Re: Shotgun long 003 vs. Shotgun short 003 (AGM)
Nevypadá to, že by někdo chtěl odpovědět, takže alespoň takhle: na obtížné natahování těch dlouhých brokovnic jsem už pár stížností slyšel, ale ideální samozřejmě je, pokud si to sám vyzkoušíš. Při Tvé výšce bych koupil kratší. Jinak třeba tahle brokovnice má nastavitelnou délku pažby:
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=1340, střílí po třech kuličkách a je u ní slušná šance, že ji budeš moct používat jako záložku i pokud budeš chtít přejít na AEP.
OT: kupovat jednorannou manuální brokovnici se moc nevyplatí, pokud chceš v softu pokračovat - nebude využitelná, jakmile budeš chtít přejít na vyšší úroveň. V tom případě by se spíše vyplatilo pošetřit na brokovnici, která střílí tři kuličky současně (jako je ta, co jsem linkoval, cca 1200 Kč) nebo třeba AEP Glock (sehnal jsem nový za 1200) - obojí lze použít jako záložní zbraň, až si koupíš jako primární AEG (elektriku). Další možnost je TM manuální pistole za cca 800, dají se použít jako záložní zbraň, jsou spolehlivé a vydrží.