Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 22:29

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 M4 tryska a hop up gumka 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek M4 tryska a hop up gumka
Zdravím,
předem se omlouvám za nové téma které tu bylo již několikrát otevřeno ale i tak jsem se nedozvěděl to na co se chci zeptat.
Mám M4 od PaJ která fungovala celkem v pohodě až na to že její výkon byl dost mizerný. Proto jsem se rozhodl pro celkový upgrade který činí: RA mechabox, novou standardní M4 vzduchotechniku: válec s otvory od SHS, hlava válce SHS, píst SHS, hlava pístu RA, 130 pružina, kola SHS, tryska SHS 21,4 mm.
Vše funguje perfektně ale s původní HOP komorou mi přestala úplně podávat kuličky. zkusil jsem tedy jinou komoru, kuličky podávala ale zbraň se dusila. Tryska chodí jak má, nedrhne, nepřečnívá do komory. Vyzkoušel jsem další tři komory a různé hop gumky (bíla aimtop, průhledná GD, nějaká erární černá)... Nasazená je správně. Když střílím dávkou tak asi 10 kuliček vystřelí normálně ale pak se udusí a to tak že nahrne sukýnka hopup gumičky mezi kuličku a stěnu hopup komory.
Chci se tedy zeptat 1) může to být nevhodnou délkou trysky? 2) jak se má chovat tryska vůči hopup gumičce? má zajíždět kousek do ní nebo ne? 3) jak má být posazena hopup komora vůči mechaboxu a jak veliký na něj má mít přítlak?
Dokáže mi tu někdo poradit proč se mi deformuje okraj i nové hopup gumky mezi stěnu komory a kuličku?

Předem moc děkuji.

12 kvě 2016, 10:32
Generál major
Generál major

Nový příspěvek Re: M4 tryska a hop up gumka
nejprve se zeptam. cos skousel za hopkomory a ktera se dusi?

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

03 čer 2016, 13:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Re: M4 tryska a hop up gumka
Už vyřešeno, zakoupil jsem seřizovatelnou trysku, díky které jsem zjistil že původní tryska byla příliš krátká a i nějak tlustší (nebyla NBU)...
Nic méně bych se i přes to že již vše funguje jak má dozvěděl, kam až má tryska zalézat do HOPUP gumky (pokud vůbec). Ví to někdo? :-)

05 čer 2016, 15:27
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]