|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 23 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
rottingchrist
Rotný
|
AUG Steyr (JG)
Zdravim , chcel by som sa poradit . Mam kupeny tento steyr AUG od firmy JG konkretne model military . Hral som s nim celu minulu sezonu viac menej bez problemov . No na konci sezony odisla hopup guma tak som ju dal vymenit , a uz som si dal aj vypodlozkovat a zmenit loziska . Na dalsej akcii mi avsak zbran spadla (nie sice mne ale to je jedno ) a kedze som stastlivec tak mi odlomilo uchytky mechacu takze sa pohyboval po zbrani ako chcel . To som vyriesil mechac je v povodnej pozici tak ako ma byt . Avsak dojdem na akciu a zbran nestriela ! Motorcek sa chcel roztocit ale v mechaci bolo nieco co ho blokovalo . Odj*bal som aj poistku pri tom .Tak som si povedal ze tomu cloveku co som dal zbran uz nedam a zhanal kontakt na inych ludi . U ineho som si dal prepodlozkovat a zistit chybu . Na nic neprisiel a daroval mi este v tej cene Kovovy trn .(komentoval nieco s tym ze to podlozkovanie stalo za citujem "Holy k...") Stastny idem na akciu ale zase sa mi stane to iste ... Motorcek sa chce roztocit ale nepohne . Tak som skusil zajst zase k tomu prvemu a ten mi povedal ze to je baterkou . Kupil som si teda lipovku 7,4 1800 , spravil si dutinky zbran strielala jak o dusu , no bol som velmi spokojny . Dojdem ale na dalsi den na akciu chvilu mi to strielalo ale uz som citil z toho zvuku jak keby to mlelo z posledneho . Po chvili sa mi stalo OPAT to iste , motorcek zablokovany , spruzina natiahnuta ale neuvolnila sa takze mechac zaseknuty . SKusil som baterku v inej zbrani a ta isla v pohode . Tak som si uz na akcii dal aj rozobrat zbran jednym typkom ktory s tym robi ( fakt neviem mu ani meno ) a ten mi to skomentoval ze opat podlozkovanie je strasne na p*cu a ozubene kolesa su uvolnene a lietaju po mechaci .( iba jedne a z jednej strany mechacu ) . Tak som poskladal zbran , teda chcel som ale stratil som jednu blbost z hopup komory cize musim objednavat aj celu hopup komoru ... Typek aj komentoval nieco stym ze ked budu ozubene kole sa neposkodene ze mozem byt rad . A teraz sa chcem spytat , oplati sa mi do toho davat este lova ?Alebo zobrat nejaku inu zbran ? Chcem ist este pondelok so zbranou ku tomu typkovi nech to opravi na vlastne naklady kedze je to jeho vina ...(samozrejme tu hopupkomoru platim ja , to bola moja vina ) Alebo mam kupit teda tu inu novu zbran ? Pozeral som rozne , gcko sa mi nepaci , kalach som uz mal a mky nechcem lebo maju 2 mechace ... Tak som teda uvazoval nad gulometmi , pozeral som u miestneho vyrobcu ale najviac sa mi zapacil tento model http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ead_review Tento model je aj u miestneho predajcu v rovnakej cene ale bez upgradu , so zakladnym 350 fps
|
21 dub 2012, 14:29 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: AUG Steyr (JG)
Dej ten kvér někomu, kdo tomu OPRAVDU rozumí, ať ti ho dá dokupy. Kvůli tomuhle je škoda kupovat novou zbraň, pro zkušeného technika to je banalita na hodinku až dvě práce. Samozřejmě s tou hopkomorou sis posral život, ale spíš než objednávat novou bych zkusil sehnat ten ztracený díl nebo celou hopkomoru od někoho, komu zbyla třeba doma po upgradu nebo tak.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 dub 2012, 14:48 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Ty dvaja ludia ktory my r obili ten upgrade tak jeden pracoval u miestneho predajcu a druhy ma vlastnu predajnu a servis pre airsoftky ... Ako co som sledoval to podlozkovanie a vseobecne stavbu mechacu tak bysom si to vsetko vedel robit sam , u mna je len problem to poskladat . Viac menej to aj poskaldam ale , tento model ma dvojite spinanie a tam som nevedel kde patri jedna blbost .
