Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 07:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Sniperka pomoc z výběrem, názory,rady 
Autor Zpráva
Praporčík
Praporčík

Nový příspěvek Sniperka pomoc z výběrem, názory,rady
Zdravím, uvažuji o koupi nové zbraně a pročítám si nějaké topicky. Airsoft hraji asi 3-4roky a asi 2roky hraji s WELL L96 MB01 docela mě ale začíná zlobit a pomalu "nudit" její jednoduchý design.Uvažuji o změně. Napadla mě SVD Dragunov od A&K z aspro.cz a snažím se o ní něco dozěvdět ale někdo jí chváli a někdo naopak odsuzuje.

Chtěl bych se zeptat jaká opravdu je. Mám v plánu kupovat tuhle (m170)

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1474

s full upgradem od ASpro
http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=93_204

a nad hlavní ještě uvažuji.

Máte nějaké zkušenosti s hlavněmi od AimTop,Guarder?

Popřípadě vleze se do draguna hlaveň 640mm ? od firmy SRC nebo už bude čouhat?

Jak jsem to všechno zpočítal vychází to na nějakých 6tisíc + což není málo peněz ale jsme schopen to obětovat nicméně rád bych abych za ty peníze dostal docela slušný kvér.. a ne takový jak někteří o SVD píšou. Nebo mám raději peníze investovat do L96tky kterou právě mám? ikdyž bych raději změnu popřípadě jakou sniperku která se pohybuje v té relaci kolem 6tisíc? Chtěl bych se tedy zeptat na váš názor. Děkuji mnohokrát

na 99% mám zájem o manuální zbraň... četl jsem si mnoho článku o plynové o které jsem také zvažoval ale nakonec jsem došel k závěru že jediná výhoda plynu je spíš efekt v blowbacku a že se člověk tak "nenadře" u natahování... a na úkor problémum s teplotou a čištěním zbraně se to asi nevyplatí.

̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶

05 črc 2014, 19:39
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Sniperka pomoc z výběrem, názory,rady
Ide od toho čo od tej zbrane fakt očakávaš, ja mám AEG DMRko cca175m/s a plynový remington..a oproti nim mi manuálka príde nudná..na akci si vždy vezmem tú na ktoru mam zrovna chuť. Máme aj SVD vo full upgrade..tá má zas oproti plynovke a aeg velkú výhodu že okrem gulí knej nič netreba (baterka, plyn) Inak ak sa s SVD pohráš tak funguje, teda aspon nám perfektne..a to tam je struna z gauča M200 na terče a 170 na akcie. Hlaven vojde aj 650ka ale bude ti prechadzat cez rozptylovač..no nebude trčať vpredu von..tak až by ti nevadilo že ju je vidno cez otvory rozptylovača tak pohodička

05 črc 2014, 20:14
Praporčík
Praporčík

A jak je to prosim ze spoustecim mechanizmem? Na hodne zbrani se vyrabi upgradovany a na SVD neni treba? Pro M170? Staci original?

Chápu tedy zprávně že hlaveň 650 vy šla vidět tadyma ale dál ven už nepůjde jo ?

Obrázek

a udělá těch 5cm od původní 590mm takový rozdíl?

uvažuji mezi těmito hlavněmi

650mm
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2635

590mm
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1424

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2275

604mm
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1425

Jsou z některýma zkušenosti?

̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶

06 črc 2014, 07:34
Moderátor
Moderátor

Ano chápeš to správne, či je to až taký rozdiel neviem..kolega proste chcel 650mm tak má 650 a výsledky sú dobré, ale myslím že ak kúpiš kvalitnú hlaveň/dobrý kus tak 590 bohate stačí.
čo do spúšťaku tak na silnejšiu pružinu sme kúpili ocelový záchyt..defakto sme tam postupne napratali všetko od aspro. Pôvodný záchyt ale tiež dačo vydrží..kludne by som ho menil až keď sa vymláti..na čo by si sa ale mal zamerať určite tak je precizna hop komora. Linkované hlavne moc nepoznám..my tam máme hlaveň ešte od guru

06 črc 2014, 11:07
Praporčík
Praporčík

A ten ocelový záchyt stačí jo ? protože třeba na L96 se mění kompletně cělý spušták tak se ptám jak to funguje tady. Říkáš že kamarád má teď full ASPRO ? chci to taky dát do full ASPRO a rád bych věděl jak se to chová. Protože jsem někde šetl že někdo to dal do FULL ASPRO a nebyl schopný to seřídit.

Taky by mě zajímalo jak je to z koulema jak těžké používá? vím že je to o tom to vyzkoušet.. ale všichni píšou že na M170 0,40 jenže mám L96 MB01 vyměnil jsem Hlaveň a hopkomoru jinak vše origo a i přes to že mám hop uplně "vyplý" tak mi to koule zanášelo do korun stromů... musel jsem na rovnostranné brusce obrousit přítlačný váleček na menší průměr a problém jsme jakštakš vyřešil.. ale stále to zvedalo... proto jsem dal 0,40 a je to akorát... problém ale je že je tam základní pružina tudiš něco mezi M140 a nedokážu si přestavit co bych měl používat za koule na M170 když M140 bez hopu dává vcelku rovně 0,40

takže jaké koule dává do draguna nevíš ?

Taky se chci zeptat jak je na tom držák na puškohled (zaměřovač) drží pevně ? mám v plánu kupovat časem taky kameru kterou chci upevnit na zbraň přesně na puškohled tak jestli je to pevné

̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶

06 črc 2014, 18:41
Moderátor
Moderátor

No zbrane kámošom naokolo robím ja..dragunov nebol výnimkou. Stačí ten záchyt..spúšťak a vlastne celkový mechanizmus je u dragunova docela jednoducho riešený..princíp ako guličkofky od ťanga z tržnice ibaže v kove. Neni to plne full aspro..hlavu valca ma pôvodnú ešte stále, na M170 strielame zneho 0,40ky..na M200 0,43 pretože tažšie nedostať a vpohode..vypnutý hop up to nedvíha a dá sa vpohode regulovať, gumičku sme dali čiernu systemu.Ale ak by si mal tento problém u SVD tak tiež neni problém skrátit prítlačný valček zbrúsením.. čo sa týka montáže puškohladu tak mu tam drží solidne pevne..dokonca bol skôr problém stým že mu šla dať dole až pri dosť velkej vynaloženej námahe..ale ktoru presne montáž má ti neviem povedať..No ale ako vieme..upgrade airsoftiek neni vždy otom len nakúpiť diely a naplácať to tam..možno ti to hned sadne..a možno sa stým bude treba pohrať..vždy je to buď alebo..

06 črc 2014, 19:41
Praporčík
Praporčík

A jakou ma znacku? A&K z aspro? A mas nejakou zkusenost s timhle ? http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2484

̶C̶A̶ ̶M̶P̶5̶ ̶S̶D̶2̶

06 črc 2014, 20:37
Moderátor
Moderátor

značka je A&K ibaže kúpené z moravy..no a toto tiež vlastne nemá kúpené ale má to v pláne takže ešte som to neinštaloval...tušim z prvou várkou bol dáky problem..rozoberalo sa to tušim v téme o SVD ale malo by to už byť o.k...ale čo to presne bolo ti povedat bohužial neviem

06 črc 2014, 20:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ]