Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 12:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ] 
 Scar GBB 
Autor Zpráva
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Scar GBB
Zdar,přemýšlím o koupi plynové dlouhé zbraně a uvažuji o SCARu,http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2113
Nebo M4
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2116
Jaké jspu vaše zkušenosti s plynovkami a má cenu to vůbec kupovat? Vím že to má pekelně drahý zásobníky,ale to bych překousl
Která je podle vás lepší?

21 lis 2010, 23:50
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Scar GBB
První otázka - máš na to? Ono vysoký jsou nejen pořizovací ceny kvéru a zásobníků, ale i samotnej provoz. Plyn je drahej a spotřeba je veliká, a to nejen při samotnej střelbě, ale i při plnění a tak, kdy o dobrou půlku plynu přijdeš tim, že ti uteče všude možně. A i kdybys nakoupil CO2 zásobníky, tak bombičky o moc levnějc taky nevyjdou.
Druhá otázka - má to pro tebe smysl? Je to kvér pro člověka, kterýmu jde v první řadě o realističnost, v druhej taky o realističnost a až někde ve třetí čtvrtej řadě jsou střelecký vlastnosti. Na érsoft to neni, máš 30tiranný zásobníky, přinejlepším průměrnej výkon, v chladnějším počasí si nezastřílíš, používání plynu je ve svym principu nepraktický a nespolehlivý atd. atp.

Prostě jediný (sice velký, ale pořád jediný) plus GBB kvérů je realističnost a ten pocit, jinak jsou ve všech směrech lepší AEG. A jinak všechny WE kvéry jsou víceméně stejný, takže případně vybírej podle vzhledu.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

22 lis 2010, 00:12
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

taky bych chtel GBB od WE, ale bral bych M14 http://www.airsoftpost.com/product_info ... s_id=32862
jen čekam jestli nějak promysli ten upgrade na +500fps, jestli jo tak bych do toho šel, mel bych to jako snipu na leto. nebyla by to žadna kropenice takze bych to asi uživil.

22 lis 2010, 07:56
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík

ja souhlasím v podstatě s tím co řek Griff.Ono pro plynový kvéry by to chtělo dělat akce only gas a potom by to dostalo smysl, protože pokavaď se chceš nejvíc přiblížit reálu tak only gas gun.
Jenže představ si situaci ty s plynem někdy v květnu kdy to moc pálit dobře nebude a navíc s 30 bb rohlíkem a proti tobě kindersák s AK(AEG) na 130 a 600 bb zásobákem...
ano není to o kvérech ale o rukách, ale přeci jenom si myslím, že tuty kvéry mají svoje kouzlo jen když stojí plyn proti plynu, bohužel to tu má zatím hodně málo lidí na ot aby se tu daly dělat akce jen s plynovkama....

Jinak já bych bral Scara jednak je hezčí ( pro mě ) a za druhý levnější a ty zbylý many můžeš vrazit do kvéru...

Jinak ta M14 moje srdce zaplesalo.Když už totálně zmrvily AEG tím mechem tak tuto by mohla bejt více než solidní náhrada tak nádhernýho kvéru...uvidíme :)

http://www.scpmc.estranky.cz/

22 lis 2010, 09:55
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

M14 se mi líbí děsně, dokonce už Ratech dělá set pomocí kterýho jde zprovoznit bolt catch, ještě by to chtělo CO2 zásobníky a bude to luxus největší :D

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

22 lis 2010, 10:19
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

hoši nwm jestli je to dobrá volba,, já sem si kupoval taky scara nasral sem do toho asi 15tisíc a když sem myslel že už se nic nemůže posrat protože sem to měl snad všechno komplet vyměněný ( ne všechno!,jen skoro všechno) tak najednou při 3tí akci to přestalo střílet.. a to bylo asi 20stupnů.. nicméně opravil jsem to za další asi 2tisíce.. (součástky do toho pekelně drahý) a tet už si jaksi nezastřílím byl jsem s tím hrát v sobotu a bylo jen -1 stupen a dostřel asi 10metrů.. jako je to dobrej pocit držet něco takovýho ale tyhle kvéry jsou prostě NENAŽRANÝ hovada..navíc plyny za stovku do těchto zbraní dávat nemůžete.. já kupoval plyny za necelý pětikilo a vydrželo mi to sotva půlku akce..

