Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 21:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Mk43/M60e4 [P&J] 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Mk43/M60e4 [P&J]
Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se vyplatí investovat do téhle krásky pokud máte někdo nějaké zkušenosti budu jen rád za odpovědi, rady atp.
http://www.airsoftmorava.cz/zbrane/zbra ... 3-p-j.html :) předem díky za odpovědi

08 říj 2015, 19:42
Podpraporčík
Podpraporčík

Nový příspěvek Re: Mk43/M60e4 [P&J]
Je to kus od kusu jako každá CH - měl jsem Mk43 a po čase bylo nutné přidělat zásobník napevno k tělu kvůli podávání. Řízení kadence jsem odpojil a dal tam klasický mosfet. Mechabox je bytelný, zbraň se dobře drží a váha není tak hrozná jako třeba MK46.
Velká nevýhoda je zásobník na boku zbraně - při naložené vestě se zadrhává o sumky, nutnost přidělat RIS lištu - mířidla jsou lepší jak u M249, ale stejně ELCAN je dobrá věc při přesné krycí palbě do oken bunkrů apod.
Nakonec jsem si stejně pořídíl M249 (MK46) - zásobník nepřekáží, podává - plno upgrade dílů včetně CNC mechu. Odlehčil jsem pažbu za CTR a sundal RIS nadpažbí. Na základní komoře, mechu s Airsoftpro vzduchem, extreme mosfetem od Jeffa a SHS koly na 153m/s se M140 - kadence akorát pro základní zásobník.

Je to otázka vkusu - M60 jsem v ruce neměl, ale musí to být hodně dlouhá zbraň spíše pro VN, nebo post-apo akce.

22 bře 2016, 10:13
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Re: Mk43/M60e4 [P&J]
Mam MK43 uz nejaky rok je to asi od kedy sa objavili na trhu od A&K. Je potrebne v nej spravit par uprav.

Ja som spravil nasledovne:
-novy bore up vzduch od AS pro + tryska 35mm
-novy piest SHS s celokovovym ozubenim (ten modry)
-zatazovy motor od AT
-presna hlaven 6.02mm 469mm
-na zaciatku bolo treba podlepit hop gumu nakolko tam bol obrovsky unik vzduchu. Mal som aj prerobenu komoru na horizontalne ulozenie pritlacneho valceka. Neskor musela byt komora vymenena, lebo tryska vybrusila cast materialu v komore.
-neskor komora vymenena za morris
-povodna kabelaz sa mi zacala lamat pri koncovkach. Vymenil som kabelaz v zasobniku a v zbrani
-kolesa od SHS 100:300
-hop guma maple leaf
-novy extreme mosfet od Jefftron (dakujem Jefftron za nacrt ako ho mam zapojit aby som zachoval povodnu zasuvku na rychle odpojenie mechu)
-uprava zasobnika 1. na pevno prisrobovat k telu (zvykol sa zasobnik posunut a zaseknut gule v trubicke) 2. otocil som vrchny kryt o 180 stupnov aby sa lepsie naplnal
-zdrhovackou cez lucik stiahnut telo nakolo je z dvoch casti aby sa nemykalo a nepovolovali srobiky. Na koniec vsetky srobiky som podlepil sekundovim
-pruzina 135

Na tejto zostave a uprave som dosiahol vykon cca 520fps. Zbran sa stala spolahliva, v teame oblubena a u protihracov nenavidena :D

05 bře 2017, 16:05
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]