Zdravím chci si koupit nějakou sniperku a ideálně zřejmě plynovou je mi jedno jaký to je typ dříve jsem se rozhodoval o L96 ale radši bych chtěl něco jako klasiku na styl M24.
Ano vím to že 90% sniperů se na to vykašle a přejde na AEG ale to vážně můj případ není
Už jsem měl snipu L96 MB01 s kompletně novým vnitřkem a pružinou 170.Řídil jsem se pravidlem One Shot One Kill a musím říct že se mi dařilo bylo to někdy v dubnu tohoto roku, byl jsem průzkumník takže jsem se přesouval po stranách bojiště a střílel jen málokdy ale musím říct že jsem se prakticky vždy trefil a když ne tak jsem se přesunul dál a vystřelil znova.
Nepoužívám hejkala protože do něj se musí investovat fakt hodně maximálně si časem nějakého custom vyrobím. Nicméně o plynových snipách toho moc nevím hlavně dá se to upgradovat? Plnil bych to hlavně Red Gasem..
Záložní zbraň jsem dřív měl GNB P99 a rozhodl jsem se že bych dokoupil spíš MP5K. A jinak kdybych nenašel plynovou sniperku nějakou dobrou tak asi vezmu
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=224&products_id=1890 A vyměním vnitřek