22 lis 2010, 10:38
Plukovník
Plukovník

bolt catch je co? :) :oops:
ty co2 zasobaky by se hodily no ale tezko rict jestli je na ni budou dělat : (
a jeste jedna otazka, kolik je tak nejmin stupnu pro plyn/co2 aby byl vykon 100procent? do patnacti +-?

22 lis 2010, 12:01
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Záchyt závěru, je to ta "funkce" že při poslední vystřelenej ráně se závěr zachytí v zadní poloze. U standardní WE M14 to nevimproč nefunguje, i když je na to kvér připravenej, stačí tam jen vyměnit nějakej díl.

22 lis 2010, 12:43
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

to sem pravě myslel že tam jde normalně, je to navšech videich co sou na yt.
http://www.youtube.com/watch?v=7EdyphtT ... re=related 5:28

22 lis 2010, 13:47
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

ještě bych chtěl připíchnout k záporům, že je to super náročný na údržbu :) za ty prašule bych bral spíš odstřelovačku na plyn, tam je to o něčem jinym ...

22 lis 2010, 15:45
Podporučík
Podporučík

No,měl jsem v plánu prodat svou MP5 ,plus zbytky z upgradu za nizkou cenu a pak mozna pistol nebo Mp5K (ty dve sou zalozky) a koupit toho scara+ 2-3 zasobaky a na zimu mít M4, ale zase vyhodit 10K za něco,co mi bude skoro pořád viset na zdi a využiju to jen na táboře a pár prázdninových akcích ..... Tak je to pro mě jen vyhození peněz ,ale byl to můj sen ale trosku drahý na provoz ,tak radsi koupim darky a upnu M4
Ale dík za názory

22 lis 2010, 16:08
Plukovník
Plukovník

tak přišla chvile kdy jsem se odhodlal koupit od WE m14tku http://www.airsoftpost.com/product_info ... s_id=32862.
myslite že je do budocna možne že by se objevily i CO2 zasobniky? asi ne co : /
dale na tehle strance pišou že tam někdy kdo vi kdy daji navod jak zvyšit ustovou rychlost, myslite že to nějak možne u takove to zbraně?? kupovat ji chci tak jak tak ale se zvyšenym vykonem by to bylo hned o něčem jinem 8)
co byste doporučily za plyn? dival sem po techle: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=848 vypada dobře a sou na něj i kladne recenze
nebo tenhle: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=849
vim že plyn se tu probiral uz hodne krat ale nejak sem se nepročetl k žadne jasne a klodne odpovedi :oops:
diky za rady :wink: kdyby mel jeste nekdo nějaky napad ohledne tetto zbraně klidne napište, nemam primo vlastni zkusenosti s plynem pouze s co

05 led 2011, 15:45
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Jako WE dělá CO2 coltový zásobníky, takže si myslim že šance tady rozhodně je. Otázka je, kdy to bude, taky to může trvat pár let. Zvýšit úsťovka u plynovek určitě jde, na plynový Colty opět normálně upgrady existujou.
Plyn bych doporučil Ultrair nebo Guarder, se SRC nemam zkušenosti, ten druhej neni Greengas ale 134ka, která je příliš slabá, takže ten určitě ne. Proč ho mají na moravě značenej jako Greengas netušim...

