|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
domca1
Desátník
|
Zbran do začatku
Ahoj, Sem začatečník a chtěl bych nějakou elektriku do začatku nejvice sem zažrany do tyto zbraně kterou bych chtěl nejraději vim že by bylo nejlepši nějake ak a to ja nehcii www.eagleguns.cz01. AEG zbraně > Ostatní > FN P90 TR - Dekorace (ACM) Jakou by jste mi doporučili zbran do začatku ?? Je muj vyběr teto zbraně dobry ? Předem dik za odpovedi
|
01 lis 2009, 17:58 |
|
|
|
Keldy
Kapitán
Registrován: 01 bře 2009, 01:09 Příspěvky: 400 Bydliště: H.Týn / Holýšov
|
Re: Zbran do začatku
tak o P90-tkách je tu toho hafo ...a ohlasy jsou většinou kladné (akorát je problém se zasobnákama ) jinak pro začátečníka se doporučuje manuál - líp se naučíš taktiku,strílet atd a až pak AEG a pálit podle hada
_________________ "vždy očekávej to nejhorší a pak už můžeš být jen mile překvapen" TM vz.61 manuál APS ASR 110 "Unicorn" ......prostě další M4 přestavěná na DMR
|
01 lis 2009, 18:07 |
|
|
|
Stepan
Podporučík
|
http://www.recenze-airsoft-zbrane.estranky.cz/Vlastnoruční krátká recenze na P90, žádný zázrak, ale jsou tam podstatné informace hlavně pro začátečníky.
|
01 lis 2009, 18:20 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Hele, chápu že jsi nováček a v airsoftu začátečník, ale napřed hledej, čti a až pak se ptej. Už jsem ti to napsal v tom tématu o P90, který jsem ti zamknul - o tejhle zbrani je tady na fóru už nejeden topic (na jeden jsem ti dokonce dal přímo odkaz), stejně tak je tady hromada témat o výběru zbraně pro začátečníka, krom toho na internetu jsou recenze, články pro začátečníky atd. atd. Takže ještě jednou - hledej, čti, zjišťuj si informace, vybírej a teprve když budeš chtít řešit něco, co se na tomhle fóru ještě neřešilo, tak se ptej, popřípadě zakládej nová témata. Příště už to bude opravdu i s varováním.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
01 lis 2009, 18:26 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|