Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 16:48

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 Nesedí AIMTOP tělo 
Autor Zpráva
Praporčík
Praporčík

Nový příspěvek Nesedí AIMTOP tělo
Zdarec borci. Potřeboval jsem vyměnit tělo na mojí M16 tak sem pořídil aimtopa :
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1179

A jsem fakt nasranej protože věta dobře slícováno moc nesedí... Když se to snažím složit tak mi přední díry na čep nesedí.. Měl někdo podobný problém? Co se s tím dá příppadně dělat, kromě reklamace... brousit? Díky

06 čer 2012, 18:34
Major
Major

Nový příspěvek Re: Nesedí AIMTOP tělo
Ideální by byla fotka/y kde to nesedí, třeba předního i zadního čepu.

06 čer 2012, 18:42
Moderátor
Moderátor

a nesedia ti len tak nasucho?alebo len keď máš mechabox v tele?a pripajam sa..foto by pomohlo

06 čer 2012, 18:51
Praporčík
Praporčík

Dodávám tedy nějaké fotky. Sory za kvalitu foceno pouze mobilem...

Přílohy:
Obraz0608.jpg
Obraz0608.jpg [ 236.88 KiB | Zobrazeno 10032 krát ]
Obraz0609.jpg
Obraz0609.jpg [ 289.49 KiB | Zobrazeno 10032 krát ]
06 čer 2012, 18:59
Moderátor
Moderátor

reklamácia...na fotke to sice vyzerá že to nemaš ešte uplne zamačknuté k sebe..ale v tych dierach je ten rozdiel tušim značný..tolko z mojho pohladu..skus to ešte kuštik viac pritlačit k sebe..ele myslim že .neneneneneee
skus ten zadok do seba natlačit aj ked trošku budeš muset pritlačit

06 čer 2012, 19:03
Major
Major

Jestli už nejde dorazit víc dozadu tak reklamace. Šlo by to asi i vybrousit, ale nebude to vůbec hezký a kdo ví jestli to má správný rozměry aby to fungovalo tak jak má.

06 čer 2012, 19:06
Praporčík
Praporčík

Fotil jsem, tudíž nemohl jsem tlačit, ale jak říkáš, když použiji i "nemalou" :D fyzickou sílu, kousek se to pohne, ale tak 1-2mm rozdíl tam není zase tak velkej.. celkem mě to štve,protože jsem bohužel kvůli své blbosti tělo škrábnul, tudíž reklamace asi neproběhne.....

06 čer 2012, 19:07
Major
Major

BlackF!re píše:
Fotil jsem, tudíž nemohl jsem tlačit, ale jak říkáš, když použiji i "nemalou" :D fyzickou sílu, kousek se to pohne, ale tak 1-2mm rozdíl tam není zase tak velkej.. celkem mě to štve,protože jsem bohužel kvůli své blbosti tělo škrábnul, tudíž reklamace asi neproběhne.....

Hele určitě bych to zkusit uplatnit. S p. Chybou je výborná komunikace takže se třeba domluvíte.

06 čer 2012, 19:09
Kapitán
Kapitán

Ty vole, mám to samé, naprosto totožné akurát když to pořádně stlačím k sobe tak je tam tak 0,7mm co mi vadí na prostčení čepu. Jestě sem s tím nic nedělal použe přemýšlel jak na to ale zatím sem nic objektivního krom vybroušení čepu nevymyslel :D Nejspíš se s ním skusit domluvit. Už jis mu psal e-mail? A ohledně te věty přesně slícováno nic moc teda... tělo mi přislo v pondělí, kdy jsi ho objednával ty?

Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!!
- Johann Wolfgang Goethe -

06 čer 2012, 19:50
Praporčík
Praporčík

White.9 píše:
Ty vole, mám to samé, naprosto totožné akurát když to pořádně stlačím k sobe tak je tam tak 0,7mm co mi vadí na prostčení čepu. Jestě sem s tím nic nedělal použe přemýšlel jak na to ale zatím sem nic objektivního krom vybroušení čepu nevymyslel :D Nejspíš se s ním skusit domluvit. Už jis mu psal e-mail? A ohledně te věty přesně slícováno nic moc teda... tělo mi přislo v pondělí, kdy jsi ho objednával ty?

Já jsem objednával v neděli a v pterý mi došlo... Jak říkáš po důkladným sražení je tam kousek, kterej ale brání prostrčení čepu. Mail jsem ještě nepsal, po konzultaci s jistýma šikovnýma lidma jsme vymysleli , že by se to dalo upnout pod jakousi frézku ( nevím přesně co to je) a dal se ten otvor zbrousit z jedné strany. Jediý riziko je že pak bude stěna tenčí, ale tak to tělo mi drží pevně aji bez čepu, takže tam takový pnutí asi nebude aby to prasklo...

