|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
javak810i
Poručík
|
Výběr plynové sekundárky
Zdravím, vím, že témat s podobným dotazem už tu pár bylo a nebojte se, moderátoři - pročetl jsem si je. Každopádně i tak mám pocit, že jsem nenašel odpověď na všechny své otázky, takže proto zakládám tohle.
Sháním plynovou záložní pistoli. Dříve jsem, kromě jednoho čínského Sig Sauera P226, vlastnil jen plynovky od Tokyo Marui (Socoma MK23, Glock 17, Desert Eagle), ale příjde mi, že v dnešní době už by se dalo vybrat něco lepšího (all things considered). TMka jsou sice super spolehlivé, mají reálné ražení, ale jsou z plastu na GG dlouhobě moc nedrží. A upgrade nebývá nejlevnější.
Proto uvažuju asi o nějaké celokovové. Takže to bude mé první kritérium - celokov (nebo alespoň s kovovým závěrem). Dále bych rád měl nějaké ražení (nemusí být 100% reálné, ale holý závěr prostě nechci). No a třetím kritériem by bylo asi to, aby byla zbraň v rámci možností kvalitní, spolehlivá a byly k ní snadno k sehnání náhradní/upgrade díly.
Zatím mi z toho tedy nejlépe vychází značka WE (KWA/KSC dělá taky plasťáky a KJW je na tom s kvalitou podle mě hůř). A z portfolia WE se mi zatím nejvíc zamlouvá: 1) KAC KnightHawk M1911 - celokov, prý dobré zpracování (až na odlupující se barvu), slušný výkon... ale slyšel jsem, že mají lidi problémy se záchytem závěru, který zasekává závěr v zadní poloze i když jsou v zásobníku kuličky 2) Glock 17 4. generace - líbí se mi reálné ražení a kovový závěr v základu. Ale zase jsem slyšel o praskajících pístnicích a vnějších hlavních. A oproti KAC KnightHawk má menší výkon.
Co vy na to? Kterou z těchto dvou byste doporučili? Nebo nějakou úplně jinou? Cena cca do 3000Kč.
_________________ AimTop M4A1 Magpul MOE - 155m/s ASG Socom MK23 - 115m/s GP Aimpoint M2 + GP 2x Magnifier Navy Seals silencer
|
15 úno 2014, 14:49 |
|
|
|
TheSpirit21
Podpraporčík
Registrován: 21 říj 2013, 14:52 Příspěvky: 87 Bydliště: Domažlice
|
Re: Výběr plynové sekundárky
K tomu Glocku : Kámoš ho měl a závěr při větší rychlosti dřel o hlaveň , bylo to poškrábaný a pak za pár let se tam udělala díra... Buď je to chyba jednoho výrobku nebo u všech to nevím.
|
15 úno 2014, 16:57 |
|
|
|
m.ape
Plukovník
|
Za prvé TM sú super zbrane v podstate ak sa poškodí záver kúpiš nový a vydržia takmer večne. Za druhé KWA sú celokovy a v airsoft plynovkách lepšie nezoženieš KJW sú veľmi dobré zbrane ale odporúčam len Hi Capay a M9 a 1911A1 U WE neurobíš chybu s akýmkoľvek prevedením 1911 ale počítaj s nejakým vyladením zbrane a časom nejaké investície do dielov zásobníka.
Moje radi ak glocka tak KWA 1911 Hi Capa a ine klony od kohokoľvek Ak chceš niečo iné tak TM alebo KWA ale tam si priplatíš
Najspoľahlivejšie a najednoduchšie upgradovateľné sú 1911 Hi Capa s 5 palcového modelu sa dá dostať okolo 390 FPS za pomerne nízku cenu s 8 palcového až 500.
|
15 úno 2014, 22:21 |
|
|
|
javak810i
Poručík
|
Je mi jasný, že TM jsou super a v základu vydrží věky - jak jsem psal, kromě jednoho čínského celokov Siga jsem plynovku od jiné značky neměl. Ale jak máš jednou celokov, tak už plasťáka moc nechceš (a kovové sety k TM jsou většinou dosti drahé). Co se KWA týče - vždycky jsem měl pocit, že se jedná o "poor man's" KSC bez ražení. A že většina KSC pistolí jsou plasťáky vyrobené v Japonsku (jako TM) a KWA jsou bez ražení vyráběné v Taiwanu. Jak tak koukám, tak KWA dělá celokovové modely. Ovšem ta absence ražení mě odrazuje. Není to sice 100% podmníka při koupi, ale moc rád bych tam nějaké měl.
KJW (u nás, pokud se nepletu, prodávané i jako SRC nebo ASG?) na tom budou asi kvalitově hůř, než WE či KWA, ne? A opět, žádné ražení.
Nevím no, Glocka už jsem měl a ten KnightHawk se mi celkem zamlouvá. Jednak je to jedna z mála pistolí od WE s ražením a pak cena 2300Kč mi příjde celkem v pohodě. Hlavně pokud je většina vnitřních dílů kompatibilní s Marui a jdou-li použít Marui zásobníky (to vím, že jdou, ale jde mi o to, jestli bych tam dostal nějaký s vyšší kapacitou, než 15bb). Ale na tohle by asi lépe odpověděl Severan.
_________________ AimTop M4A1 Magpul MOE - 155m/s ASG Socom MK23 - 115m/s GP Aimpoint M2 + GP 2x Magnifier Navy Seals silencer
|
15 úno 2014, 22:49 |
|
|
|
m.ape
Plukovník
|
Myslím že marui zásobníky pre 1911 a kopie sú na 26 BB a čo sa týka 1911 tak v podstate stačí len vyladiť a fungujú spoľahlivo. No a pokaziť sa môže akákoľvek zbraň. No a čo sa týka kovových setou do marui sú už aj lacné a dobré sety konkrétne sa do 1911 dá zohnať kovový záver CNC za 27USD je už len na tebe čo si vyberieš. Mám takmer každú GBB pištoľ osobne vyskúšanú alebo ju vlastním a platí o som ti napísal
|
16 úno 2014, 11:24 |
|
|
|
javak810i
Poručík
|
Okej. No, ještě jsem našel 3. variantu, která se zdá jako asi nejlepší. Vypadá to, že na airsoftguns v sekci China prodávají i Hi-Capu 5.1 od WE za 1600Kč, což je fajn a dalo by se k ní koupit v základu i pár lepších dílů a pořád bych se vešel do rozumné částky.
|
16 úno 2014, 11:44 |
|
|
|
Maximak
Svobodník
|
javak810i píše: Okej. No, ještě jsem našel 3. variantu, která se zdá jako asi nejlepší. Vypadá to, že na airsoftguns v sekci China prodávají i Hi-Capu 5.1 od WE za 1600Kč, což je fajn a dalo by se k ní koupit v základu i pár lepších dílů a pořád bych se vešel do rozumné částky. Jakou jsi nakonec koupil? Řeším stejný problém jako ty
|
01 kvě 2014, 18:13 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|