Autor |
Zpráva |
Martin
Štábní praporčík
Registrován: 27 říj 2007, 19:52 Příspěvky: 131 Bydliště: Rokycany, Souřadnice: 49°44´21" SŠ a 13°35´47" VD
|
Re: SOG Military Airsoft team
Kromě členů a rekrutů, samozřejmě.
15 říj 2008, 18:44 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Čau chlpci neměl jsem teď moc času na to se vám ozvat Podle toho co mi říkal náš rekrut Skřet jsem usoudil že na vás musíme ještě docela potřénovat protože chceme bejt alespoň drobet důstojným soupeřem a ne aby nás profesionálové jako vy smetli hned první hru ze hřiště doufám že vám to nevadí že se na vás necítíme,až potrénujem určo se ozvem Airsoftu zdar nprap.Orange velitel týmu GSAS
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
05 pro 2008, 14:09 |
|
|
|
Skřet
Moderátor
|
mro píše: Čau chlpci neměl jsem teď moc času na to se vám ozvat Podle toho co mi říkal náš rekrut Skřet jsem usoudil že na vás musíme ještě docela potřénovat protože chceme bejt alespoň drobet důstojným soupeřem a ne aby nás profesionálové jako vy smetli hned první hru ze hřiště doufám že vám to nevadí že se na vás necítíme,až potrénujem určo se ozvem Airsoftu zdar nprap.Orange velitel týmu GSAS ty si pako XD...
|
05 pro 2008, 15:25 |
|
|
|
Soldier
Kapitán
Registrován: 23 říj 2007, 14:53 Příspěvky: 330 Bydliště: Hrádek-25 km od Plzne(40min vlakem)
|
Martine, pořád si myslíš to co jsi mi říkal o poslední akci---ty víš? já teda ne
_________________ Soldier AUDACES FORTUNA IUVAT
|
05 pro 2008, 15:35 |
|
|
|
Martin
Štábní praporčík
Registrován: 27 říj 2007, 19:52 Příspěvky: 131 Bydliště: Rokycany, Souřadnice: 49°44´21" SŠ a 13°35´47" VD
|
No trochu me to preslo
06 pro 2008, 16:52 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Skřet píše: mro píše: Čau chlpci neměl jsem teď moc času na to se vám ozvat Podle toho co mi říkal náš rekrut Skřet jsem usoudil že na vás musíme ještě docela potřénovat protože chceme bejt alespoň drobet důstojným soupeřem a ne aby nás profesionálové jako vy smetli hned první hru ze hřiště doufám že vám to nevadí že se na vás necítíme,až potrénujem určo se ozvem Airsoftu zdar nprap.Orange velitel týmu GSAS ty si pako XD... vyjadřuj se o svém veliteli aspoň drobet s úctou.Počkej v sobotu ty zadřeš na tréninku
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
07 pro 2008, 07:26 |
|
|
|
Skřet
Moderátor
|
mro píše: Skřet píše: mro píše: Čau chlpci neměl jsem teď moc času na to se vám ozvat Podle toho co mi říkal náš rekrut Skřet jsem usoudil že na vás musíme ještě docela potřénovat protože chceme bejt alespoň drobet důstojným soupeřem a ne aby nás profesionálové jako vy smetli hned první hru ze hřiště doufám že vám to nevadí že se na vás necítíme,až potrénujem určo se ozvem Airsoftu zdar nprap.Orange velitel týmu GSAS ty si pako XD... vyjadřuj se o svém veliteli aspoň drobet s úctou.Počkej v sobotu ty zadřeš na tréninku ups...
|
07 pro 2008, 08:48 |
|
|
|
umaxer
Podplukovník
|
Re: USO SOG Military team
zdar existujete ješte ? psal jsem vám na e-mail ale nikdo neodpovídá, ani stranky nemáte aktualizovaný
_________________ Challenges [Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!] >G&P M4 RAS<
|
16 led 2011, 15:00 |
|
|
|
Soldier
Kapitán
Registrován: 23 říj 2007, 14:53 Příspěvky: 330 Bydliště: Hrádek-25 km od Plzne(40min vlakem)
|
Re: USO SOG Military team
umaxer píše: zdar existujete ješte ? psal jsem vám na e-mail ale nikdo neodpovídá, ani stranky nemáte aktualizovaný viz. mail Chyba je na naší straně, omlouváme se
_________________ Soldier AUDACES FORTUNA IUVAT
|
16 led 2011, 15:14 |
|
|
|
|