|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Diesel
Desátník
|
UNKNOW ZONE
http://www.unknownzone.hu Zdar! Jeto akce v Maďarsku.
|
01 bře 2010, 20:46 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: UNKNOW ZONE
Jelikož letos Berget padá tak tohle by mohla bejt náhrada. Jede někdo odsud nebo byl někdo na jinejch ročníkách?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
01 bře 2010, 20:56 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
vypada to solidne, celkovy pocet 300 lidi, takze jestli se to nebude odehravat na "hristi" (at uvazuju jak uvazuju tak me nenapada to spravne slovo ) velikosti fotbaloveho hriste tak by to nemusela byt ani sprosta kropirna
|
02 bře 2010, 18:37 |
|
|
|
Diesel
Desátník
|
vanhouten píše: vypada to solidne, celkovy pocet 300 lidi, takze jestli se to nebude odehravat na "hristi" (at uvazuju jak uvazuju tak me nenapada to spravne slovo ) velikosti fotbaloveho hriste tak by to nemusela byt ani sprosta kropirna Zdar! Hřište má rozlohu cca 4,5 hektárú (430mx1040m). Je tam mnoho budov. Chtejí to udelat na parádne akční. Před chvýli jsem mluvil s organizatorem a on řekl že na konci bude i tombola (minulí rok byla hl. cena AK-beta).
Naposledy upravil Diesel dne 04 bře 2010, 10:36, celkově upraveno 1
|
04 bře 2010, 10:27 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Diesel píše: vanhouten píše: vypada to solidne, celkovy pocet 300 lidi, takze jestli se to nebude odehravat na "hristi" (at uvazuju jak uvazuju tak me nenapada to spravne slovo ) velikosti fotbaloveho hriste tak by to nemusela byt ani sprosta kropirna Zdar! Míst má rozlohu 4,5 hektárú. Je tam mnoho budov. Chtejí to udelat na parádne akční. Před chvýli jsem mluvil s organizatorem a on řekl že na konci bude i tombola (minulí rok byla hl. cena AK-beta). Počkej 4,5 hektarů? jenom? To je dost málo teda.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
04 bře 2010, 10:34 |
|
|
|
Diesel
Desátník
|
Ano, je to na rozlohu síce malé, ale jak jsem to před chvíli psál: Mnelo by to být dost husté. Na příšti rok s vybavuje opuštená dedinka. Mnelo by to být už tenhle rok, jenom že birokrácia všude funguje (hlavne v Maďarsku)
|
04 bře 2010, 10:43 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Diesel píše: Ano, je to na rozlohu síce malé, ale jak jsem to před chvíli psál: Mnelo by to být dost husté. Na příšti rok s vybavuje opuštená dedinka. Mnelo by to být už tenhle rok, jenom že birokrácia všude funguje (hlavne v Maďarsku) No nevím na tak malém prosoru se to zvrtne v kropenici je to moc malí.
|
04 bře 2010, 10:45 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Diesel píše: vanhouten píše: vypada to solidne, celkovy pocet 300 lidi, takze jestli se to nebude odehravat na "hristi" (at uvazuju jak uvazuju tak me nenapada to spravne slovo ) velikosti fotbaloveho hriste tak by to nemusela byt ani sprosta kropirna Zdar! Hřište má rozlohu cca 4,5 hektárú (430mx1040m). Je tam mnoho budov. Chtejí to udelat na parádne akční. mala rozloha, a parádně akční? Takze to bude o tom kdo ma vice zasobniku a lepsi baterky. Tak zase nic. Dival jsem se na googlemaps na to kde se to odehrava, tak tipuju ze to je ten maly lesik za tou obci ze? to je jen trochu vetsi nez ma TTM tu svoji zakladnu. V 300 lidech to tam byl masakr. Jakakoliv taktika tam jde stranou, tam je jen frontova linie a sype se o 106
Naposledy upravil vanhouten dne 04 bře 2010, 11:09, celkově upraveno 1
|
04 bře 2010, 11:01 |
|
|
|
Diesel
Desátník
|
Tihle oragizatři delají už hodne dluho, byl sem a mnoho ich hrách a ne mnel jsem nikdi žádné problémi. Já se na ne spolehnu. Pak se to uvidí.
|
04 bře 2010, 11:05 |
|
|
|
Diesel
Desátník
|
vanhouten píše: Diesel píše: vanhouten píše: vypada to solidne, celkovy pocet 300 lidi, takze jestli se to nebude odehravat na "hristi" (at uvazuju jak uvazuju tak me nenapada to spravne slovo ) velikosti fotbaloveho hriste tak by to nemusela byt ani sprosta kropirna Zdar! Hřište má rozlohu cca 4,5 hektárú (430mx1040m). Je tam mnoho budov. Chtejí to udelat na parádne akční. mala rozloha, a parádně akční? Takze to bude o tom kdo ma vice zasobniku a lepsi baterky. Tak zase nic. Dival jsem se na googlemaps na to kde se to odehrava, tak tipuju ze to je ten maly lesik za tou obci ze? Nevím, ale já se na to zeptám.
|
04 bře 2010, 11:07 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
No nevím máme teď prostor 17 hektarů kterej chystáme na akce a připadá nám to malí. No a 4,5 hektaru to je fakt málo. Pokud to ale pořadatelé udržej na uzdě tak by to s přivřenejma očima mohlo jít ale hodně přivřenejma učima.
|
04 bře 2010, 11:32 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|