|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
ajlend
Podpraporčík
|
sniper
mozn ase to tu resilo,ale,mam nejake zkusenosti s military sportama,hlavne paintball,chvilku sem hral airsoft a ted chci zkusit snipera,pac to je pro me nova zkusenost,takze,slysel jsem,ze je jako zacatecnik si koupit svd dragunov,jenze vsude kam se kouknu tak se k nemu nic neprodava,a ja tom mam zmatek,tak vas prosim,jestli by ste mi sem nehodili linky na doubrou optiku,bipod a nejlepe ris listu,dekuji vam,a dale nevim,jak to bude,jsem pomerne maleho vzrustu tak nevim,jake to bude pri pohybu,tak vas prosim,jestli by jste mi neporadili,predem dekuji za jakoukoliv odpoved...
|
11 říj 2009, 12:29 |
|
|
|
Stepan
Podporučík
|
Re: sniper
No takže tohle se tu řešilo už nesčetněkrát a vsadím se, že vám to hned někdo zamkne. Jinak pokud se Sniperováním začínáte, tak doporučuji VSR nebo L96, Dragunov je na začátek přehnaný a zatím na něj, jak píšete nejsou díly. Optiku, nožičky i zbraň na: http://www.airsoftmorava.cz/
|
11 říj 2009, 12:34 |
|
|
|
ajlend
Podpraporčík
|
dekuji,o 96 jsem uvazoval,ale pripada mi hrozne "neskladná" ale vsr,to je jina..jenze porad nevim,co si vybrat,ta co je takova "nesikovna" me pripada proste sympatictejsi a proste takova,jak to rict,proste drsnější,vsr se mi libi svou jednoduchsti,ale tim jak je krasna tak uz z ruznych zkusenosti mam takovy pocit,ze to neni to prave orechove,az moc jednoduche,takze,tyhle dve,dragunov jsem tedy vyradil..
|
11 říj 2009, 12:51 |
|
|
|
ajlend
Podpraporčík
|
nebo lidi,dejte mi pls nekdo na vas zkusene icq a pokud by ste byli tak hodni tak bych to s vama resil,pac takhle by se to resilo hrozne dlouho..
|
11 říj 2009, 13:26 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jak řekl Stepan, už se to tu řešilo stokrát, stačí hledat a číst. A samozřejmě zamykám
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
11 říj 2009, 13:48 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|