|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 20 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Nikol
Rotmistr
|
OPERATION LIZARD
-TAKŽE NEMÁ CENU SEM PSÁT TY OKECÁVKY KOLEM,STEJNĚ TO NIKDO NEČTE A KDO PŘIJEDE NA KACI JEN KVŮLI HEZKÉ ŮVODNÍ ŘEČI AT ZŮSTANE DOMA -A HRAJE HRY NA PC. -KDO JEZDÍ NA AKACE ABY DĚLAL PROBLÉMY AT ZŮSTANE DOMA -MUŽU ZARUČIT ŽE SE NEBUDE OPAKOVAT TO CO NA FC-Z CHYB SE ČLOVĚK UČÍ A NIKDO NENÍ NEOMYLNEJ -ONLY MILITARY -REGISTRACE BUDE SICE OTEVŘENÁ,ALE POČÍTÁM ŽE TAK Z 50 TÝMU JICH VEMEM 15 -RADIOKOMUNIKACE NA VYŠŠÍ ŮROVNI -ŽÁDNÉ BARÁKY,POUZE LES -VÝCVIK JEDNOTEK PŘED NASAZENÍM DO OPERACE -NOVINÁŘ,KTEŘÍ S VÁMI BUDOU DĚLAT ROZHOVOR V DOBĚ,KDY NEBUDETE NASAZENI V ŽÁDNÉ AKCIKONFLIKT PROBÍHÁ V KOSOVU PÁR INFO NA ZAČÁTEK: LOCALIZATION: BVVP RALSKO....NĚKDE V LESE-PŘEKVÁPKO DATE: DÁME HLASOVÁNÍ-NEBUDU SE TU DOHADOVAT KOMU SE TO HODÍ,KOMU NE TYPE: LARP OMEZENÁ MUNICE-OPRAVDU SE TO BUDE KONTROLOVAT VĚK MIN.15LET-SORRY VŠEM MLADŠÍM,ALE AT TO MÁ NĚJAKOU ŮROVEN POVOLENÉ POUZE MASKOVACÍ VZORY US,BW,DÁNSKÉ,GB A AČŘ TERORISTE+CIVIL DLE REALU-VEMTE SI CHCETE,MASKOVÁNÍ DLE LIBOSTI,ALE DLE REÁLU,NE ŽE BUDE POBÍHAT JEDEN AMÍKA JAKO TERO A DRUHEJ ZA ISAF....JSME LIDI S ROZUMEME TAK U TOHO TROŠKU UVAŽUJTE REGISTRACE NA MAILU: nikolasabakova@seznam.czBUDOU BRÁNY REGISTRACE POUZE V TOMTO FORMÁTU: VZOR team: 3ID počet:5lidí stránky:www.tretipesidivize.estranky.cz zaměření:pěchota DO ZAMĚŘENÍ UVEDTE POUZE PĚCHOTA,PRŮZKUM,RADISTI,SNIPER(I),MP,SAPPERS,ATD PODLE TOHO CO UVEDETE BUDETE ZAŘAZENI DO PRŮBĚHU CELÉ AKCE...TUDÍŽ POKUD NĚKDO DĚLÁ PĚCHOTU,MUŽE ZŮSTAT KLIDNE CELY VÍKEND V ZÁKOPU HRA BUDE TRVAT 24HODIN,ZA JAKÉHO KOLIV POČASÍ...KDE SE MI ZASE CHYSTÁ PSÁT NA EMAIL ŽE SE NÉDÁ HRÁT V KUSE,ŽE BUDE UNAVENJ,TAK AT SE ANI NEVYSILUJE PSÁT TAKOVÝHLE ŘEČI...JEDNOU JE TO MILITARI,TAK TO BERTE VÁŽNĚ AKCE SE TEPREVE PŘIPRAVUJE,TAKŽE DE SPÍŠE O VAŠE NÁVRHY APOD. JE OMEZENÝ POČET ŮČASTNÍKU...200LIDÍ POKUD JE ZDE NĚKDO KDO BY BYL SCHOPEN UJMOUT SE JEDNOTLIVÝCH FUNCÍ TAK TO UVÍTÁM VOLNÉ FUNKCE: VELITELÉ JEDNOTLIVÝCH KONTINGENTŮ....5VOLNÝCH MÍST VELITEL VÝCVIKU...............................2VOLNÁ MÍSTA MP...............................................2VOLNÁ MÍSTA MEDICI..........................................20VOLNÝCH MÍST vzhledem k tomu že se jedná o military akci s prvky LARPU,tak se nikdo nezvedne jen tak ze země a nepude na mrtvoliště.Ale budou fungovat medici...budou odnášez raněné na nosítkách a reálně je ošetřovat.Bude zbudováná polní nemocnice VŠE BUDE V LESE,TUDÍŽ POČÍTEJTE S TÍM ŽE SE NIKDO NEVYSPÍ V ŽÁDNÉM BARÁKU....KDO SI CO POSTAVÍ TO VYUŽIJE BUDE SE SPÁT V ZÁKOPECH PĚKNĚ SE PROJDETE...BUDOU I 10KM PROCHÁZKY PŘIHLÁŠENÉ TÝMI: 3.BRN omlouvám se za pravpisné chyby
