Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 18:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Potřebuji poradit - návrat k softu po letech 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Potřebuji poradit - návrat k softu po letech
Áno, to je mylná představa, nabíječka je jako přenosnej počítač, z toho ti taky nečouhá kabel na 220V, že? Potřebuješ k jeho nabití zdroj, kterej ti z těch 220V, co je v zásuvce udělá napětí vhodný pro napájení notebooku.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

10 říj 2012, 08:56
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Akucell 6 proste uz ma v sobe display kde si volis fukce nabijeli PB,Ni-mh-Ni-CD,lipol baterii kde si zvolis menu podle typu aku a das charge, koukam ze nabijekcku ani na emotors nemaji skladem tak ti doporucim druhy overeny shop kde maji jak nabijecku tak zdroj za rozumnou cenu(ale stejne je nejlepsi to objednavat z HobbyKingu v zahranici)
http://www.rc-modelar.cz/Nabijece/148-t ... ancer.html
http://www.rc-modelar.cz/Nabijece/162-z ... -240v.html
3x http://www.rc-modelar.cz/Konektory/104- ... 0-par.html

10 říj 2012, 09:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Uz jsem to vsechno obednal, ty ele. veci z hobbykingu teda (hecnul jsem se 8)), zbrane u morrisu a ten aku+ naky strelivo z BASu.

Zdroj teda nejspíš mám doma z noťasu, snad to nějak bude do sebe všechno zapadat :D

10 říj 2012, 09:53
Moderátor
Moderátor

Počkej, proč jsi objednával baterku z BASu? A jakou?

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

10 říj 2012, 09:58
Profil ICQ
Rotný
Rotný

No tuhle http://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/404_68_71_131/products_id/2543

A duvod - protože na morrisu jí neměli zelenou v políčku pro SK, tzn jí neměli na SK skladě.

10 říj 2012, 10:25
Moderátor
Moderátor

Joaha, to jsem nedomyslel, už automaticky tu skladovost pro SK ignoruju, když na to koukám O:-)

10 říj 2012, 10:32
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Jj, np. Každopándě díky moc za rady, funguje to tady na jedničku :-)

10 říj 2012, 10:48
Podplukovník
Podplukovník

Škoda že už to máš objednaný (vlastně ani taková škoda to neni, fungovat to bude stejně) Já mam ve svojem MP5k tuhle baterku - http://www.ebairsoft.com/firefox-111v-1 ... -2090.html Vejde se tam dobře i s Deans konektorama. Zbraň s ní má vysokou kadenci (Což je pro moje účely dobře), ale ne extrémní kadenci, protože ten motor co je ve zbrani je slabej. Baterka je sice firefox (což je považováno za nekvalitní značku) ale zatim nebyl jedinej problém, zkoušel jsem i měřit jestli se články nerozbalancovávají. Nebo by šla ta 7,4 1200 mah z hobbykinga (Tam je to už mnohem víc nafest, možná potřeba trochu broušení) Kdybys měl jenom lipolky, dá se koupit nabíječka jenom na lipolky asi za 300 a neni k ní potřeba zdroj (je přímo na 230V) Jestli tě zajímaj lipolky víc, přečti si můj článek - viewtopic.php?f=64&t=13272

AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s

10 říj 2012, 12:07
Rotný
Rotný

Ahoj, právě mi dorazily zbraně, je to super, připadám si o prá let mladší, když blaženě zkoumám obsah krabic ........ :)

Co jsem si jen tak letmo všiml tak u MP5K nejsou 2 zásobníky, ale jenom jeden, točák. A jak jsem již psal, kdysi (6-7 let dozadu) si kamarád koupil MP5K od TM, a její provedení teda bylo mnohem hezčí a kvalitnější, ale co by člověk chtěl od zbraně která je v podstatě zadarmo. AKčko vypadá v pohodě celkem.

