Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 19:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ] 
 SR36KV 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek SR36KV
Zdravim.
Uz delsi dobu uvazuji ze bych si koupil zbran SR36KV a ted kdyz mam uz i penize bych se z uvah mohl presunout k cinum. Zajimaji me vsak nazory ostatnich a tak se chci zeptat jestli tu nekdo nahodou nema nejake zkusenosti s touto zbrani. Predevsim me zajima jesli je mozne odmontovat ten kousek hlavne co trci z predpazbi ptze je to jeji jedina vada na krase :).

Predem dekuji
Dipp

20 říj 2012, 18:02
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: SR36KV
SRC G36 v žádném případně nebrat, jsou to strašně špatný kvéry.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

21 říj 2012, 14:01
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

viewtopic.php?f=115&t=9309&hilit=g36kv - povinne precist cele.

SRC G36 nebrat. jestli ji chces, tak rovnou tak posli prachy na charitu a udelas lip. taky jsem ji chtel, taky se mi libila, tak jsem si ji koupil a pak jsem rok a pul v kuse brecel, protoze po desitkach nebo stovkach hodin nad rozebranym kverem proste nebyl vysledek na slusnou strelbu. proste je to kram, ktery za mesic pravdepodobne hodis z okna.

21 říj 2012, 15:26
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Tak tragicky bych to neviděl. SR36 nejsou dokonalé, ale špatné taky ne. Dělal jsem zatím dvě na původních dílech a obě šlapou bez problémů. Přečti si pořádně topič co ti postoval Vahouten. Je tam pár věcí, jaké je třeba udělat. Základ jsou kabely o síle 1 mm. Silnější se tam nevejdou. Pravděpodobně budeš muset vyměnit hop komoru, většinou blbne. Výborná náhrada je SHS, s tím souvisí menší úprava šachty a vyměnit válec za jiný s dírou.

Jestli ji nepotřebuješ hned, tak počkej než ji naskladní v BAS. Mělo být koncem listopadu. Tam ji koupíš nejlevněji. Za ty prachy co ji prodávají jinde bych jí nekoupil.

21 říj 2012, 22:09
Kapitán
Kapitán

Nein ! ...rok sem se G36 od SRC zastával. Nakonec málem došlo k tomu že sem s ní upravil futra...
Zbavil sem se jí a je mi hezky.

Knaak - to co píšeš je pravda ona sice šlape ale nikdy z toho nic pořádně nevytáhneš...možná jen když nad tim strávíš měsíce života. Což u jinejch značek či zbraní neni třeba.

22 říj 2012, 10:17
Armádní generál
Armádní generál

Shav0 píše:
...možná jen když nad tim strávíš měsíce života.

roky.

tenhle kver se proste nepovedl. kdyz fakt bude stesti tak bude slapat, kdyz stesti nebude tak to muzes hodit na ohniste. proste a jednoduse za ty prachy existuje desitky lepsich kveru. pokud vylozene chces KV verzi tak si kup treba to CAcko a prestavej si to. vyjde to draz, ale budes mit kver na urovni a ne tenhle nepovedeny kentus

22 říj 2012, 10:54
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

SRC G36 je strašnej krám. Sám vlastník 3 G36. Takže takové shrnutí.

CA - supr, vydrží i upgrade, slušný provedení
AEG (pro nechápavé Asia Ele...) - Vnitřnosti nic moc, ale v základu střílí spolehlivě. Skelet mechu by 120 vydržel dlouhodobě, krátkodobě i víc. Tělo to má pěkný, za ty prachy na upgrade podle mě nejlepší G36, protože vnitřek stejně zahodíš.
Umarex - externí stránka naprosto špičková, bohužel sem ji jen měl v ruce a nebyla moje, ale přemýšlím, že si jednu pořídím.
JG - hodně oblíbená v ČR, velmi podobná AEG, ale s horším tělem a tročku lepším vnitřkem.

Co se týká rozdílů, KV má pouze u SRC jinou pažbu a horní lištu. Horní lištu bych ti stejně asi doporučil z hliníku (u nás ji nekoupíš), ona KV lišta od SRC je v pohodě, sám jednu mám. Pažba od SRC je taky v klidu, ale GP je prostě lepší. Hodil bych sem fotku, ale zbraň má teď jeff. Opravdu je lepší si tu zbraň přestavět sám podle svých představ.

22 říj 2012, 20:05
Praporčík
Praporčík

SvavO: měsíce života rozhodně ne. Jen rozebrat, vyměnit díly a složit. Moje géčko dává s SP 120 Guarder 136 m/s stabilně, bez problému skoro dva roky. Vysříleno asi 20 000 kulí. Druhý kvér dává s vytahanou 130 ASPro 140 m/s. Což myslím nejsou špatné výkony.

22 říj 2012, 20:14
Moderátor
Moderátor

Jenže to je vyjímka potvrzujíci pravidlo. Prošlo mě jich rukama asi 20 a opravdu horší sračky snad ani nejsou.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

22 říj 2012, 20:23
Praporčík
Praporčík

To je možné, třeba příště narazím též na špatný kus. Nemám důvod vám nevěřit, co se týká problému s SRC. Jak jsem psal, zatím jsem dělal jen dvě.

Monty: když jsi dělal 20 SRC nenarazil jsi na podobný problém jaký jsem měl já? Jde o SRC hop komoru. Namontovaná ve zbrani nebyla v ose s tryskou. Prostě byla víš a svojí spodní částí ohýbala trysku nahoru. To způsobilo snížení výkonu, zádusy atd. Problémy zmizely až výměnou komory za SHS.

22 říj 2012, 21:41
Moderátor
Moderátor

Vyměnil jsem vícero komor a bez kloudnýho výsledku. Vždy to fungovalo chvilku pak se problém zase opakoval.

abych přijal místo své

22 říj 2012, 21:52
Armádní generál
Armádní generál

Knaak píše:
Namontovaná ve zbrani nebyla v ose s tryskou. Prostě byla víš a svojí spodní částí ohýbala trysku nahoru. To způsobilo snížení výkonu, zádusy atd. Problémy zmizely až výměnou komory za SHS.

tohle to dela snad u vsech. proste osa hlaven-tryska-valec neni u SRC primka, ale krivka. a to je jedna z veci co zpusobuje ty problemy se SRC. druhy problem je krive telo a treti problem byva krivy mech. pokud nekdo chytne celou postupku jako ja, tak se muzes na hlavu stavet a neudelas nic. vymenis mech, mas krive telo, podlozis telo, vychylis jeste vice osu hlaven-tryska-valec.

vysledky jsem mel jak monty. zazracnym zpusobem se mi podarilo mezi 3mi problemy udelat funkcni kompromis, zbran doma strilela a jakmile jsem ji vytahnul na akci tak max 10-20 kuli a pa pa. a znova. mezitim jsem prohazel asi 20 ruznych hopgum (ze zoufalstvi fakt dost od cinskych gum z cm028, pres elementy, guru, systemy, gp, guardery atd).

muzu rict, ze SRC G36 III. gen mi opravdu znechutilo hrabani zbrani ve zbranich natolik, ze jsem rok na zadne streva nesahnul. G36 tak jak byla jsem nejakemu dobrodruhovi prodal za 1000 kc (ze si s tim pry poradi) a misto toho si poridil MP5 od JG starou asi 5 let a na tu jsem nemusel sahnout ani jednou a nikdy nebyla rozebrana a porad fici (dikybohu).

co budu ziv tak budu tvrdit - SRC G36 3. gen NE, NE, NE A NE.

22 říj 2012, 22:20
Profil ICQ
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Monty píše:
Jenže to je vyjímka potvrzujíci pravidlo. Prošlo mě jich rukama asi 20 a opravdu horší sračky snad ani nejsou.

A co super 9? :lol:

22 říj 2012, 22:36
Moderátor
Moderátor

Super 9 není považovaná jako zbraň ale i Přemek Podlaha a Béďa Trávníček ji doporučujou jako tyčku k rajčatům.

abych přijal místo své

22 říj 2012, 22:50
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 14 ]