Naposledy upravil Nikol dne 23 čer 2009, 05:52, celkově upraveno 2
|
20 čer 2009, 19:51 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
Re: OPERATION LIZARD
koukam že hlasovat umíte... ale co takhle se k tomu nejak vyjadrit...dokud nereknete co si o tom myslite,neda se ta akce nikdy uskutecnit ku spokojenosti vsech
|
21 čer 2009, 14:15 |
|
|
|
lupe
Nadporučík
Registrován: 12 říj 2008, 19:52 Příspěvky: 285 Bydliště: Tachovsko
|
co takhle sem dat mapu kde se to bude konat.
|
21 čer 2009, 16:14 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
no mapu sem klidne dam
|
21 čer 2009, 16:54 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
Loc: 50°35'34.654"N, 14°44'57.937"E tady v tomto prostoru se bude hrat
|
21 čer 2009, 17:08 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Ono já bych třeba rád jel, jenže prostě Ralsko mam zatraceně z ruky, znamená to pro mě nějakejch 5 hodin ve vlaku, což se mi opravdu nechce
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 čer 2009, 17:09 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
jo to je jasny mi ale treba taky jeli vlakem do Sokolova na afghán,taky nic moc cesta...takze to moc dobre znam
|
21 čer 2009, 18:23 |
|
|
|
Havel
Štábní praporčík
Registrován: 26 říj 2008, 16:33 Příspěvky: 134 Bydliště: Blížejov
|
Ano, jsem (jsme) ochoten, když to bude někde blíž, do Ralska se hnát nebudu:(
_________________ CPL John "Havel" Blackbean A/1-23 INF, 2ID "Second to none" We serve
www.23rd.wz.cz Second ID, who is more? We won´t knock on haeven´s door!
|
21 čer 2009, 20:41 |
|
|
|
Ardie
Podpraporčík
|
Citace: TAKŽE NEMÁ CENU SEM PSÁT TY OKECÁVKY KOLEM,STEJNĚ TO NIKDO NEČTE A KDO PŘIJEDE NA KACI JEN KVŮLI HEZKÉ ŮVODNÍ ŘEČI AT ZŮSTANE DOMA -A HRAJE HRY NA PC. Už jenom kvůli tomuhle výlevu bohužel, tenhle přístup mi prostě připadá fakt hloupý, obzvlášť u akce, která by měla být larpového typu. Fakt špatný, něco si o tom zjisti, podívej se na akce, které spadají např. pod GSG.com. Imho po ohlasech na Freedom City by člověk čekal, že prostě zjistíš, že to chce víc zkušeností, než se vrhat na pořádání své "military akce". Jinak mě to trochu mrzí, protože uvedená myšlenka nezní vůbec špatně, jen prostě tenhle styl podání je třeba pro mě dost odpuzující. Škoda, zkus nad tím zapracovat a nezatracuj herní zasazení a simulaci ještě před akcí. Toť můj soukromý názor, nikomu ho ale určitě nenutím...
