|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Oragann
Četař
|
M4 okolo 9-ti tisíc
Ahoj, chtěl bych si koupit M4, nejspíše od značky G&P, klidně nadhoďte i jiné značky, ale odmítám mít akumulátor v externím boxu, a proto se obracím na vás jako zkušenější hráče jestli nemáte nějaké poznatky o které byste se chtěli podělit. Předem díky.
|
09 pro 2016, 17:40 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
Re: M4 okolo 9-ti tisíc
Já bych začal tím, proč konkrétně M4 GP? V čem máš pocit že je lepší než třeba ICS, CA nebo APS?
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
10 pro 2016, 09:11 |
|
|
|
Oragann
Četař
|
G&P mi byla doporučena, nebráním se značkám jako ICS, vlastně jsem si našel - http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... 2%7B4%7D32. Jaký je váš názor na ní + mohli byste mi sem hodit nějakou baterku do zbraně, slyšel jsem že by se tam měla dávat co nejmenší aby se pažba dala plně využít.
|
10 pro 2016, 09:38 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
Abych to uvedl na pravou míru. G&P není tak špatná značka, jen prostě zůstala víceméně tam, kde před deseti lety a funguje stále stejně. Nic moc se nezměnilo - ano, pravidelně občas ukážou trochu jiný model M4, jinak jen hromadu vnějších dílů. Jenže další značky se posunuli dál, vyvíjejí jiné modely, nové mechanismy a vychytávky pro mechabox i celou zbraň. Takže pro mě je tato značka jen dinosaurem, který přežil dodnes a připomíná nám staré dobré časy. ICS je v současnosti asi nejprogresivnější značkou, která vylepšuje na zbraních vše, od nových modelů celých zbraní, až po jednotlivé vnitřní a vnější díly. Za mě v současnosti asi nejkvalitnější výrobce, který u vývoje a výroby zbraní myslí. Mají na to dost zkušeností (vždyť AEG začali vyrábět jako druzí na světě a první na Taiwanu) a prostředků (je to lídr na současném světovém trhu). Koupě zbraně od ICS je dobrá koupě...snad možná až na výjimku jejich modelu AK, kdemají jiné značky podle mě navrch. ICS je současný hi-end. PARka od ICS je hodně dobrá volba, a to nemám pušky ve stylu M4 rád XD S baterkou ti z hlavy neporadím, ale napiš na prodejna@airsoft.cz a oni už ti něco doporučí. APS je značkou, která taky vymýšlí všechno možné, byť provedení samozřejmě není vždy dokonalé. Ale uvážím-li jak moc se posunuli v kvalitě provedení a technologické úrovni za cca 5 let, tak je to neuvěřitelné. Samozřejmě pořád patří mezi střední třídu a snaží se zaujmout zajimavým vzhledem a cenou. Je potěšující, že se občas zaměří na nové modely a nebojí se vylepšit staré a to velmi výrazně. CA je podobně jako G&P stará značka. CA ale nabízí velké množství modelů, kterými nahrazuje relativně pomalý vývoj, co se vnitřku týče. Opět střední třída.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
Naposledy upravil Alfred dne 20 pro 2016, 17:10, celkově upraveno 1
|
12 pro 2016, 09:42 |
|
|
|
Oragann
Četař
|
Moc děkuju za skvělou odpověď.
|
20 pro 2016, 15:30 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
s alfredem se skoro shodnu, jen bych tu chvalu na ics neprehanel, ac je mam spise rad nez nerad, stale maj mouchy a treba jejich l85ky bytostne nesnasim, m4 od ics je ale pomerne dobrou volbou.
ad CA ti jsou imho uplne za zenitem to co predvedli na posledni IWA bylo k placi, to je APS uplne jinde, APS se mi celkove dost libi ... jediny co od CA slo byla klasicka m14 a sr25 a to jsem nevidel kvalitu napriklad vnitrku hopkomory atd ...
ad GP pokud chces peknej kver je to porad TOP v rozumnej cenovej hladine, jak pise Alfred zadna inovace zadny QSC/puleny mechace apodobne ale tela a zbytek exterieru maj proste supr, bavim se tet o jejich plnotucnejch verzich s COLT razbou ty Marine a jiny tela nejsou tak TOP.
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
04 led 2017, 18:45 |
|
|
|
Adam_Bravo
Rotný
|
Všiml jsem si tohoto tématu tak nebudu zbytečně otevírat nové když mne zajímá stejná věc.. Osobně jsem si vybral tuto M4ku od G&P která má fakt plnotučné tělo které mne hlavně přesvědčilo.. https://goo.gl/ODh7Sp jak bylo řečeno sice tam moc posun není ve vývoji ale kdybych do toho těla někdy narval další peníze a koupil lepší vnitřky tak si myslím že to bude určitě super volba nebo snad ne ? po upgradech bych chtěl zkončit na něčem podobném jak je na fotce .. fotky ukazují hlavně jak vypadá to tělo.. (kvalita)
Přílohy:
16325951_1259125134177760_511698481_o.png [ 1.62 MiB | Zobrazeno 11803 krát ]
M4_6_zpsfyu7ct4l.jpg [ 352.18 KiB | Zobrazeno 11803 krát ]
|
25 led 2017, 14:10 |
|
|
|
NoobsRush
Poručík
|
Jenže problem je, že u této zbraně zbylo jen tělo od GP, ktere je srovnatelne s mnohem levnější a vyspělejším GG. Navíc předpažbí je CNC z uplně jine zbraně.
_________________ Youtube NoobsRush - všemožné o Airsoftu (Zamyšlení, Tipy, Recenze)
|
25 led 2017, 16:39 |
|
|
|
Adam_Bravo
Rotný
|
M4ka z fotek je už upravená verze .. mne jde hlavně o to tělo (stejně bych vnítřek komplet časem měnil..) právě proto mi přišla M4 od G&P jako nejvhodnější ale pokud by si měl nějakého konkrétního konkuretna tak bych poprosil o odkaz..
|
25 led 2017, 17:21 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|