Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 17:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
 zbraň nestřílí jak by měla 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek zbraň nestřílí jak by měla
Dobrý den, můj AK-74 střílí jen když ho převrátim zásobníkem nahoru, nevíte co s ním je? zde je URL kde sem ho kupoval: http://www.armymarket.cz/ch-ak74-s-bocn ... 031a-d2799

01 led 2013, 16:51
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: zbraň nestřílí jak by měla
Zkoušel točit tím kolečkem na zásobníku?
Zkoušel si jinej zásobník?
na 99% je to zásobníkem

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

01 led 2013, 17:30
Svobodník
Svobodník

samozřejmě (natolik blbý nejsem) zkoušel jsem 2 zásobníky a u obou to bylo stejné

01 led 2013, 17:38
Moderátor
Moderátor

tak nemas odemceny zachyt kulicek v zasobniku, tj. jak to tam nasunes, tak se prvnich par kuli dostane do hop komory, pak se zasune zachyt zpet a dalsi kule nejdou dal.

resenim je bud podlozit zasobnik, aby byl vice nahore nebo (a to delam ja) mirne zbrousit ten zachyt, aby odemknul kule driv. ale pozor, at to neprezenes s brousenim!

01 led 2013, 17:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

Děkuji za pomoc, myslíte že by mi to v airsoft-shopu udělali? sand ano

01 led 2013, 17:47
Moderátor
Moderátor

pentahydrat píše:
samozřejmě (natolik blbý nejsem) zkoušel jsem 2 zásobníky a u obou to bylo stejné

Vzhledem k tomu jak si položil dotaz tak se nediv odpovědi. Žádné další informace jen nic neříkající základní dotaz.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

01 led 2013, 18:04
Moderátor
Moderátor

pentahydrat píše:
Děkuji za pomoc, myslíte že by mi to v airsoft-shopu udělali? sand ano

je to otazka 2-3 tahu jemnym pilnickem

01 led 2013, 18:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

Dobře, snad se mi to povede, děkuji

01 led 2013, 18:41
Moderátor
Moderátor

Přesunuto na správné místo, příště to laskavě necpi do první sekce, která ti přijde pod ruku.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

01 led 2013, 18:45
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

první než něco budeš brousit, tak zkus oddělat ten záchyt kuliček (zásobník musí být samozřejmě natočený) a uvidíš jestli ti kuličky ze zásobníků vytrysknou nebo zůstanou.
Měl sem podobný problém u své zbraně, potom je chyba jinde a nic brousit nemusíš

Challenges:
Nešika, Zkrvavené BB, Vítězství nebo smrt, a mnoho dalších....

01 led 2013, 19:14
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Ano to ti doporučuji, muže se ti sekat akorát zásobník to poznáš tak když zamáčkneš ten zobáček co drží kuličky aby nevyjížděli a kuličky ti nevyjedou při natočeným zásobníku :wink:

02 led 2013, 01:23
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Nenasiel som vhodnejsiu temu ako toto tak svoju otazku hodim sem. Koli tomu vytvárat novú temu nechem. Robil som si upgrade na spolahlivost M4A1 od d-boys. To som riesil v inej teme. vsetko som si poprehadzoval a zlozil to. Podstatne je ze umela zakladna tryska bola menená za novu SHS konktetne http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1531 je tam aj SHS hlava valca takze to by malo byt ok. Ide o to ze po tom ako tam je nova tryska zbran prestala podavat. Poda raz za 100 rokov jednu gulu a ta sa len vyflusne 5 metrov pred zbran. Samozrejme som skusil vratit povodnu trysku a zbran slapala zas ako hodinky. problem by mal byt teda v tryske. Cinksa tryska je dlhá 21.3mm a ta SHS udajne 21.5 ja som nameral 21.45. Viem ze sa tryska moze zbrusit ale dako mi nechce ist do hlavy zeby taky problem robilo 0,2mm. ved to je naozaj minimum. Je to možné žeby to bolo v tom? Druha vec je ze priemer cinskej je 7.3 mm a tej SHS len 7mm co je uz o dost menej. Ide mi o to ci skusit tu trysku brusit alebo to skusit vratil alebo vymenit. Chcem preto len poradit. Zatial tam mam tu cinsku a slape to ale ta je bez tesnenia a dost znacne unika cez trysku vzduch. Ked som tam dal tu SHS a zapchal otvor tak sa mi valec nedal ani dotlacit do konca s tou cinskou v pohode lebo to fucalo kolom dokola :D. PReto by som ju tam nerad nechaval ked ta SHS by mohla byt lepsia.

Zaciatok mojej AS kariery: 1.1.2011 - pekny to datum :)

28 led 2013, 15:34
Moderátor
Moderátor

menil si aj kolesá v tom upgrade?? lebo d boys v zaklade má dačo ako oneskorovaciu vačku a tá by mohla pomôcť.Tryska ti nedrhne na nose hlavy valca?nejde to ztuha?Keď si odskúšaš ručne cyklus natahovania netrčí ti kúsok trysky v komore pri zadnej polohe?zeby tak bránila tryska vpusteniu guličky do komory?aj to sa dá skúsiť vhodením guličky do komory práve vtedy keď je tryska v zadnej polohe cyklu

28 led 2013, 18:40
Moderátor
Moderátor

Hele, 0.2mm délky navíc je určitě rozdíl a může to způsobovat tenhle problém. Vzhledem k ceně SHS trysek bych o tom nepřemýšlel a zkusil to zbrousit, přinejhorším jí vyhodíš a koupíš jinou.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

28 led 2013, 18:47
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

for madafaka: jj menil som aj kolesa zakladne som menil za aimtop zatazove z AS pro. tam vacka nieje to je pravda a na povodnych bola. ale ked som na tychto kolesach zmenil trysku za tu staru tak to fungovalo aj bez vacky. cyklus som aj skusal a ramienko podavaca jazi az na doraz dozadu nikde nic nedrhne tak myslim ze ta vacka to asi nevytrhne lebo ta ak sa nemylim zabezpecuje len dlhsie otvorenie komory nie?( ted neviem ci nekecam) a ta tryska gulicke zavadza to je fakt treba ju tam dost narvat aby tam skocila. mne len prislo 0,2 mm strasne malo sak to je pomaly neviditelne ale ako griffon pise ze to je dost vela tak to zbrusim a pak uvidim. ked to dokaslem necham tam tu staru aspon kym nezozeniem inu :D len som sa chcel uistit ci to nieje zbytocne robit. skor ma zarazil ten rozdielny priemer ale tak skratim ju a uvidime. diky za rady pani :D

Zaciatok mojej AS kariery: 1.1.2011 - pekny to datum :)

28 led 2013, 20:48
Podporučík
Podporučík

Proč myslíš, že se prodávájí trysky o délkách po setinách milimetru?
V airsoftových zbraních může i ta největší chybička nadělat takovej problém, kterej můžeš řešit týdny (né-li dýl), než na něj vůbec příjdeš a pak najdeš správné řešení. Proto velká spousta lidí skládá svoje zbraně třeba i roky, než se dostanou do finálního výsledku. Já osobně jsem se patlal přes rok, než jsem ze své zbraně vytáhnul téměř maximum. Hranice není sice daná, ale jsou určitý standardy, podle kterých se dá porovnávat výsledek. Je to všechno o trpělivosti.

Jinak k tématu...mně se osvědčila nejčastěji tryska AsPro s dvojtým těsněním. Mám ji ve své M4 od GP, délka 21,4 mm a naprostá spokojenost s úsťovkou.

TM Glock 17 - 0.8 J

28 led 2013, 21:36
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]