"? thx Já si myslim, že nejde o pažbu Tam de přece o to kolik máž v trnu vyvrtanej "dírek" a je jedno jestli crane, bushmaster, nebo jakákoliv jiná. U pažby pak máš jen "kolíček", kterej do těch dírek zapadává. Opravte mě jestli kecám blesku, ale to je snad jedno kolik má jeho pažba poloh Tak jasně, že je to jedno, ale na minulí stránce někdo řikal, že si koupí bushmaster stock aby měl 6 poloh. Tak komentuju, že jich 6 mít nebude
|
23 lis 2010, 19:33 |
|
|
|
T-23lol
Podporučík
Registrován: 08 srp 2011, 00:23 Příspěvky: 182 Bydliště: Žiar nad Hronom + Brno
|
Ja som premýšlal takisto nad tým dať baterku dozadu ale mám problém s tým že používam mosfet s autmatickym brzdenim motoru a s autopoistkou takže je to celkom velké a dozadu do trnu pažby sa mi to proste asi moc nevojde , navyše by som mal veký strach o káble ktoré by u mňa boli dosť asi namáhané keďže u mňa behá pažba z polohy 1 do 6 skoro zakaždým keď leziem do budovi a keď z nej idem von. Druhá vec že by to bolo praktické pri rozborke zbrane čo je pre mňa asi najväčším lákadlom. Ale to asi nepripadá do úvahy kvoli vyśšie zmienenému. Rozmýšlal som aj nad boxom na predpažie ale toto riešenie sa mi až tak moc nepozdáva, páčia sa mi totiź iba tie menšie ako http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1837 a do tých sa asi žiadna 1300mAh 11,1V lipol nezmestí . Chcel by som sa ale spýtať na iné. Zatial mám síce klasické umelé predpažie ale mám vybavené predpažie takéhoto typu http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1186a na AirsoftPro píšu že keď sa to tam pekne uloží a odstráni sa ten hnusný strieborný kryt vo vnútri že sa tam dá napchať Li-Pol 7.4V nunčak čo majú v ponuke. (je to písane pri jednej z RIS verzíi M4 Aimtop) Keď som ale pozeral nejaké video a videl že tam vlastne dávajú tie články iba po stranách hlavne tak ma napadlo že jeden článok by sa teoreticky možno ešte vošiel pod hlaveň a mosfet nad hlaveň. a takým spôsobom by sa tam možno potom vošla aj takáto 11.1V baterka http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html Som úplne mimo alebo nie? Narve sa to tam? čo vy na to? nemáťe nejaké skúsenosti? Vopred ďakujem za odpoveďe. Našiel som aj video nejakej tej 7.4V v predpaží, ale na inej zbrani, predpažie ale vypadá dosť podobne. http://www.youtube.com/watch?v=Pz1OkTgklM4 Preskočte na čas 0:20 kde to vkladá. čo vy na to ? nevypadá to tam až také napchané že by sa tam ešte jeden článok nevošiel, či ?
_________________ Válčíme abychom mohly žít v míru Aristoteles
Maskáče: BW flecktarn / MTP Zbraň: M4 A1 [AimTop] 510FPS FlatHop + VisionKing 1,25-5x; Mosfet s aktívnou brzdou[Homemade]; Aku 11,1V 1800mAh 50-75C Li-Pol; Glock 17 Ostatné:Ultrafire C8; JPC Tan[GFC]; opasok + kydex sumky[Homemade]
|
23 pro 2012, 16:34 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
- Přímo u toho boxu máš odkaz na 11,1V/1300mAh baterku, která se do něj vejde. Mosfet by se ti mohlo povést nacpat do předpažbí. - Trojčlánek lipol jsem jednou do railovýho předpažbí nacpat zkoušel, nepovedlo se. Neměl jsem na to nijak extra času, takže si nejsem stoprocentně jistej, že to nejde, ale místa je tam fakt málo. - Je to předpažbí, proboha!!
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 pro 2012, 17:22 |
|
|
|
T-23lol
Podporučík
Registrován: 08 srp 2011, 00:23 Příspěvky: 182 Bydliště: Žiar nad Hronom + Brno
|
hh takže to nevylučuješ na 100 % ? ja by som sa totiž boxu vyhol najračej uplne ale tak ked by sa inak nedalo tak ten box zvlánem no ... len dalsie 4kila vyhodene na blbosť ...
_________________ Válčíme abychom mohly žít v míru Aristoteles
Maskáče: BW flecktarn / MTP Zbraň: M4 A1 [AimTop] 510FPS FlatHop + VisionKing 1,25-5x; Mosfet s aktívnou brzdou[Homemade]; Aku 11,1V 1800mAh 50-75C Li-Pol; Glock 17 Ostatné:Ultrafire C8; JPC Tan[GFC]; opasok + kydex sumky[Homemade]
|
23 pro 2012, 17:48 |
|
|
|
|