|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
zdenál
Svobodník
|
M4 CQB-R GP
V týdnu si chcu koupit u morrise m4 cqb-r od GP zatím jsem se dočetl že je kvalitní jako CA které ted v morrisu nemají proto vemu GP a chtěl bych se zeptat jaké díly by byly nejlepší pro dosažení cca 160m/s s 0,25 aby byl kvér stejně spolehlivej jak v základu ve kterým bych ho nejraději nechal ale dneska je tolik lidí co maj tak šilený výkony že bych si asi nezahral a baterii asi od GP 9,6v 2300? A prý sou problémy s tlačákama na 130bb takže bude lepší přikoupit točák? Očko na popruh má zbran u pažby k přichycení na jednobodový bungee popruh? Děkuji za rady.
|
10 úno 2013, 20:23 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: M4 CQB-R GP
160m/s s 0.25g kulema v CQBR M4ce? A spolehlivost bys chtěl jako v základu? A tahat to 9.6V NiMh baterkou? Já jsem nevěděl, že se na Měsíci hraje airsoft...nebo jsi sem spadnul rovnou z Marsu?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
10 úno 2013, 20:47 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
No neměl sem odvahu to schválit. Tohle mě totiž tak nějak rozpálilo do běla. Inteligence nula ale odvahu jako lenechod.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
10 úno 2013, 20:59 |
|
|
|
Chlup
Štábní rotmistr
|
No nezačal jsi úplně dobře. Ale protože mám zrovna na talíři moc dobrou hrušku a mám dobrou náladu tak zkusím nebýt zlý. 1. Oběcně vzato moc komunita nepřijimá, když někdo něco napíše a je jasné, že nic moc nestudoval a nezkoumal. Takže se zamysli nad tímhle. 2. M4 CQB od G&P je fantastická zbraň. Takže nákup ti jistě každý schválí. Nicméně potom jsi úplně vedle. Ideální úsťová rychlost na útočnou pušku je někde 120 - 130 m/s (měřeno s 0.2g BB). Jedinej upgrade co v týhle zbrani do začátku potřebuješ je nechat ji projít rukama někoho zkušeného ať ji zkontroluje, dotěsný, přepodložkuje... Když do toho dáš kvalitní 0.28 střelivo (G&G/Guarder) a kvalitní hlaveň, tak to bude střílet neskutečně skvěle. 3. Abys dosáhl 160 m/s tak tě upgrade bude stát 5 - 8 tisíc. Navíc je to naprosto zbytečné. Jak jsem psal výše, nech ji jen doladit a hraj, hraj, hraj a hraj. Nižší úsťovka tě naučí hrát daleko lépe, než nesmyslně vysoká. Ze začátku ti to třeba nepůjde tak jako ostatní, ale to není ve zbrani, ale je to v tobě. 4. Baterku si kup tuhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html. Nabíječku třeba tuhle http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ories.html. 5. Dvouřadé tlačáky (130 bb) od G&P jsou naprd. Nicméně zase ty od CA jsou super. Nelze to generalizovat. Je to výrobce od výrobce. 6. Má tam prostě očko. Co si tam cvakneš je tvoje věc. Nicméně vepředu žádné očko z výroby nemá, takže jednobodový popruh bude ideální. Děkuj hrušce.
|
10 úno 2013, 21:25 |
|
|
|
Husky
Podplukovník
|
ještě bych chtěl dodat k té úsťové rychlosti 160 m/s. Ta zbraň se jmenu M4 CQB-R, většina lidí by si ju koula na CQB, proto předpokládám že i ty. To CQB neboli sííkjůbí jak by řekl Terry Schappert je boj na krátkou vzdálenost, v airsoftu myšleno budovy. Takže do kvéru kterej je určenej do budov dávat pružinu silnější než M120 je prasárna a věř mi, že když přijedeš na akci a půjdeš s tímhle do baráku tak tě akorát vyhoděj.....
Toť vše.
_________________ Per Mare, Per Terram
Challenges: Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....
|
10 úno 2013, 21:33 |
|
|
|
trubkin
Poručík
|
Keca nevyhodej..............kdyz neko strelis v baraku tak az se probere tak ti prerazi kver, pak ruce a kdyz neuteces tak i nohy.
_________________ Masli dobrych kamaradu nepratel netreba.
|
10 úno 2013, 22:26 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
trubkin píše: Keca nevyhodej..............kdyz neko strelis v baraku tak az se probere tak ti prerazi kver, pak ruce a kdyz neuteces tak i nohy. Pokud bych mohl tak bych si dovolil tento postup nedodržet
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
10 úno 2013, 22:39 |
|
|
|
trubkin
Poručík
|
Monty píše: trubkin píše: Keca nevyhodej..............kdyz neko strelis v baraku tak az se probere tak ti prerazi kver, pak ruce a kdyz neuteces tak i nohy. Pokud bych mohl tak bych si dovolil tento postup nedodržet Prohodil by si poradi?
_________________ Masli dobrych kamaradu nepratel netreba.
|
11 úno 2013, 07:50 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Ano ano a byl bych dokonce tak hodnej že bych i něco přidal.
|
11 úno 2013, 07:55 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|