|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Průzkumník, výcvik znalosti....
Autor |
Zpráva |
Husky
Podplukovník
|
Průzkumník, výcvik znalosti....
Ahoj, chtěl jsem se zeptat co vše by měl zvládnout průzkumník (spotter), jde hlavně o výcvik a nějaký ty věci jako přibližování k nepříteli potichu a nepozorovaně atd. Popřípadě jestli je někde v ČR něco kdo je cvičí (civilisty). Koukal jsem se na pár příruček SS (scout snipers), ale tak hodně angličtinu zvládnutou nemám...
Budu rád za všechno
_________________ Per Mare, Per Terram
Challenges: Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....
|
28 dub 2013, 10:42 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
Re: Průzkumník, výcvik znalosti....
Myslíš bežného prieskumníka , alebo Spottera ako dvojku pre Snipera ?
Pretože Spotter by mal mať rovnaký výcvik ako samotný sniper akurát mu pomáha z výpočtami čo sa týka vzdialenosti , sleduje teplotu , vietor a vníma okolie + mnoho mnoho ďalších vecí a má trochu inú výstroj a výzbroj , zvyčajne zbraň z vyššou kadenciou ako samotný sniper. Trochu upresní čo presne ťa zaujíma a myslím že je tu dosť skúsených ľudí ktorý sa k tomu budú vedieť vyjadriť aspoň pre potreby airsoftu a niektorý možno aj viac.
_________________ Strelec bez zbrane
|
28 dub 2013, 11:47 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Psal jsem ti PM, otázkou je, nakolik to myslíš vážně
_________________ KVHS RHPz 2009-2013 INVISIBLE GEAR
|
28 dub 2013, 12:55 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Tairo píše: Pretože Spotter by mal mať rovnaký výcvik ako samotný sniper akurát mu pomáha z výpočtami čo sa týka vzdialenosti , sleduje teplotu , vietor .... Zpravidla je spotter ten zkušenější chlápek ve dvojici sniper-spotter. Ten co drží pušku tak jen mačká spoušť, zatímco ten co drží dalekohled ovlivňuje uplně všechno... (jeden z mnohe přístupů, no flame) PS: Tlachárna? Je tu třeba i sekce Taktika a v tí subforum Sniper... rejpnu si. člověk co neumí dobře zařadit téma na foru, nebude dobrej spotter ani průzkumník
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
28 dub 2013, 13:02 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
myslel jsem spíše spottera u snipera... reyes: do tlachárny se hodí všechno, nechtěl jsem dostat ban... Ne, do tlachárny se nehodí všechno. Ban nedostaneš, ale varování za špatné zařazení tématu ano. Griffon
Edit: Aha, tak přece jenom za dvě varování dostaneš i ten ban.
_________________ Per Mare, Per Terram
Challenges: Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....
|
28 dub 2013, 14:34 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
zacni studovanim aspon nutneho minima pro snipera, toho je myslim na netu i zde na foru tuny - maskovani, odhady vzdalenosti, mildoty, presuny, zakladni taktiku atd. jinak kdysi se dal zaplatit primo takovy kurz na sniper.cz, ale ty penize bys za to stejne nedal a jak koukam tak majitel toho webu zemrel. ale jiste bude vice takovych v CR. co se tyce levnejsi metody vycviku, tak si asi nox napsal vse co potrebujes vedet
|
28 dub 2013, 17:31 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|