05 led 2011, 16:18
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Bogno píše:
tak přišla chvile kdy jsem se odhodlal koupit od WE m14tku http://www.airsoftpost.com/product_info ... s_id=32862.
myslite že je do budocna možne že by se objevily i CO2 zasobniky? asi ne co : /
dale na tehle strance pišou že tam někdy kdo vi kdy daji navod jak zvyšit ustovou rychlost, myslite že to nějak možne u takove to zbraně?? kupovat ji chci tak jak tak ale se zvyšenym vykonem by to bylo hned o něčem jinem 8)
co byste doporučily za plyn? dival sem po techle: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=848 vypada dobře a sou na něj i kladne recenze
nebo tenhle: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=849
vim že plyn se tu probiral uz hodne krat ale nejak sem se nepročetl k žadne jasne a klodne odpovedi :oops:
diky za rady :wink: kdyby mel jeste nekdo nějaky napad ohledne tetto zbraně klidne napište, nemam primo vlastni zkusenosti s plynem pouze s co

a co red gas? mají ho přeci u té zbrane napsaný že je povolenej

>G&P M4 RAS<

22 led 2011, 15:17
Moderátor
Moderátor

A co z toho? CO2 zásobníky se nekupujou kvůli vyššímu výkonu (ono s nima člověk vyššího výkonu ani nedosahne), ale kvůli mnohonásobně větší praktičnosti oproti obyčejnýmu plynu z flašky.

22 led 2011, 15:22
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Griffon píše:
A co z toho? CO2 zásobníky se nekupujou kvůli vyššímu výkonu (ono s nima člověk vyššího výkonu ani nedosahne), ale kvůli mnohonásobně větší praktičnosti oproti obyčejnýmu plynu z flašky.

Ale red gas je silnější než green gas nebo se pletu? Když chce vyšší výkon tak je lepší volba red gas než green gas nebo ne?

>G&P M4 RAS<

22 led 2011, 15:26
Moderátor
Moderátor

Jo já jsem přehlídnul, že řeší i zvýšení úsťové rychlosti...tak to jo, to pardon.

22 led 2011, 15:34
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

a jo toho Red Gasu sem si vubec nevšimnul : )
Je to poznat že je vykon přece jen vetci oproti greenu?
Jinak M14 se mi bohužel zasekla v praze v celnim skladu : (

22 led 2011, 15:47
Profil ICQ
Major
Major

Darken01 píše:
Jinak ta M14 moje srdce zaplesalo.Když už totálně zmrvily AEG tím mechem tak tuto by mohla bejt více než solidní náhrada tak nádhernýho kvéru...uvidíme :)

Co je na mechu u M14 zkurvenýho? V nějakym topicu jsem četl myslim že to psal Griff že to byla nejlepší zbraň co kdy měl..

22 led 2011, 15:54
Moderátor
Moderátor

Nic, sedmička mech je náhodou dobrej, akorát holt si člověk musí koupit TMko a ne čínský šmejdy. Jediná nevýhoda je atyp středový kolo.

22 led 2011, 15:55
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Bogno píše:
a jo toho Red Gasu sem si vubec nevšimnul : )
Je to poznat že je vykon přece jen vetci oproti greenu?
Jinak M14 se mi bohužel zasekla v praze v celnim skladu : (

Výkon poznat určite je ale o kolik to fakt netušim
BTW nevíte jak se dá u tehle M14 plynovky zvednout výkon i jinak než že do ní nacpem red gas?
me dostalo že na tom videu naměřily FPS skoro 600, to už mají vyladěný nebo to střílí tak normalně
BTW ješe by mě zajímalo nevíte kolik cca se vypotřebuje ml plynu na 100 BB

>G&P M4 RAS<

22 led 2011, 16:05
Major
Major

Griffon píše:
"..akorát holt si člověk musí koupit TMko a ne čínský šmejdy.."

Já mám právě možnost koupit TM za 4000 je 2x hraná ten člověk si jí koupil a pak přestal hrát.. (bydlí kousek odemě proto ta důvěra ve 2 akce.. kdyby to bylo z netu tak bych tomu nevěřil) a sorry za OT kdyžtak pošlu Pm..

