|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
seth-catchme
Plukovník
|
M4 - špatně podává
Hoj a je tu další problém. Nejen že mi M4 střílí jen na SEMI, ale už i špatně podává. Mám M4 od CA a základní hop-up komora tam byla plastová. Již je to delší doba, co mi kolega v práci tuto plastovou komoru zlomil, proto jsem koupil kovovou CA. A od té doby to podává hůř. Jeden starší CA zásobník mi přestal podával úplně, ale neřešil jsem to, protože jsem měl ještě jeden a ten podával v pohodě. Koupil jsem si ještě 2 Dboys točáky a šel na akci s tím, že mám více zásobáků a nemusím doplňovat při průběhu akce. Jenže když jsem přišel, tak mi najedou pořádně nepodával ani jeden zásobník. Vždycky tak max. 5 kuliček a konec.. Mohl jsem točit a točit, ale kuličky to vzalo jen někdy, a zase nějakých max. 5. Tak jsem myslel, že to bude komorou, že zásobník pořádně nedoléhává ke komoře a proto nebere kuličky. Proto jsem vzal starou plastovou komoru, kousek (max. 2 mm) jsem z ní uřezal a přilepil přesně na kovovou komoru s tím, že už to bude podávat normálně. Po 24 hodinách schnutí (lepidlo schne sice 2 h, ale já chtěl mít jistotu) jsem do zbraně dal zásobník (který díky prodloužení komory tímto plastovým kouskem parádně držel), začal střílet, ale ne, nic, nepodává pořád. Poté mi tento plastový kousek upadl, takže jsem naprosto zjistil, že toto není řešení. Chtěl jsem kvůli tomuto problému kupovat novou komoru, ale nejsem si zcela jist, proto se ptám Vás. Nevíte, čím je tato příčina způsobena? Děkuji za odpovědi.
_________________ Trololol... :facepalm:
|
07 bře 2010, 08:28 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: M4 - špatně podává
Podle toho co píšeš tak máš CA sport line nemílím li se? Pokud ano tak problém bude v tom že to je čína vyrobená jen pro CA a jejich hop komory tamy neseděj a sou posazený jinak. Tryska tam buť drhne nebo vubec nedilíhá. Pokud stím máš problémy které se kupí ak to dej někomu v tvém okolí kterj zbraně umí ať se ti na to podívá.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
07 bře 2010, 08:49 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Ne, nemám žádnou čínskou Sportline, mám toto - http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=250No, v mém okolí.. Sice je servis v Olomouci, ale radši než platit někomu za servis si to udělám sám (už jsem tu komoru vyměňoval, takže vím).. Jen potřebuju najít příčinu a vědět, co mám vyměnit / udělat. Přece jenom, do servisu jsem již jednou dával zbraň a když jsem si vypočítal kolik stál díl a kolik chtěli za práci, byly to nekřesťanské peníze (teď nemluvím o servisu v Olomouci, ale o jednom nejmenovaném Ostravském).
|
07 bře 2010, 09:13 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
jenaže takle po internetu neopravíš nic. Nehledě k tomu že je divný že CA měla v základu plastovou komoru. Stím sem se zatím setkal jen u Sportline. Odkud si?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
07 bře 2010, 09:45 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Okres Přerov (je potřeba vědět ještě něco?), já tu zbraň už mám nějaký ten pátek (no několik let to bude) a kupoval jsem ji v té době ještě za 9 tisíc z druhé ruky.. Už měla prý malý upgrade.. A přísahám, že komora, kterou mi kolega zlomil byla plastová.. Zkusím teda nějak pořešit ten servis nebo něco.. Uvidí se..
|
07 bře 2010, 09:48 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
catchme píše: Okres Přerov (je potřeba vědět ještě něco?), já tu zbraň už mám nějaký ten pátek (no několik let to bude) a kupoval jsem ji v té době ještě za 9 tisíc z druhé ruky.. Už měla prý malý upgrade.. A přísahám, že komora, kterou mi kolega zlomil byla plastová.. Zkusím teda nějak pořešit ten servis nebo něco.. Uvidí se.. Jo tááááááááááááákk to potom jo pokud ji bejvalej majitel překopával tak to je jsanačka. Hele ještě jedna možnost je pokud ji máš vyskoušet výcero hop komor. S tím odkud si sem myslel že bych se i na to kouk pokud by si byl blízko. Zcela nezjištně.
|
07 bře 2010, 09:51 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Ok, nějak to zkusím pořešit.. Díky
|
07 bře 2010, 11:45 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jako tohle myslíš vážně? Založit dvě témata o problému s M4 za sebou, když navíc máš hned pod nimi téma "Problem s M4"? Ban na tři dny a tohle jde do archivu.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
07 bře 2010, 16:26 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|