06 čer 2012, 20:12
Kapitán
Kapitán

jako jo no, ale mně dost jeff vystrasil když se tady na foru bavili o slícovaní těla od SRC že pak borec strácel ústovku a to bych nerad :( ja už mu e-mail napsal, jsem zvědav jak se k tomu postaví, snad mi nezbyde jen vrtačka a pilník :( :D

Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!!

06 čer 2012, 20:24
Praporčík
Praporčík

Yep, napsal a uvidíš, jak jsem napsal nahoru tak sem to nechtět kvůli sovjí blbosti poškodil, takže nepočítám s reklamačkou, je to ted pro mě asi jedinná možnost než to vyhodím do koše.. :D takže to zkusím a pak uvidím...

06 čer 2012, 20:30
Kapitán
Kapitán

BlackF!re píše:
Yep, napsal a uvidíš, jak jsem napsal nahoru tak sem to nechtět kvůli sovjí blbosti poškodil, takže nepočítám s reklamačkou, je to ted pro mě asi jedinná možnost než to vyhodím do koše.. :D takže to zkusím a pak uvidím...

Jak moc sis to poškodil a kde? pokud se tedy můžu zeptat, na fotce to nejde vidět.

06 čer 2012, 20:35
Kapitán
Kapitán

Zdarec, tak se mi dostavila odpověd:

Citace:
Dobrý den,

férově.... je naprosto běžné, že se tělo dolícovává při montáži. Například se protahuje výstružníkem, aby oba otvory u odlitků těla lícovaly. U zbraní AimTop se také někdy čepo vytlačí rukou a jindy musí vymlátit kladivem.

Pochopitelně to můžete zaslat, ale s největší pravděpodobností (pokud je tělo odřené) jen zajistím průchodnost pro čepy.

Jan Chyba
AirsoftPro.cz

Jelikož mám nejspíš mirně škrábnutý závit pro montáž předpažbí protože při montáži se ta barva na závitu neudrží žejo... tak by mi to tělo upravil ale to zvládnu sám spíš sem to chtěl mít rovné od výroby, upravit si to můžu doma.
Ale bohužel mi to příjde jako docela podpásovka mít na stránkach napsáno "dobře slícováno" a poté příjde tělo ktere k sobě vůbec nesedí.

07 čer 2012, 09:33
Moderátor
Moderátor

no ale ochota tam nejaká predsa len je..aj to sa vidí malokedy..a ty si montoval predpažbie kým si vyskušal zlícovanie?

07 čer 2012, 13:46
Moderátor
Moderátor

Jako, ochota je hezká věc, ale to nic nemění na faktu, že za 1700Kč dodali vyloženej šmejd. Tohle jsem nezažil ani u čínskejch těl, jako že do těla nesedí mecháč a podobně, to je normální, ale že k sobě nesedí dvě půlky těla, který k sobě patří a jsou společně dodaný je maximální fail.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

07 čer 2012, 14:37
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

no to je tiež pravda..a hneď v dvoch prípadoch.

07 čer 2012, 14:41
Praporčík
Praporčík

Takže tak, dneska jsem to vzal do dílny a brousil a brousil. Dělal jsem to takovýma těma malýma brouskama na vrtačku.... Asi po hodině a 20ti zničených brouscích se podařilo a tělo mi konečně drží... Nakonec to není tak špatný jak jsem myslel, ale za 1700 to mohla být větší paráda. Přiznám že po rozbalení sem byl hoodně nasranej. Takže tak. Jo a pokud ti nevezmou White reklamačku , tak doporučuju to samý, nic jinýho se asi dělat nedá.

07 čer 2012, 15:24
Kapitán
Kapitán

Ja už ani neplánuju že bych to tam posílal stejně mně by mi to maximálne vybrousili za cenu 2x postovné což je cca 200Kč... A jinak ano přišlo mi tělo tak sem tam hned namontoval předpažbí protože u výrobku je v popisu napsáno že tělo je dobře slícováno a navíc sem chtěl vedět jak to bude vypadat ;) Jinak tímto sklamali moji důvěru a fatálně jak říká BlackFire když sem to zjistil byl sem pekně nasraný... A taky místo Šikmých Kol Big Dragon 100:300 poslali kámošovi super zátěžaky 32:1 a na obalu byla nálepka Big Dragon 100:300 šikmé ozubení takže zase další fatálni fail to jako přes ten průhledny obal nevidí že to asi není šikmé ozubeni? Koho tam proboha zaměstnávají. A nejvetší Fail je v tom že mi nápíše že se těla dolícovávaji při montáži.. ale hovno! jedine když je to způsobeno mecháčem.