Počkám až mi přijde nabíječka z hobbykingu a ještě pár věcí, a půjdu to vyzkoušet. Doufám že ty zbraně budou střelbyschopný i přes to, že nebudu dělat žádnou "vstupní prohlídku", protože bych nato určitě neměl, musel sem si i vygooglit kam dát akumulátor atp. :D

Jinak už se mi v hlavě rýsuje jakou budu chtít primárku, a mám asi tisíc dotazů, většinu sem se snažit hledat, ale něco jsem nenašel/chce to radu od zkušenějších, tak někdy výhledově s dovolením moderátorů/adminů založím nový thread.

15 říj 2012, 09:37
Moderátor
Moderátor

Hele, klidně se ptej tady, není důvod nepokračovat :wink:

15 říj 2012, 10:15
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Ok, je asi zbytečný zasírat forum, to je pravda. ;)

15 říj 2012, 10:29
Rotný
Rotný

Tak jsem si teď byl cvičně zastřílet z obou zbraní (aku z původního balení, prostě jsem to vytáhnul, nabyl aku a šel střílet).
MP5 špatně podávala, vynechávala, ale to nějak vyřeším. Z AKčka jsem celkem unešenej, je to prostě skvělý. Když to prostě vezmu ze svýho pohledu - kdysi jsem běhal s nějákou manuálkou a užíval si to, a snil o AEG, která nejlevnější stála okolo 7K (éra čínských zbraní přišla těsně potom co jsem skončil), tak je pro mě tohle opravdu zábava.
Je teda zajímavý že to AKčko stříli podstatně líp, ačkoliv vnitřnosti by snad měli mít obě zbraně stejný. Vzal jsem ssebou na přítelkyni, která teda moje nadšení nesdílí, každopádně si taky párkrát vystřelila, a hlavně pak střílela do mě na nějakejch 30-40 metrů (to se jí líbilo )
Každopádně v tý MP5tce se nejspíš budu vrtat později, alespoň si to nacvičím a budu schopnej si něco povyměňovat sám, určite se mi to bude hodit. Kdybych náhodou něco posral tak se nic neděje, můžu se případně vrtat v tom Kalachu, a kdybych posral i ten tak si koupim něco novýho na zkoušení.

Teď v týdnu mi snad přijde ten aku z hobbykingu do MP5tky, tak uvidíme. Ke konci týdne jedu do čech, a s kámošem si půjdem nějak zastřílet do lesa, už se nato těším :)

15 říj 2012, 16:18
Rotný
Rotný

Mám problém stím že západka která drží zásobník v tělě ( u MP5K ), vypadává.
Konkrétně vypadává ta část z levé strany, jelikož není nijak spojena s částí na pravé straně, je tam prostě jenom nasunutá. Stalo se mi že sem střílel a několikrát mi kvůli tomu samovolně vypadl zásobník na zem.
Pokud jsem se vyjádřil nepřesně a není patrné co mám na mysli tak dodám nějakej obrázek.
Máte někdo ideu co stím? Resp. jak to uchytit aby to drželo - jde to napevno? Nevadí to při rozeborce? (kdyby to bylo zalepené např.)
Díky, Kuba

// z nějakých fotek sem vygooglil že tam má být nejspíš malinkatý šroubeček, takže nejjednodušší bude ho asi sehnat někde.

/// edit.2.

Jinak jsem právě volal do Morrisu, (někde jsem četl nějáké negativní recenze), mě zatím přijde vše v naprostém pořádku, pán na tel. čísle poradil atd. Rozhodl jsem se že tu MP5K vrátím (dle zákona je možnost vrátit zboží do 14ti dnů bez udání důvodu), a nechám si poslat ten samej model akorát od CYMY a doplatím rozdíl, protože je to v kovu a to zpracování je lepší. Ten plast na tý Galaxy se mi vyloženě nelíbí no. Takže uvidíme jak to dopadne :)

16 říj 2012, 09:00
Moderátor
Moderátor

Mrknul jsem ti na svoje Kčko, v tom půlkulatym "tlačítku" na pravé části má být malý křížový samořezný šroubek. Ideální je mít sbírku podobných šroubků z různých rozebraných plastových autíček a jiných hraček, tam se zpravidla najdou podobné/stejné :D

16 říj 2012, 12:12
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2