Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 10:45

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
 Airsoft Morava-Nová provozovna. 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán

Nový příspěvek Airsoft Morava-Nová provozovna.
Vzorková prodejna Airsoft Morava se přemístila do větších a reprezentativních prostor. Kde a jak nás najdete a jaká je nová provozní doba,se dozvíte na úvodní stránce E-Shopu.
Srdečně Vás zveme.
A-M

Přesunuto, tohle zajímavý odkaz opravdu není. Griffon

25 úno 2010, 12:06
Nový příspěvek Nová pobočka ASM
Prosím neberte tohle jako reklamu jen se chcu s vami podělit o informace a zážitky.
Byl jsem v nové prodejně/pobočce airsoftmoravy a musím říct že prostorově luxus :) kde se to hrabe na ten krcálek z minula :D jen sem měl zezačátku problem to najít jelikož tam ještě něměli informační štítek, že jsou v tom vchode a málem jsem místo toho vlezl do řezníka :D o prostor pěkný jinak vystavene zbraně jsou ty co byly minule plus něco na víc.
Je i větší otvírací doba od PO-PA ale furt stejně časově dlouhá :( což je dle mého miněni a faktu ,že jsem z ostravy dosti mrzuté ale to se snad zlepší až se zabydlí více.
Jinak jsem i něco slyšel o větším sortimentu značkových zbraní :) takže se bude i na co těšit. Pokud se hodláte ochod navštívit budete překvapeni jen momentálně doprodávají skladové zásoby tudiž nemají všechno a hodně.
A perlička nakonec nevím zdali o tom víte že prodávají P&J kuličky, ale už od polského protějšku TaiwanGuns dostali zásilku nových balení těchto kuliček cena je stejná jen je velice pěkný a praktický pytlík a dokonce je popis i v českém jazyce :) :D

Fotečka :)
Obrázek

Sloučeno do jednoho tématu, varování za nehledání a založení duplicitního topicu. Griffon

02 bře 2010, 16:54
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Airsoft Morava-Nová provozovna.
:-D Pekny
V tydnu se tam stavim, kdyz ste se mi prestehovali "skoro pod barák" :-)

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!

02 bře 2010, 18:04
Nový příspěvek Re: Airsoft Morava-Nová provozovna.
jj urco se mrkni ja uz tam byl minuly ctvrtek jako vip :) a super a nej bylo tady je maly sklad... no bylo to vetsi pomalu jak byt 3+1 :D

02 bře 2010, 18:54
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 4 ]