Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 22:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Náladová MP5K - záhada 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Náladová MP5K - záhada
Ahoj všem,

mám problém s MP5K PDW od Cymy. Zbraň je úplně nová, je po rozumném upgarde na CQB (D-pastorek SHS, kola 18:1 SHS 3.gen, 7mm kuličková ložiska SHS, trn s ložiskem SRC, pružina SP100, píst SHS vysokorychlostní, válec+hlava pístu Hurricane, hlava válce SHS, tryska Airsoftpro 21,5 mm, hlaveň SRC 6.03 250 mm).

Zbraň dává 102 m/s, ale občas kulička v komoře jakoby nesedne a ejhle 70 m/s. I poslechově není ten výstřel úplně ok. Potom zas 10 výstřelů nic a pak zas párkrát tenhle shit. A pořád dokola. Při dávce víc shitů, než normálních výstřelů.

Tryska se hýbe na hlavě volně, orig. ramínko nedrhne, tryska zajíždí do komory celá, na gumičku doléhá dobře, v komoře tryska taky nedrhne, nikde nic nefouká mimo.

Zkoušel jsem už vše znovu přetěsnit, dával jsem různé gumičky (nějaké číny 90-92 m/s, Systema 92-95 m/s, Guarder 100-102 m/s), ale nic nepomohlo. Tryska v komoře nedrhne, komora je doražená k mecháči dobře, je v ose. Zkoušel jsem i jinou komoru (taky Cyma) a bylo to ještě horší - tentokrát to dělalo při každém výstřelu. Zkoušel jsem dát vačku na kola - bez efektu (s podáváním problém nemá ani bez ní).

Už jsem zkusil snad všechno. Poradí mi někdo prosím, co mám ještě vyzkoušet?

17 bře 2016, 01:27
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Re: Náladová MP5K - záhada
Já se připojuji. Mám také novou (týden) GSG-522 PK celokov z Bohemie, pár ran dá na semi i auto krásných na 50 i více metrů, ale pak to dutě zabublá a nic. Vyndám zásobník, a když zmáčknu spoušť, tak mi to tu zaseklou kulku vystřelí rozdrcenou na kousky. A tak pořád dokola. Od nové zbraně bych čekal, že bude bezproblémová... :?

18 bře 2016, 17:14
Poručík
Poručík

Veny: Pokud možno, reklamuj. Co jiného s novou zbraní...
Kozin: Ono se to takhle na dálku špatně řeší, protože je potřeba projít víceméně vše co souvisí s podáváním a může tam jít kolikrát o takovou záležitost, že ji jen tak někdo nenajde.
Opravdu zajíždí tryska do komory celá i při dávce? Není někde tryska nebo komora ošoupaná? Nebrání něco kuličce, aby vyšla ven (např. moc přitažený hop, požkozená/zašpiněná hlaveň apod.), používáš kvalitní kule (vím, blbé otázky, ale radši se ptám, aby to nebyla taková hloupost, náhoda je blbec)?
"Poslechově není úplně okej" To má zvuk jako při zádusu, nebo zní jinak?

19 bře 2016, 10:46
Desátník
Desátník

Mike_223 píše:
Veny: Pokud možno, reklamuj. Co jiného s novou zbraní...
Kozin: Ono se to takhle na dálku špatně řeší, protože je potřeba projít víceméně vše co souvisí s podáváním a může tam jít kolikrát o takovou záležitost, že ji jen tak někdo nenajde.
Opravdu zajíždí tryska do komory celá i při dávce? Není někde tryska nebo komora ošoupaná? Nebrání něco kuličce, aby vyšla ven (např. moc přitažený hop, požkozená/zašpiněná hlaveň apod.), používáš kvalitní kule (vím, blbé otázky, ale radši se ptám, aby to nebyla taková hloupost, náhoda je blbec)?
"Poslechově není úplně okej" To má zvuk jako při zádusu, nebo zní jinak?

Čau, díky za reakci.
Ono se to stává i při semi, tryska opravdu řádně zajíždí až do konce i při dávce. Ani tryska, ani komora není poškozená, nikde ani škrábanec. Hlaveň je nová SRC 6.03, ale dělá to samé i s orig. bronzovou, obě vyčištěné - zbraň je nová, nedostala ještě šanci se poškodit.

Tyhle neplechy dělá i úplně s povoleným hopem, kule BLS 0.20, ale dělá to i s Madbull. Ten zvuk není jako při zádusu, ale když vystřelíš a stane se to, tak je slyšet (i cítit v rukou) takové tlumené docvaknutí. Nevím, k čemu bych to přirovnal, možná jako poslední výstřel před smrtí, když se uvolní hlava z pístu a ten do ní cestou narazí (to se samozřejmě s touhle zbraní nestalo).

Že bych měl smůlu na dvě šmejdsky odlité komory? To asi ne. Je možné, že je v komoře "moc místa", kulička nenasedne na gumičku a tryska jí tam občas dojebne trochu mimo? Fakt nevím. Pokusím se odpovědět na cokoliv, co koho napadne.

26 bře 2016, 22:05
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]