|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Rozbitá sklopná lícnice na SCAR
Autor |
Zpráva |
MVP_PingGuy
Svobodník
|
Rozbitá sklopná lícnice na SCAR
Ahoj, rozbil se mi mechanismus tlačítka na odklápění lícnice u scaru, zbyl mi jen šroub, ale nedá se to nikde sehnat jako náhradní díl, setkal se s tím někdy někdo? nechce se mi kvůli tomu kupovat nová pažba a lepenky už mam fakt dost.. Ocením každou radu na opravu, popřípadě kde by se to dalo sehnat.
|
25 lis 2017, 12:39 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Re: Rozbitá sklopná lícnice na SCAR
No z tvojho popisu som si neni úplne istý či ťa chápem dobre. Stratil si poistku (záchyt) pažby na scara? ďalej by bolo veľmi vhodné keby si uviedol o aký scar sa jedná. Ono totiž airsoftových scarov je viac...
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
25 lis 2017, 15:29 |
|
|
|
Mike_223
Poručík
|
Sháněj u techniků po bazarech, napiš maily AS obchodům. Každý má ve skladu větší či menší množství vraků zbraní, tak by pro tebe za menší úplatek mohli něco nalézt.
|
25 lis 2017, 21:37 |
|
|
|
MVP_PingGuy
Svobodník
|
Je to scar H od Dboys. Pazba je bocne sklopna, ale shora na ni je zaklapeci licnice, ktera kdyz se odklopi, tak je jako otvor dovnitr pazby, kam se dava baterka. Muj problem je tlacitko s pruzinkou, ktery dohromady drzi tuhle licnici priklopenou, jenze jak je to rozbity, tak se pri zvednuti zbrane licnice sama odklopi a baterka pada ven.
|
26 lis 2017, 23:50 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|