Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 14:46

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
 Nová plynová GBB CZ75 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Nová plynová GBB CZ75
Zdravím,

dneska si budu kupovat první plynovku. Vybral jsem si CZ75. Chtěl bych aby dlouho vydržela, nebyly s ní žádný problémy a střílela přesně už z krabice, což jsem slyšel že CZ75 od KJWorks umí a s tou se rozhoduji ještě mezi CZ75 od ASG která má zas originální ražení. Zbraň bude sloužit k trénování na zbroják a airsoft. Taky bych chtěl poradit s plynem našel jsem si Ultrair, ale nechci na ničem šetřit. Kuličky 0.25g nebo více? Asi bych vzal Madbull. Nakoupil bych to na bohemia airsoftu, ale pokud znáte něco levnějšího napište. A ještě bych chtěl vědět jak je to s údržbou, já bych to vyčistil a namazal po každé střelbě. Mazat čím? Napadl mě konkor, nebo něco jiného určeného přímo pro airsoft zbraně?
Kdybych vybral verzi od ASG tak bych to koupil na airsoftguns.cz, kde nabízejí předprodejní servis za 350 Kč, zbraň namažou, zkontrolují, atd... Myslíte že je to potřeba? Píšou, že je to hlavně potřeba u zbraní z číny, čož se mne asi netýká, protože KJWorks i ASG jsou z taiwanu.

Děkuji

19 úno 2017, 11:20
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Nová plynová GBB CZ75
Nemazať len čistiť ak predsa mazať len koľajnice záveru suchým PTFE gule aspoň 0,3g nech to má presnosť.

ASG je len distribútor CZ75B robí KJW a KWA KWA je lepšia už len z dôvodu že na tú od KJW nekúpiš diely.

KJW má teraz nové modely P09 a SP01 sú to nové neprebádané zbrane základné diely nejakú sú k dispozícii uprade zatiaľ nie osobne by som do týchto zbraní nešiel práve kôly nedostatku upgrade dielov nakoľko nezapezpečím spoľahlivý chod aký ja vyžadujem.

Plyn Protech pri väčšej spotrebe Propán z 10 kg fliaš alebo HPA systém vhodný hlavne do zle vetraných priestorov a v chladnom počasí.

19 úno 2017, 16:49
Četař
Četař

Tak nakonec jsem koupil tu od ASG http://www.airsoftguns.cz/cz-75-gbb-asg, než jsem dostal tady odpověd. Plyn Ultrail(Je vhodný pro tu plynovku?) a kuličky BLS 0.25g. Doufám že jsem neudělal chybu. Díly bych stejně asi nekupoval. Pokud jsou težší kuličky tak je větší přesnost, ale menší dostřel a naopak, pokud se mýlím, tak mě opravte. Mně vetší dostřel nevadí, kuličky se vystřílý a koupím nový, to samý s plynem.
A na mazání jsem koupil silikonovou vazelínu na ty plochy u závěru, silokonový olej jsem vyloučil příjde mi zbytečný, stejně jako plyn s větším obsahem mazadla.

Koukal jsem po té od KWA, ale v žádným českým eshopu jsem ji nenašel, jestli o nějaký víte pošlete mi prosím odkaz.
(upraveno) Tak jsem ji našel na BAS s nic moc popiskem a cenou 4711 Kč, která dost převyšuje tu ASG. A na dalším eshopu, kde píšou že na dotaz dodají, čemuž nevěřím.

Děkuji

19 úno 2017, 20:52
Plukovník
Plukovník

Vazelínu v žiadnom prípade nikde do GBB nedávaj. Ťažšie BB majú aj väčší dostrel ako ľahšie aj presnosť len to nesmieš s váhou prehnať plyn to nie je zlý ale na leto v chladnejšom počasi pod 20C už má problém tak na budúce si kúp Protech, Nuprol 2,0 alebo Smartgas mali by mať rovnaké vlastnosti a sú použiteľné až do 5C.
KWA síce nemá popisky ale je v každom ohľade lepšia ako KJW plus do KJW zatiaľ nezoženieš žiadne diely a ak ju budeš často používať určite niečo odýde mám jednu takú dom na opravu ale asi skončí na klinci.

Škoda že si nepočkal na odpoveď na modely P09 a SP01 diely zohnaď ide.

20 úno 2017, 16:24
Četař
Četař

Z jakého důvodu nepoužívat vazelínu?
A nenašel jste nějakej shop kde by se dala ta KWA sehnat? Ze zahraničních už vůbec nevím.
Chci jedině repliku cz75 k trénování na zbroják.

20 úno 2017, 16:38
Plukovník
Plukovník

Vazelína je hustá časom stvrdne a bude spôsobovať len samé problémy rovnako ako aj silikon. Na záver súché PTFE alebo minerálny olej nič iné mazať netreba ba dokonca ani to nie stačí to len udržiavať čisté a odstrániť prípadné nerovnosti vzniknuté pri odlievaní.

Ked si už kúpil to KJW tak ho používaj kým sa nepokazí možno dovtedy aj nejaké diely budú k dispozícii možno nie sú lebo je to pomerne málo rozšírená zbraň a zatiaľ nebol o diely dopyt.

20 úno 2017, 18:21
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Originál diely na KJW nie sú problematické. Napíšeš priamo KJW, zaplatíš cez paypal a oni ti to pošlú.

20 úno 2017, 20:36
Plukovník
Plukovník

Už som o tom počul budem musieť skúsiť.

20 úno 2017, 20:51
Štábní praporčík
Štábní praporčík

sales (zavináč) kjworks (bodka) com (bodka) tw

Nechával som si poslať nejaké diely na CZ P-09.

20 úno 2017, 21:42
Praporčík
Praporčík

Je CZ75 od ASG určitě KJW?
Mám Glocka17 od ASG a ten je na tuty KWA. I origo díly z KWA tam pasujou. Tak jsem měl prostě za to, že i CZ75 je KWA. Vím, že ASG je jen prodejce.

Jinak jestli jsem to dobře pochopil tak KSC je japonská firma a KWA je její pobočka na Tajvanu, která právě vyrábí věci pro ASG.

PS: Teď jsem koukal na stránky KSC/KWA. A CZ75 od nich je v kolonce KSC.

Na zahraničních shopech jsem ji nikde skladem nenašel. Alespoň né na těch co znám. Jen tady na tiger111hk. Ale vyjde tam skoro stejně jako na BASu. Dvě kila není nic moc rozdíl. Jinak mi od nich došli věci do týdne max 14dní.

21 úno 2017, 01:08
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

ASG predával tuším oba verzie jak KJW tak KWA rovnako ako predával glocky KWA a teraz Army pod svojou značkou jediné ako to zistiť je pozrieť si hop up komoru.

21 úno 2017, 04:37
Kapitán
Kapitán

Myslím,že ji vyrábí KJW a vyrábí je i pro Dána ASG s ražením

Tady je od KJW
http://www.airsoftmorava.cz/zbrane/pist ... 9-kjw.html

21 úno 2017, 14:32
Četař
Četař

Díky zejtra bude doma akorát s ražením od ASG taky za 3300 na airsoftguns. Cena se mi zdá nějaká podezřelá, zítra zjistím co je to zač.

21 úno 2017, 21:27
Praporčík
Praporčík

Tak pak dej vědět jak jsi spokojený. A zkus, prosím, identifikovat zda se jedná o KSC nebo KJW.

Tady je Rozpis dílů pro KSC. A tady je v pdf na straně 5 Rozpis dílů pro KJW.

21 úno 2017, 22:11
Plukovník
Plukovník

Stačí urobiť fotku demontovanej vnútornej hlavne včetne hop up komory KWA/KSC má špecifickú komoru. Prípadne ak k nej bude kľúč na nastavenie hop up so zúbkami tak je to KWA. Ak sa nastavuje kolieskom na spodnej časti komory je to KJW

Ak tam bude toto je to KJW
http://airsoft.tiger111hk.com/images/pr ... -BK-10.jpg

21 úno 2017, 22:18
Plukovník
Plukovník

Abych osvětlil...
ASG původně před lety prodávalo CZ75 od KWA/KSC (je to to stejné).
Po nějakém čase je nahradili CZ75 od KJW. Ty se dnes běžně prodávají. Takže v určité době jste od ASG mohli koupit obě značky. Ale aktuáln nové dodávky jsou od KJW.
KWA/KSC CZ75 už se špatně shání. Jelikož je KWA/KSC jiná výroba, byli i dražší. Viz. rozdíl ceny (a hlavně kvality) Glock 17 od WE a KWA/KSC.
Nicméně v současnosti už druhým třetím rokem postupně zdražují všichni výrobci, takže už to není tak markantní.

Díly na KJW nabízí na požádání na BASu, jelikož přímo od KJW dováží. Zkus nejdříve napsat na servis@airsoft.cz a zeptat se na konkrétní díl, zda ho nemají. Pokud je to zbraň z distribuce ASG, obvykle je to o to vyšší šance.

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI
Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun

22 úno 2017, 09:49
Četař
Četař

Vypadá to na KJW hop up se šteluje plochým šroubovákem a žádný klíček k tomu nebyl, cena taky napovídá té od KJW. Na basu je KSC a je o dost dražší. Zatím jsem vystřelil asi 60 kuliček a na to že jsem nic nešteloval střílí dost přesně, je tu teda silnej vítr, ale i tak trefím osobu na 20 metrů. Kdyby jste chtěli můžu poslat i pár fotek.

22 úno 2017, 18:17
Plukovník
Plukovník

Na 20m sa dá trafiť mini IPSC poper zámerný kruh cca 10cm. KJW je už s krabice pomerne presné a výkonné.

22 úno 2017, 19:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]