_________________ http://stb.ardie.cz "And here we are... Perfectly tuned Ferraries on the demolition derby."
|
21 čer 2009, 22:23 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Griffon píše: Ono já bych třeba rád jel, jenže prostě Ralsko mam zatraceně z ruky, znamená to pro mě nějakejch 5 hodin ve vlaku, což se mi opravdu nechce jjá to teda nějak do detailu nečetl a nevim termín ale jestli bychom jeli tak by jsme tě sebou vzali grife.Místo by určo nějaký bylo.A v Ralsku se jede uplně jinej soft než tady u nás na západě takovej hezčí
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
22 čer 2009, 15:12 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
termin zatim neni...jelkoz akce bude az za rok,ted se na ni pracuje aby byla opravdu do detailu
|
22 čer 2009, 17:56 |
|
|
|
lupe
Nadporučík
Registrován: 12 říj 2008, 19:52 Příspěvky: 285 Bydliště: Tachovsko
|
Na tuhle akci bych rat jel ale ject vlakem takhle dlouho a takovou dalku se my nechce jinak bych prijel
|
22 čer 2009, 18:01 |
|
|
|
skary
Svobodník
|
Zní to velmi zajímavě, ale na tom přístupu by si měl vážne zapracovat ,a jsem(jsme) ochoten tu cestu podstoupit podle toho kdy to bude
|
22 čer 2009, 20:32 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
takže vážení na příběhu se pracuje už déle,ale vzhledem k tomu že tentokrát nebude jen jeden tým jakožto organizátor,ale 3-pro lepší ůrověn trvávše trošku déle,než se všichni dohodnou,ale máme rok čas,tak se nebojte,dočkáte se snad pro vás velmi pěkného příběhu
|
23 čer 2009, 05:51 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
pracuje se na strankach k akci,kde budou prihlasene jednotky a info o nich dale vsechny novinky a propagacni video akce stranky budou hotovy do konce letnich prazdnin
|
23 čer 2009, 12:44 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
www.lizard.wgz.czna strankach se pracuje
|
28 čer 2009, 14:15 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
http://www.koloboty.cz/soutez.html?cid=****Tak takhle tedy ne, na tohle tu opravdu zvědaví nejsme. Griffon
|
29 čer 2009, 06:45 |
|
|
|
glancy
Poručík
Registrován: 16 pro 2007, 12:06 Příspěvky: 271 Bydliště: Stříbro
|
co to bylo griffe? jinak Nikol, to jsi ty? : http://www.tretipesidivize.estranky.cz/ ... original/6Aby to nebylo tak moc off, toto je zapadocesky portal, vetsina z nas je hodne ze zapadu, do Brd se uz taky nezenu, byl jsem jednou a dalka jak prase. Kdyz neco takovyho, uvital bych to blize. Mozna neco na zamysleni...nejde to bliz? Jinak na Afganu si s vama rad popovidam
_________________ B/1-23 INF,2ID-Blackhawk US Army infantry viewtopic.php?f=245&t=5307 Pruzkumnik/Zbrojir/Sberatel hmyzu/Pyroman/Kutil/do kuli/Gun nut/Obchodnik se smrti/Zenista/Vitezstvi nebo smrt/Drill Sergeant/Hereck/Staresina/Motostrelec
|
01 črc 2009, 09:33 |
|
|
|
Nikol
Rotmistr
|
ano to jsem ja...jen ted uz mam na sobe zase vic vystroje,fotka je docela stara na afghanu se urcite uvidime
|
03 črc 2009, 06:47 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Glancy -> Nějaká soutěž, ve kterej jde o to, aby ti kliklo co nejvíc lidí na odkaz...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
04 črc 2009, 13:33 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 20 ] |
|