|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
peca001
Svobodník
|
M4A1 Top Arms
Dobrý den Chtěl bych Vás požádat o radu při výběru zbraně. Budu spíše příležitostný hráč AS a tak hledám něco v nižší cenové hladině (4 500,- Kč). Líbí se mi M4A1 a tu bych si také chtěl koupit. Jen nevím od jakého výrobce. Měl jsem nejprve vybranou od APS: http://airsoftpro.cz/cz/airsoftove-zbra ... rna-detailAle u výše zmíněného obchodu v odkazu mi byla doporučena tato: http://airsoftpro.cz/cz/airsoftove-zbra ... rna-detailObě jsou v podstatě totožné jen ta od Top Arms má silnější pružinu a o trochu větší fps, ale zase nemá MOSFET. Jinak jsou asi stejné? Prodejce tvrdil, že ty od APS jim tam dost často lidí nosí na opravu. Máte prosím někdo zkušenosti s M4A1 od TOP ARMS. Zde na fóru jsem toho moc nenašel a obecně na internetu také ne. Děkuji za pomoc
|
12 dub 2017, 09:26 |
|
|
|
Mike_223
Poručík
|
Re: M4A1 Top Arms
Ani jedna z možností není špatná. Spíš si vyber, co ti je více sympatické. TopArms je přebal EC, a vlastně i to samé jako Specna Arms. Na ty už si ohlasy dohledat můžeš. Mosfet je fajn věc, ale na občasné střílení se základem není nutný. Ohledně častých oprav APS- kámoš má přesně tuto, asi po 3 letech a tomu odpovídajícímu nástřelu mi ji přinesl na servis a stačilo akorát vyměnit hop gumu, pružinu a promazat a pohoda.
|
12 dub 2017, 17:08 |
|
|
|
peca001
Svobodník
|
Mike_223 píše: Ani jedna z možností není špatná. Spíš si vyber, co ti je více sympatické. TopArms je přebal EC, a vlastně i to samé jako Specna Arms. Na ty už si ohlasy dohledat můžeš. Mosfet je fajn věc, ale na občasné střílení se základem není nutný. Ohledně častých oprav APS- kámoš má přesně tuto, asi po 3 letech a tomu odpovídajícímu nástřelu mi ji přinesl na servis a stačilo akorát vyměnit hop gumu, pružinu a promazat a pohoda. Děkuji za odpověď. A z Vašich zkušeností by jste sáhl po zbrani se silnější pružinou? tedy Top Arms? Vzhlědově mi sedí obě.
|
12 dub 2017, 18:35 |
|
|
|
Mike_223
Poručík
|
Snad si tykáme, ne? Moje zkušenosti s oběmi značkami jsou kladné a co se týče silnější pružiny u TA, nemyslím, že tam je. Udávaný výkon se obvykle liší a obě značky, co jsem zatím potkal, dávají v základu 120 m/s a nějaké drobné.
|
12 dub 2017, 19:18 |
|
|
|
peca001
Svobodník
|
Mike_223 píše: Snad si tykáme, ne? Moje zkušenosti s oběmi značkami jsou kladné a co se týče silnější pružiny u TA, nemyslím, že tam je. Udávaný výkon se obvykle liší a obě značky, co jsem zatím potkal, dávají v základu 120 m/s a nějaké drobné. Ok tykáme . Zajdu tam a nějakou si vyberu. Díky za rady
|
12 dub 2017, 19:49 |
|
|
|
peca001
Svobodník
|
Tak nakonec jsem koupil CYMA CM007. TopArms nebyl skladem a další budou až v červenci a to se mi nechtělo čekat. APS mi tam nedoporučili a zbytek se mi vzhlědově nelíbil.
Jsem začátečník, ale zbraň vypadá dobře a střílí přesně (zatím na 15 metrů do terče). Co se týče dostřelu tak jsem neměl možnost ještě vyzkoušet.
Co mě však trochu vadí, je hrkání akumulátoru v pažbě. Buď ho tam špatně dávám nebo to je prostě standartní chování. Jak to řešíte? Nějaký molitan?
Děkuji
|
11 kvě 2017, 22:46 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
No samozrejme ide o to akú máš pažbu a akú batériu, niektoré kombinácie hrkajú iné nie, ak ti to vadí riešenie je jednoduché, narvi tam molitan, alebo bublinkovú fóliu..je to jedno, ide len o to aby sa dala batéria bez problémov založiť a aj vybrať. Prevedenie je už na tebe.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
12 kvě 2017, 14:23 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|