Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 19:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 Zbraň s optikou nebo bez... 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Zbraň s optikou nebo bez...
Zdravím, chci si koupit zbraň g36. Nevím, jestli s optikou tuhle http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=895 nebo bez optiky tento kus http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=706 jsou ta s optikou má trošku víc FPS ale oto mi tak nejde. Chtěl bych znát váš názor na kvalitu té optiky. Naposledy jsme hráli s teamem soft a spolubojovník to dostal do kolimátoru, které prostřelila první sklo. Proto nechci riskovat. Kdyby mi ta optika praskla po zásahu kuličky, musel bych si tam dát bud´ znovu tu optiku, kterou bych koupil novou a nebo pevná mířidla. Porad´te doufám, že jsem to vystihl ...

05 kvě 2013, 13:46
Poručík
Poručík

Nový příspěvek Re: Zbraň s optikou nebo bez...
kdo se bojí nesmí do lesa ;) když se bojíš, že bys o tu optiku přišel, tak si optiku nekupuj, já nevím co chceš na tom poradit... Hold u všeho je vždy nějaký riziko, a když nejsi ochoten v případě zásahu (seriously, jaká je pravděpodobnost že seto stane? 1-2x za život?) investovat pár stovek do novýho kukátka, tak se na to vybodni

05 kvě 2013, 14:33
Praporčík
Praporčík

ja jsem prostřelenou optiku jeste nevidel....
myslim ze u G36 bude lepsi koupě s normálními mířidly, kvuli tomu ze ty optiky bejvaj nekvalitní a navíc je vyžiješ minimalně

05 kvě 2013, 14:51
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Teď, když jsem se pozorněji díval na ilustrační fotky, tak jsem přišel na klasické mířidla... Jo a ta nová optika by asi pár stovek nestála.

05 kvě 2013, 15:16
Armádní generál
Armádní generál

sance ze ti nekdo rozstreli tu optiku je fakt mala. ja treba na svoji optice mam dany killflash ( http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1209 ), ktery kulicku spolehlive zastavi, ale u toho Gecka to nepridelas. ale staci jak si koupis nejaky tenky derovany plech s vetsimi oky a nejak homodomo to tam pridelas. nebude ot asi vypadat nic extra, ale fungovat to bude.

jeste jedna rada - pokud se tak bojis o tu optiku tak si dej kryti za okular kam koukas :) mi tak znamy rozstrelil kryci sklo na kolimatoru, kdyz me pokropil zezadu :)

05 kvě 2013, 16:09
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

Zrovna tady bych se o ni nebál, spíš bych řešil jestli má praktickej smysl. Je to super věc když se přes ni dá koukat, ale je to k ničemu když přes to nevidíš. Asi bych přes to při nákupu chtěl osobně kouknout a vyzkoušet si jakej to má obraz.

05 kvě 2013, 16:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podplukovník
Podplukovník

já nevím jak u této zbraně, ale když sem měl G36 od CA, tak ta optika stála za hovno... Radši kup bez optiky a kup si nějakej kolimec...

Challenges:
Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....

05 kvě 2013, 16:13
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]