|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
MK110 Problém, mechabox OK ale kuličky padaj ze šachty
Autor |
Zpráva |
ladeoscz
Svobodník
|
MK110 Problém, mechabox OK ale kuličky padaj ze šachty
Zdravím, vyskytl se problém na mé MK110 od TopArms, po pár dávkách (cca 30-40 kuliček) ze zbraně už nejdou kuličky ale střílí (mechabox OK). Když vyndám zásobník tak vypadne 3-5 kuliček... Prosím jestli víte jak to opravit budu rád.. Děkuji
|
02 čer 2017, 08:52 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Re: MK110 Problém, mechabox OK ale kuličky padaj ze šachty
To že z komory vypadávajú guličky je bežná a normálna vec. Väčšina komôr je tak konštruovaná. Problém je teda iba ten že po pár ranách ti prestane podávať BB. Problém môže byť buď to v zbrani alebo v zásobníku. Aké zásobníky používaš? Typ? Kapacita? Koľko zásobníkov máš? Aké používaš strelivo? Kedy sa problém objavil?
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
02 čer 2017, 16:31 |
|
|
|
ladeoscz
Svobodník
|
Re: MK110 Problém, mechabox OK ale kuličky padaj ze šachty
Používám G&P na 130 ran tlačné. Zbraň mám novou a dělá to od samého začátku... Mám 2x ten samý typ zásobníku plus jeden točný ale u každého je ten samý problém že se po pár ranách zastaví. Teď jsem zkoušel ze zbraně střílet a už ani nestřílí BB. Uvažuju o reklamaci zboží...
|
02 čer 2017, 21:28 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|