22 led 2011, 22:42
Plukovník
Plukovník

tak m14 je doma, ještě dlužim něco celnikum ale to počka na zitřek :lol:
když tak bych potom napsal nejakou recenzi ale tet se chci zeptat, da se nějak otestovat nebo porovnat sila nebo fps v domacich podminkach bez chrona? zatim se mi podařilo rozstřilet jeho obal na vzdalenost co umožnuje panelakovy byt :P ven v techto teplotach jeste dlouho nemužu : ( porovnaval sem s kalachame s M140 co mi komplet predelaval Jeff

27 led 2011, 17:49
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

http://airsoft-cervenyhradek.blog.cz/09 ... -rychlosti

27 led 2011, 18:13
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Bogno píše:
tak m14 je doma, ještě dlužim něco celnikum ale to počka na zitřek :lol:
když tak bych potom napsal nejakou recenzi ale tet se chci zeptat, da se nějak otestovat nebo porovnat sila nebo fps v domacich podminkach bez chrona? zatim se mi podařilo rozstřilet jeho obal na vzdalenost co umožnuje panelakovy byt :P ven v techto teplotach jeste dlouho nemužu : ( porovnaval sem s kalachame s M140 co mi komplet predelaval Jeff

pak napis kolik FPS ti to vyšlo

>G&P M4 RAS<

27 led 2011, 18:23
Kapitán
Kapitán

je mozne ze bych do scara v blizke dobe sel a tak bych se chtel zeptat jak je to s unikanim co2 zasobniku a jake jsou vyhody WE systemu oproti WA..

06 čer 2011, 07:36
Podporučík
Podporučík

Zdar. WE Scar je výborne spracovaná zbraň čo sa týka materiálov. Na mňa pôsobí fakt robustne a strielať z toho bol pre mňa pôžitok. Keď som všatk nad ním chvílku uvažoval a zrátal som si + a - vyšlo mi že to za všetky tie problémi nestojí (Griffon to výborne popísal hneď v druhom príspevku).

Ten scar má v sebe nastavitelný priepustný ventil - určuje objem vzduchu ktorý sa pri výstrele vypustí zo zásobníku. Dá sa k nemu dostať veľmi rýchlo - po takmer realistickéj rozborke zbrane. Týmto ventilom sa dá pridávať/uberať úsťová rýchlosť v rozmedzí cca 100 fps. Pri plnom otvorení ventilu sa nám z novej flaše plynu nepodarilo naplniť zásobník tak aby vystrielal všetkých 30 gúl (štandardný Green Gas, cca 20°C).

Na zásobníky pre CO2 bombičky mám taký názor, že radšej si pri každom nabíjaní gúl do zásobníka naplním aj plyn z flaše, ako by som mal uprostred boja doplatiť na to že mi dojde v bombičke šťava, pretože som predpokladal že vydrží aspoň 2 zásobníky (osobná skúsenosť :) .
Okrem toho CO2 oveľa rýchlejšie chladí komponenty zbrane a to sa pri full auto režime odzrkadlí na kratšej životnosti tesnení.

PS: Sorry, ale ak niekto tvrdí že pri plnení zásobníku plynom z flaše sa polovica vytratí mimo tak potom ten niekto nevie plniť zásobníky plynom :D

08 čer 2011, 18:23
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Že se ten scar podobá CZ 805 krom hlavně a rukojeti úplně to samé.

08 čer 2011, 18:57
Podpraporčík
Podpraporčík

OndrAK 47 píše:
Že se ten scar podobá CZ 805 krom hlavně a rukojeti úplně to samé.

Rovnou si jednu plácni a pak si pořádně prohlídni fotky těch dvou zbraní.

Jo, obě mají 4 RISky a možná (maličko) na první pohled podobnej upper reciever. A vzhledem ke stejný ráži maj vyjma flash hideru podobnou hlaveň (co taky na hlavni chceš vymejšlet). U zbytku jsi naprosto mimo.

Radši přemejšlej než zveřejníš podobnou kravinu.

10 čer 2011, 13:02
Svobodník
Svobodník

Mam rad realisticnost zbrani s plynovym blowbackem ale nemam na to abych do toho vrazil jiz zminene sumy premyslel jsem o necem jako EBB zbrani s elektrickym blowbackem. Sem zvyklej na AR15 ale vsehny jsou od APS coz sou podle vsech shitky no a M16 nejsou vubec. jakej mate nazorna cymu ak47

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=974

dik za odpoved

27 srp 2013, 20:23
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ]