Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 11:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Glock 18c AEP [STTi] 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Glock 18c AEP [STTi]
Dobrý den rozhodl jsem se pro zbran Glock 18c AEP jenže tuhle zbraň vyrábí více výrobců(chinagun,STTi,Cyma a pod.) a já bych se chtěl zeptat jestli je vhodné koupit zbraň tady a od tohodle výrobce[STTi] http://www.airsoft-online.cz/kosik/ aby ta zbraň vydržela tak se ptám jestli je táhle firma spolehlivá a nedodá mi nějaký "šunt" obchod má slušné recenze s tím podle mě problém nebude a chci si ke zbraní rovnou koupit "Montážní lišta a adaptér pro tlumič pro Glock 18C" jak můžete vidět v odkaze díky vyšší cenně mám i dopravu zdarma a chtěl bych na tohle "slyšet" váš názor
popřípadě jsem se chtěl zeptat na kuličky někdo píše 0,20g nebo 0,25g a nebo 0,20-0,25g přemýšlel jsem jestli by nebylo nejlepší udělat kompromis a střílet s kuličkama 0,23g nejsem odborník a budu moc rád za radu
ještě by mě zajímalo jak je to s nabíječkou a akumulátorem v základu je možné že po delším používání mohou tyhle dvě věci poničit zbraň ? někdo říká že poničí celou zbraň někdo zas že se zničí jen baterka a někdo že baterka i nabíječka tak jak to je? a chtěl bych se zeptat jestli s touhle zbraní máte osobní či jiné zkušenosti a jestli střílí aspoň relativně přesně a jaký má přibližný dostřel a udržbu zbraně aby co nejdýl vydržela děkuji moc za váš čas a za odpovědět.

10 črc 2014, 18:02
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Glock 18c AEP [STTi]
Nevyrábí ji více výrobců, vyrábí ji pouze Tokio Marui a Cyma. Chinagun, STTi nebo ASG je všechno jenom přebalená (někdy ani to ne) Cyma. Jinak je to vcelku klasická čína, v pohodě použitelná a relativně spolehlivá, ale samozřejmě kvalit TM nedosahuje. Kule bych bral určitě 0.20g. Nabíječka a baterka ti zbraň určitě nepoškodí, pouze nepočítej s tím, že ti baterka vydrží nějak dlouho, zvlášť když ji budeš nabíjet původní nabíječkou. Relativně přesně střílí, účinný dostřel je kolem 25m. Nejlepší údržba taková, aby ti zbraň co nejdéle vydržela, je vůbec do ní nehrabat, nepokoušet se nic rozebírat, čistit, mazat nebo cokoli podobného.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

10 črc 2014, 20:39
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

A co když chci časem vyměnit akumulátor v základu za lipol .. bude to velký problém když do té zbraně takhle budu hrabat ale víc vnitřních uprav neplánuju (zasáhne to hodně nechci aby mi kvůli tomu zbraň odešla rychleji jen kvůli tomu že jsem do ní hrabal)

10 črc 2014, 20:58
Moderátor
Moderátor

pri upgradu na lipol do zbrane se ani moc hrabat nemusis, staci jenom odendat jeden kryt pro upravu pridani konektoru, viz:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/lipol_do_aep.html

10 črc 2014, 21:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

a jsou možné i další appdaty u téhle zbraně předpokládám že spíš ne:\
A pro začátečníka byste mi zbraň teda doporučil ?

10 črc 2014, 21:16
Moderátor
Moderátor

Ne, upgradovat to nejde. Na nějaký menší akcičky pro začátečníka je ta zbraň fajn.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

10 črc 2014, 21:18
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Jde o to proti komu s tim budeš hrát. Pokud proti lidem s AEP a manuálkama, tak je to asi v pohodě, ale pokud plánuješ hrát proti plnohodnotnejm elektrikám, tak si moc nezahraješ, pokud teda nebudete hrát čistě jenom CQB. Další nevýhoda AEP je že když se ti něco pokazí, tak se hodně špatně sháněj náhradní díly.

AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s

10 črc 2014, 21:19
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]