Autor |
Zpráva |
Malarkyy
Nadrotmistr
|
Re: Problem s M4
tak jsem na to dnes konečně kuknul pro všechny případy jsem zkontroloval i podložky a celý mecháč a tam je vše v pořádku dále konektory na motoru jsou taky ok.. tak že chyba musí být v motoru srmdět to tedy začne po 2-3s dávky a ted mě i přišlo že se snad ten motor i zahřívá tak že to musí být určo v něm pro všechny případy ještě vyzkouším jiný motor
|
21 srp 2012, 12:49 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Tak AT motory se obecně hřejou docela dost a pokud v něm je třeba hodně maziva, tak to může smrdět a přitom to nemusí bejt příznak žádný závady.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 srp 2012, 16:03 |
|
|
|
Malarkyy
Nadrotmistr
|
no co se dá dělat budu stím hrát normálně dál proto že pochybuju že by mě uznali reklamačku.. tak snad to nebude žádná závada.. každopádně děkuju za rady
|
21 srp 2012, 16:17 |
|
|
|
Martin34
Četař
|
Ahojte. Prosim vas potreboval by som poradit. Mam CA M4 new version. Je v nej komplet vzduch Aspro na M4. Je tam : triska 20,4mm GURU ( Zakladna triska CA mala dlzku 20,6mm atyp komora ), zaklad CA hop-up guma aj Hop-up komora, Hlaven inox 6,03mmx363mm . Strielala vyborne. Po vystrielani cca 3000ks guliach sa objavili zadusi. Pripisoval som to strelivu Guarder 0,25g. Precistil som hlaven. Kupil gule G&G 0,25g. Prestalo robit zadusi no nepodava dobre gule( podava vela ) Semi strelba este ako tak davkou sa ani neda strelit. Rozobral som zbran prehodil povod vzduch CA aj origo trisku CA 20,6mm. Ziadny rozdiel v strelbe semi ako tak davka nic. Co mozem este spravit? Skusim dat Hop-up gumu Guarder? Netusim poradte. Dakujem.
|
27 říj 2012, 07:55 |
|
|
|
Zvedák
Nadrotmistr
|
Já bych to tipnul na špatně sedící hop gumu. Zádusy i podávání více kulí zatím vždy vyřešila jiná hop guma. Akorát nevím, jestli koupit zrovna guarder, ta prý má větší hrdlo, takže kuličky na ní můžou hůř držet a v mojí ASpro komoře 2.gen třeba vůbec neseděla, kule propadávaly a úsťovka padala...v jiných komorách funguje perfektně.
_________________ G36 předěláno na G36C (CA) - 119 m/s (M120 systema - ano, byl jsem nezkušený a hloupý) M4A1 (CA) - 147 m/s (M130 SHS) Servis? Už jedině sám...
|
27 říj 2012, 09:13 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
zkus jiny zasobnik vacku na pistove kolo mirne kratsi trysku jinou gumicku
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
27 říj 2012, 09:19 |
|
|
|
Martin34
Četař
|
Ahojte. Hop gumu guarder ma napadla preto lebo mam doma moze skusit hned.... Zasobniky som stusal CA tocak, TM tlacak, King Arms tlacak....
|
27 říj 2012, 11:02 |
|
|
|
Freeman.G
Podplukovník
Registrován: 05 dub 2009, 15:48 Příspěvky: 558 Bydliště: Liberec
|
Martin34 píše: Ahojte. Prosim vas potreboval by som poradit. Mam CA M4 new version. Je v nej komplet vzduch Aspro na M4. Je tam : triska 20,4mm GURU ( Zakladna triska CA mala dlzku 20,6mm atyp komora ), zaklad CA hop-up guma aj Hop-up komora, Hlaven inox 6,03mmx363mm . Strielala vyborne. Po vystrielani cca 3000ks guliach sa objavili zadusi. Pripisoval som to strelivu Guarder 0,25g. Precistil som hlaven. Kupil gule G&G 0,25g. Prestalo robit zadusi no nepodava dobre gule( podava vela ) Semi strelba este ako tak davkou sa ani neda strelit. Rozobral som zbran prehodil povod vzduch CA aj origo trisku CA 20,6mm. Ziadny rozdiel v strelbe semi ako tak davka nic. Co mozem este spravit? Skusim dat Hop-up gumu Guarder? Netusim poradte. Dakujem. To je komplexní problém Bude se možná někdo divit, ale mě to dělalo měkké ramínko trysky ... pak jsem hledal příčinu. To klasické bílé (chinagun) nebo žluté (CA) je z polyamidu (nylonu), který ve vlhku a zimě nasákává vodu, jakmile nasaje cca 5%, změkne, deformuje se, pak uschne a začnou problémy Pomůže hodně Guarder ramínko polycarbonát nebo ASG nehořlavé se speciálními vlákny (teď nevím, zda v tom jsou skelná vlákna nebo technora/nomex = prostě meta-aramid). To je problém několika kuliček najednou, špatné podávání ... Zádusy vyřeší výměna gumičky a to proto, že guma se teplotou a vlhkem také mění, takže není problém ji po pár akcí zlikvidovat bez ohledu na počet vystřelených BBček. Podávání 2 kuliček, většinou vyřešeno tryskou a hop-up komorou od stejného výrobce. Kombinace různých výrobců mezi s sebou nemusí někdy vůbec sedět. U mě to vyřešila ASG tryska a ASG komora a hned okamžitě bylo po problému.
_________________ LCpl. Freeman G. 4th Recon Bn. USMC 2006-2007 Reenacted (Finished 2013)
Můj Airsoft MEGAVÝPRODEJ na Rajčeti Prodej vlastních airsoft přebytků již od 10 Kč
|
27 říj 2012, 13:02 |
|
|
|
|