Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 15:22

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 Snow wolf m24 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Snow wolf m24
:) Zdravím přátelé airsoftáci. Chci si pořídit zbraň a přemýšlím o M24 od Snow Wolfu. Jednak se mi líbí M24 víc než JG bar 10 ( kdyby mi někdo chtěl doporučovat ) ale i to že u M24 je že zásobník drží v pouzdře které je na hlavni. ( U př: Bar 10 zásobník drží v těle zbrani. Mám totiž v plánu vyrábět dřevěnou pažbu a do ní vložit hlaven s s pružinou atd.. No a když je na zbrani to pouzdro na zásobník nemusím vymíšlet jistící mechanismus zásobníku, protože je v tom pouzdře ) Jen se chci zeptat jestli s ní máte někdo zkušenosti jak bez upgradu tak popřípadě včetně. Tato zbran se tu už jednou rozebírala ale to v roce 2010 kdy na ni nebylo moc vecí k sehnání. dneska jsou full upgrade kyty a myslím že si za tu dobu koupilo mnohem víc lidí. Díky za odpovědi :)

02 dub 2017, 18:21
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Snow wolf m24
Áno, rozoberala sa tu v roku 2010 a keby si si poriadne prečítal pravidlá fóra dozvedel by si sa, že keď už si na fore tú tému našiel, mal si sa spýtať v nej a nie založiť duplicitné téma.
Tak si prečítaj -
viewtopic.php?f=2&t=1240
Hlavne bod 2.4

Viď : viewtopic.php?f=111&t=10638&hilit=snow+wolf&start=120

03 dub 2017, 20:08
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 2 ]