Blacku už jis tam dal mecháč? máš chrono na změření konečného výsledku?
Co takhle to vrátit tak že odstoupím od smlouvy do 14ti dnů od posláni to by mi teoreticky mohli maximálně naučtovat nějaký poplatek ale 90% částky za tělo by mněli vrátit ne?

07 čer 2012, 17:27
Moderátor
Moderátor

Tak prohozený čínský kola nejsou fatální fail ani omylem, to se prostě stane, zvlášť když na krabičce byl jinej popisek. Fakt si myslíš, že v podobnym eshopu někdo při balení objednávky čumí skrz obal na každý kola, jestli tam jsou ty správný? Prostě hrábne do krabice, max. mrkne na obal jestli nehrábnul do špatný a posílá, jinak by se z toho posral.

Zase to nepřeháněj, chyby se prostě stávaj, kvůli tomu se nemusíš chovat jak kdyby ti otrávili psa a zapálili barák. Airsoftpro považuju za suverénně nejférovější obchod u nás.

Edit: Ne, pokud už je zboží použitý a je to na něm jakkoliv znát, tak nemáš nárok na okamžitý vrácení peněz, ani za předpokladu, že by ti vrátili míň. Můžeš se na tom s prodejcem dohodnout, ale je to čistě na něm, jestli ti za to vrátí nějakou poměrnou částku a následně to třeba prodá jako použitý nebo podobně, nebo jestli tě pošle do háje s tim, že máš nárok pouze na klasickou reklamaci. Ovšem stoprocentně máš nárok na to, aby ti proplatili poštovný, pokud jim tam tělo pošleš na úpravu. A troufnu si říct, že v rámci klasický reklamace máš dokonce právo požadovat úplně nový tělo, který bude sedět...úprava těla tak, aby se dalo použít (vybroušení děr atd.) v rámci reklamace je sice fajn, ale ty můžeš argumentovat tim, že tělo pak stejně nebude ve stoprocentním stavu, protože se ubere materiál a tudíž nebude tak pevný. A tedy že požaduješ úplně nový, od začátku použitelný tělo.

Edit2: Já teda bejt na místě člověka, kterej za to v ASPro odpovídá, tak bych si chtěl zachovat tvář a pověst a těla okamžitě měnil za nový, který budou sedět. Pokud by to tělo ten člověk jó odrbal a až potom by si vzpomněl, že by ho chtěl vyměnit, tak bych asi teda požadoval nějakou kompenzaci, ale věci jako odřenej závit pro deltaring bych absolutně neřešil. Nesedící těla bych upravil a prodával se slevou, třeba za nákupku, abych na tom vyloženě neprodělal...určitě by se našlo spousta lidí, kterejm by to bylo buřt a rádi by pár stovek ušetřili. A následně bych to řešil s dodavatelem, že mi dodal šmejd.

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

07 čer 2012, 17:48
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Zdar,
Tak tady mám vyfocené ty kola, toho že nejsou šikmé by si všiml i slepec ;)
V odkazu je taky nafocené i to AimTop tělo.

http://white2146.rajce.idnes.cz/AimTop_Telo_kola/

EDIT: Tak jsem jim tam napsal že bych to chtěl vrátit + jsem poslal fotky, a napsal sem že bych souhlasil aby si třeba neco naučtovali za ten škrábnutý závit teda pokud to nebude 50% ceny žejo :D A sem zvědav na vyjádřeni od pana Chyby.

Naposledy upravil White.9 dne 07 čer 2012, 20:32, celkově upraveno 1

07 čer 2012, 19:53
Moderátor
Moderátor

a ja somár som si myslel že na každom tele je iné sériové číslo 8-DD

07 čer 2012, 20:26
Kapitán
Kapitán

Jóóóóó to jsem si myslel taky jak mi to přišlo než sem se podíval pořádně na fotku ASpro a tam sem viděl to samé číslo :D :D

07 čer 2012, 20:32
Moderátor
Moderátor

S tím sériovým číslem jsem si to myslel rovněž, zrovna se chystám předělat ražení a číslo jsem si tam chtěl nechat...tak to teda nasrat, půjde to pryč všechno :D

Co se těch kol týče...ty jsi asi nikdy nepracoval v žádném obchodě, že? Natož potom v takovém, který má e-shop jako hlavní prodejní kanál. Jak jsem psal, prostě když vyskladňuju pro někoho zboží, tak hrábnu do správnýho regálu/bedny/police, maximálně bleskově mrknu jestli jsem nevzal do ruky úplnou píčovinu (v tomhle případě bych kouknul, jestli jsou to kola, viděl že jsou to kola, dobrý), šlehnu to na hromadu a jedu dál. Když to náhodou bude vadný, nekompletní nebo podobně, tak si to zákazník vyreklamuje a vymění se to, od toho tu možnost reklamace je. Kdybych u každý z tý asi tisícovky věcí, co mi projde rukama měl přemejšlet, jestli je to všechno v pohodě a jak má bejt, tak bych v tej práci nebyl pět hodin, ale patnáct...pokud bych si tedy uprostřed směny neprostřelil hlavu, protože by mi z toho jeblo. Yeah, chápu že zákazníka případná chyba naštve, protože to musí řešit, ale hergot, na tej druhej straně webu jsou taky jenom lidi, tak to chce mít taky trochu pochopení a ne hned vzteky skákat pět metrů do vejšky.

07 čer 2012, 23:59
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Griffon píše:
S tím sériovým číslem jsem si to myslel rovněž, zrovna se chystám předělat ražení a číslo jsem si tam chtěl nechat...tak to teda nasrat, půjde to pryč všechno :D

Co se těch kol týče...ty jsi asi nikdy nepracoval v žádném obchodě, že? Natož potom v takovém, který má e-shop jako hlavní prodejní kanál. Jak jsem psal, prostě když vyskladňuju pro někoho zboží, tak hrábnu do správnýho regálu/bedny/police, maximálně bleskově mrknu jestli jsem nevzal do ruky úplnou píčovinu (v tomhle případě bych kouknul, jestli jsou to kola, viděl že jsou to kola, dobrý), šlehnu to na hromadu a jedu dál. Když to náhodou bude vadný, nekompletní nebo podobně, tak si to zákazník vyreklamuje a vymění se to, od toho tu možnost reklamace je. Kdybych u každý z tý asi tisícovky věcí, co mi projde rukama měl přemejšlet, jestli je to všechno v pohodě a jak má bejt, tak bych v tej práci nebyl pět hodin, ale patnáct...pokud bych si tedy uprostřed směny neprostřelil hlavu, protože by mi z toho jeblo. Yeah, chápu že zákazníka případná chyba naštve, protože to musí řešit, ale hergot, na tej druhej straně webu jsou taky jenom lidi, tak to chce mít taky trochu pochopení a ne hned vzteky skákat pět metrů do vejšky.

Nediv se že vyskakuju 5m vysoko protože co objednávka z jakéhokoliv shopu tak vždycky neco nepošlou nebo pošlou neco jiného.. toto se mi při objednávaní komponentu k počítači nikdy nestalo.. nestalo se to nikdy ani mým přátelům že by jim z PC prodejny neposlali neco co si objednali nebo že by neco bylo požkozeno nebo nefkunkčního...(a to už toho objednávaly mraky) je to tím že tam zamestnávaji schopné lidi co nemaji klapky na očích!! Proč toto nemůže existovat v airsoftu? Nebo taky mi nikdy neposlali chladič na Procesor který bych musel brosit nebo pilovat...

08 čer 2012, 15:27
Moderátor
Moderátor

tak to musis mit extra smulu, protoze je se stalou pouze u jednoho nejmenovaneho as shopu, ze vecne neco posilali spatne (airsoftpro to neni) ostatni obchodny vzdy naprosto OK co se tyce kompletnosti zbozi.

obchod neovlivni kvalitu daneho vyrobku, pokud musis nejaky upravovat, nekupuj takovy sunt a priplat si za kvalitni vyrobek, popripade za kvalitni zbran, do ktere to vkladas

08 čer 2012, 15:46
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

Přesně tak, já jsem podobnej problém u airsoftshopu nezažil v životě, pouze ebairsoft mi poslal pár věcí navíc :lol: A jak říká Jeff, pokud tě štve kvalita, kupuj kvalitní značkový věci.

08 čer 2012, 16:25
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Abych to tady nehanil pořád tak, domluvil sem se s panem Chybou že bych chtěl tělo vrátit (ve 14ti denní lhůte) tak přikývl že ano, tělo sem mu zaslal bohužel už bez originálni krabice, poslal sem mu mail že je to bez krabice a odpovědel mi že mi bude muset strhnou nějakou částku za krabici.. no přeletěl týden (psal že balík co mu přijdou rozbaluje pře víkend) a včera mi přišel mail že v pohodě a za tělo mi posílá plnou částku.
Dnes ráno peníze přišly (nechápu tak rychle) takže mu děkuji, je to opravdu férový chlap.

25 čer 2012, 11:02
Brigádní generál
Brigádní generál

No vidíš - to bude tím, že on chodí normálně do práce jako my ostatní a dělá to, co dělat má. To by ses měl taky naučit.

Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g

25 čer 2012, 11:07
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

smolda píše:
No vidíš - to bude tím, že on chodí normálně do práce jako my ostatní a dělá to, co dělat má. To by ses měl taky naučit.

ja si taky peníze na airsoftku a díly vydělavám praci (překvapivě že ano)
Takže tady zanechme OT a admin pls LOCK.

25 čer 2012, 12:13
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další