|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Glock 18C GBB Tokyo Marui - plnění zásobíku
Autor |
Zpráva |
eibe
Rotný
|
Glock 18C GBB Tokyo Marui - plnění zásobíku
Dobrý den, chci se zeptat na plnění zásobníku této zbraně. Mám i glock 18C od KWA a normálním GreenGasem (Ultrair power Gas a také Ultrair od ASG) a naplním zásobník bez problému. Zásobník do TM nedostanu snad ani kapku plynu, vše utíká kolem a z lahve, do zásobníku ani ťuk. Pak jsem našel na internetu, že do TM se používá jiný hnací plyn: Predator HFC 144a, má tedy jiný plnící ventilek přesně pro TM ? Děkuju za rady.
|
14 říj 2017, 14:46 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Re: Glock 18C GBB Tokyo Marui - plnění zásobíku
Nie, všetky plyny od HFC , ultrair green gas a red gas majú rovnaké koncovky, takisto ako aj CO2 plnička a adaptér na propylen fľaše. TM zásobníky by nemali mať s nimi aboslútne žiaden problém. Sám mám viacero plynoviek a všetky plním rovnako, zásobníky ak sú kompatibilné používam prevažne TM. Problém bude asi vadný ventil na zásobníku, prípadne ak naňom máš vonkajší o-krúžok daj ho preč a skús plniť.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
14 říj 2017, 15:04 |
|
|
|
m.ape
Plukovník
|
Re: Glock 18C GBB Tokyo Marui - plnění zásobíku
HFC 144 je cca o 50% slabší ako bežný GG použitím u TM podstatne predlžiš životnosť záveru ale výkon zbrane klesne na uroveň AEP. TM zásobníky majú samoodvzdušnenie (pri plnení syčí) je to OK akonáhle sa ti nad ventilom objaví obláčik dymu je zásobník plný. http://www.sinergy.sk/blog/blog-clanok/18v tomto článku je pekne popísané ako má ventil TM fungovať
|
14 říj 2017, 19:38 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|