Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 13:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 121 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
 M4 RAS crane pažba - celokov, Upgrade 150 m/s od AimTop 
Autor Zpráva
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Re: M4 RAS crane pažba - celokov, Upgrade 150 m/s od AimTop
Mám podobnú zbraň, iba s iným zovňajškom trocha. Akurát idem tieš dať V2 hop ASpro, mam Mblock ASpro, trysku aspro hlinik a idem vymenit hlaveň, nemám to zmerané, ale ide mi hlavne o to že 2/3 zasobnikov mi nepodavaju a ked hej treba na ne kadejak tlačiť a druha vec že mam hlaveň ohnutú takže to striela kadejak. zároveň možno aj kúpim o nejakých 10 cm alebo tak dlkšiu, ešte nwm. Doporučovali by ste mi vymeniť rovno aj hlavu priestu ? za tú univerzalku od ASpro ? http://www.army-airsoft.cz/hlavy-pistu/ ... rsoftpro-/ je to záležitosť pár korún tak že ked to uź budem zase rozoberať ... dalšia vec ...v téme hlaveň som dával otázku na Warrior hlavne od APS tak som zvedavý co na ne povdia ludia a posledná vec ... neviete ktoré ramienko si sadne spolu s ASpro tryskou ? Lebo to aimtopacke origo s povodnou tryskou u mna drhne (vyberte prosím nejaké z http://www.army-airsoft.cz/) tam asi pojdem na nakup komori. ďakujem

Maskáče: BW flecktarn / MTP
Zbraň: M4 A1 [AimTop] 510FPS FlatHop + VisionKing 1,25-5x; Mosfet s aktívnou brzdou[Homemade]; Aku 11,1V 1800mAh 50-75C Li-Pol; Glock 17
Ostatné:Ultrafire C8; JPC Tan[GFC]; opasok + kydex sumky[Homemade]

25 čer 2013, 16:52
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 121 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5