|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
WilhelmWilhelm
Svobodník
|
Glock 18c - poraďte
Dobrý den. Jsem začátečník a rozhodl jsem se, že si koupím gbb glock (hodně lidí by mě jistě doporučilo nějakou elektriku, ale rozhodl jsem se takto). Jsem si nejistý od kterého výrobce bych ho měl vzít. Samozřejmě jsem si pročetl spoustu článků, ať již tady na foŕu, či v zahraničí. Uvedu výhody a nevýhody, co jsem zjistil a ostatní poznatky.
Glocka 18c vyrábí podle mnou zjištěných informací 3 firmy a to: WE, KWA(ASG) a TM
TM glock: +vysoká životnost +prý široká základna, co se týče dílu a vylepšení -závěr je bohužel z plastu -pro dosažení stejné výkonnosti jako KWA glock nutnost vylepšit -dražší
WE: +kovový závěr +nejlevnější +díly jsou kompatibilní s TM--> velký počet vylepšení a dílů -horší kvalita zpracování -poruchovost(trysky atd.)
KWA: +nejlepší, co se týče výkonu z krabice(netřeba vylepšovat) +kovový závěr +vcelku kvalitní díly, vice než třeba WE -minimum dílů vetšinou jen ze zahraničí a omezeně
Z mého úsudku je tedy nejlepší KWA- ale bojím se těch náhradních dílů, TM také není špatné, ale prostě nechci plastový závěr a kovový jsem nikde u nás nenašel. WE je takovým středem, dávka je dosti problémová→podchlazení a prasknutí trysky, ale ta stojí jenom 90 Kč. WE pokud se má rovnat KWA zase nutný upgrade. Tak nevím nevím, co by jste mi doporučili vy? Když tak jsem hoďte i odkazy na vylepšení atd.
|
14 zář 2015, 19:30 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
Re: Glock 18c - poraďte
Osobně mám dobré zkušenosti s KWA. Díly lze na glocka objednat u dánskýho ASG, které je distribuuje, takže to už s díly není tak hrozný (ale bavím se konkrétně o glocku). Technicky vzato, je menší šance, že se ti porouchá, než třeba WE. WE se na můj vkus příliš rychle opotřebuje.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
15 zář 2015, 08:55 |
|
|
|
dudizord SVD
Rotný
|
osobne by som si zobral tiez KWA, tiez som na nich este nevidel zlu recenziu, osobne si chcem kupit teraz novu pistol tiez KWA konkretne sa mi velmi pacia H&K: https://www.warstore.sk/tovary/54ca8864 ... -k-usp-45/uz som to isiel objednat a ako tak som si klikal na stranke ze si objednam aj dalsi zasobnik tak som ho tam v ponuke na stranke nenasiel teraz si napisal ze KWA je kompatibilne s dielmi z ASG cize dal by sa do toho dat zasobnik ASG? od dokoncenia objednavky ma deli len 1 vec nvm kde kupim nahradny zasobnik chcel som to objednat vcera ale zatial nvm najst stranku kde by som si dodatocne objednal zasobnik ak by ste niekto vedeli dajte link pozeral som aj ehoby
|
15 zář 2015, 09:56 |
|
|
|
dudizord SVD
Rotný
|
dudizord SVD píše: osobne by som si zobral tiez KWA, tiez som na nich este nevidel zlu recenziu, osobne si chcem kupit teraz novu pistol tiez KWA konkretne sa mi velmi pacia H&K: https://www.warstore.sk/tovary/54ca8864 ... -k-usp-45/uz som to isiel objednat a ako tak som si klikal na stranke ze si objednam aj dalsi zasobnik tak som ho tam v ponuke na stranke nenasiel teraz si napisal ze KWA je kompatibilne s dielmi z ASG cize dal by sa do toho dat zasobnik ASG? od dokoncenia objednavky ma deli len 1 vec nvm kde kupim nahradny zasobnik chcel som to objednat vcera ale zatial nvm najst stranku kde by som si dodatocne objednal zasobnik ak by ste niekto vedeli dajte link pozeral som aj ehoby http://shop.ehobbyasia.com/magazines/ga ... fdzuxG8PRYje to tento zasobnik do tej zbrane co som sem linkoval? neda sa kupit na SK/CZ? inak ak nenajdem na ten H&K tak tiez pojdem ako ty do KWA Glock 17
|
15 zář 2015, 10:30 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
Mal by si možnosť unás kúpiť USP kompakt ku ktorému je k zohnaniu na stránke aj náhradný zásobník http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/k ... ct-gbb-6mm Ale dosť OT Téma sa týka Glocku
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
15 zář 2015, 11:23 |
|
|
|
dudizord SVD
Rotný
|
pozeral som nanho ten je velmi maly, to by som uz radsej isiel do tohto http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/k ... ck-gbb-6mmresp. on chcel model 18C tak toto: http://www.commando.sk/zbrane/airsoft/k ... ck-gbb-6mmpise tam: Replika je vyrobená pod krídlami firmy KWA pre ASG, cize mozem od toho ocakavat vlastnosti take ake ma KWA glock? kvalita, presnost strelby atd
|
15 zář 2015, 13:18 |
|
|
|
m.ape
Plukovník
|
U glockov sa iné ako KWA neoplatí kvalita ako TM cena ako WE s krabice najvyšší výkon so všetkých troch jediná nevýhoda KWA je tvrdšia pružina záveru a vďaka vysokému výkonu sa zásobník rýchlo podchladzuje preto niekedy nie je možné rýchlo po sebe vystrieľať niekoľko plných zásobníkov alebo je nutné používať plyny čo majú dostatočný výkon aj v nízkych teplotách čo už dnes nie je problém (Protech, Nuprol 2,0 a iné )
|
15 zář 2015, 18:45 |
|
|
|
WilhelmWilhelm
Svobodník
|
Děkuji za odpovědi. Kupuji tedy KWA/ASG glock 18c odtud:http://www.airsoftguns.cz/glock-18c-gbb-kov-ksc-kwa a ještě bych měl dotaz ohledně plynu, který používat, takže můžu použít Protech, Nuprol 2,0? Protože doporučený je tento http://www.airsoftguns.cz/plyn-ultrair-power-gas-asg. A které kuličky, doporučené jsou myslím 20g, ale jaký výrobce?
|
15 zář 2015, 20:09 |
|
|
|
Kenshi Furude
Četař
|
Většinou preferuji WE ale v glock je výjimkou. Je pravda že se porouchává častěji než většina ostatních WEček. Tudíš tady ti mohu doporučit KWA. Ten protiklad že se špatně shánějí díly je pravda ovšem na tomto glocku není téměř co upravovat myslím že to by měla být správná volba. Sám jej mám a jsem sním spokojen.
|
15 zář 2015, 20:59 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
WilhelmWilhelm píše: Děkuji za odpovědi. Kupuji tedy KWA/ASG glock 18c odtud:http://www.airsoftguns.cz/glock-18c-gbb-kov-ksc-kwa a ještě bych měl dotaz ohledně plynu, který používat, takže můžu použít Protech, Nuprol 2,0? Protože doporučený je tento http://www.airsoftguns.cz/plyn-ultrair-power-gas-asg. A které kuličky, doporučené jsou myslím 20g, ale jaký výrobce? ProTech dejme tomu, ale Nuprol je ten nejhorší plyn co jsem kdy viděl. Budiž útěchou, že s tímhle plynem má WE společnou jen reklamu a není jeho skutečným výrobce. Za mě buď klasickej Ultrair/Green gas nebo Extreme blowback od Cybergunu.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
15 zář 2015, 21:20 |
|
|
|
m.ape
Plukovník
|
Protech a Nuprol myslím 2,0 majú úplne rovnaké vlastnosti sú vhodné najmä do jesenných a zimných dní nakoľko majú podstatne vyšší výkon pri nízkych teplotách ako tebou navrhované plyny. Gule minimálne 0,28g.A čo sa týka tých dielov zháňajú sa lepšie ako diely na WE nakoľko mnohé z dielov u KWA sú u všetkých tipov zbraní rovnaké navyše sa tak často nekazia ako WE akurát v ČR alebo SR ich nezoženieš.
|
16 zář 2015, 15:08 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
m.ape píše: Protech a Nuprol myslím 2,0 majú úplne rovnaké vlastnosti sú vhodné najmä do jesenných a zimných dní nakoľko majú podstatne vyšší výkon pri nízkych teplotách ako tebou navrhované plyny. Gule minimálne 0,28g.A čo sa týka tých dielov zháňajú sa lepšie ako diely na WE nakoľko mnohé z dielov u KWA sú u všetkých tipov zbraní rovnaké navyše sa tak často nekazia ako WE akurát v ČR alebo SR ich nezoženieš. Tak zaprvé, WW neříkal že s tím bude střílet v zimě (bohudík). Má rozum. Za druhé, opět zde na tomto fóru opakuji, že problém zimy není jen plyn (jak tu někteří krátkozrace pořád řeší), ale hlavně těsnění ve zbraních a zbraně jako takové!!! Hlavně ty přestávají fungovat a to že nějaký plyn má horší expanzní poměr je fuk. Zinkové slitiny při nízké teplotě křehnou, stejně jako plasty, takže speciálně pro blowback pistole je to největší zlo. Jakýkoliv díl se desetkrát snáze poškodí. A u automatické pistole to je rovnou letenka na servis. A nakonec jen dodám, že si stojím za tím, že Nuprol je hrozný plyn. Zkuste si někdy jeden z těch plynů dát do dlouhé plynovky od WE, protože na těch moc dobře poznáte, jak moc špatný plyn to je... A nakonec, kule 0,28g doporučuješ do čeho? Do té G18? Co takhle zohlednit značku kulí, výkon zbraně a podobné věci. A slibuji, končím off topic. Zůstaneme každopádně u toho, že KWA je velmi dobrá volba.
|
16 zář 2015, 22:01 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|