Kazdopadne by ma zaujimali nejake skusenosti s tymto gulomet . KEd ho uz nebudem brat teraz , tak cez leto ale urcite chcem kupit dalsiu zbran a jednoznacne gulomet .
|
21 dub 2012, 15:02 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Tak si najdi na internetu nějaký návod. Pokud tě zajímají zkušenosti s tímhle kulometem, zkus třeba hledat.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 dub 2012, 15:09 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Inak vyskytla sa moznost na celkom dobre riesenie a hlavne lacne riesenie . Prave som nasiel inzerat tuna este z mojho mesta kde predava za 90eur ten isty steyr akurat model police . Cize teoreticky ked vyberem z mojho mechacu tie podlozky ,loziska , trn a dam do toho mechacu v tom police . DAm si spravit na tom dutinky to je lacna zalezitost uz a spojim moju prednu cast MIlitary modelu s optikou s zadnou castou toho police (to by malo sadnut pokial viem ) a mam cisto novu zbran ! + samozrejme chybajuca cast hopup komory ziadne provizorne riesenia ohladom uchopenia mechacu a podobne + Mam k tomu jeden hipcap , jeden tlacaka a este baterku Vysledok ? Cisto nova zbran 3 baterky a 3 zasobniky Len by ma zaujimalo ci ta vymena lozisk , trnu a podloziek pojde je mozna ?:D
|
21 dub 2012, 15:15 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Jop, to neni blbej plán. Každopádně podložky si možná budeš muset ještě dokoupit, ale to je otázka pár centů.
|
21 dub 2012, 15:31 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
kazdopadne budem zjednavat cenu dole ... za 109 mam novy , aj za menej ked trosku povybavujem cenu On to este asi predava podla starej ceny ktora bola dakedy za police model 150 eur
|
21 dub 2012, 15:34 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Uvazujem aj nad zbranou do zalohy , nieco lacne kvalitne ...(nechcem koli tejto jednej malej otazke zakladat novy topic) Takze uvazujem nad AK , konkretne tymto modelom http://www.municak.sk/airsoft/cyma-ak47-4 Ale znamy tu daco spleta ze to je stary model cm28 ze to aspon cm42+ ci co ? Nejaky komentar k tomu ? presne toto som mal pred dvoma rokmi a bol som spokojny rok bez vaznych problemov
|
21 dub 2012, 18:28 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Ano, je to očividně CM.028, asi nejstarší a nejlevnější čínskej kvér, jakej dneska koupíš. Ne že by byl špatnej, fungujou zpravidla dobře a jako rezervní kvér poslouží, ale tyhle prachy bych za to fakt nedal...když už, tak si ho kup z bazaru, dáš polovinu peněz a poslouží ti stejně.
|
21 dub 2012, 18:48 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Takze ako zalohu by som co mal brat ? G36 rozhodne nechcem ani ziaden v.2 mechac
|
21 dub 2012, 19:10 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Jako, to je hrozně zeširoka položená otázka, jako záložní kvér ti může posloužit cokoli, od manuální pistole po kulomet, záleží akorát na tom, co od toho čekáš a jak to budeš využívat...
|
21 dub 2012, 19:35 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Hladam nejaku elektriku ktoru by som si furt pribalil do auta ak by vypadla moja primarna zbran ... Nieco uplne v zaklade co vydrzi moju lipovku . S cim by sa hralo mozno raz za mesiac aj menej A hlavne do coho by som co najmenej musel investovat ako do udrzby
|
21 dub 2012, 19:49 |
|
|
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Tak to bych koupil MP5K od Galaxy za pár šušní...snipeři to dokonce nosívají jako záložku. Má to mech 3. Jinak stříli to naprosto pohodově a prakticky je to bezúdržbák (spoluhráč to měl úspěšně jako zálohu dva roky a nic s tím nedělal). Dostřel je v pohodě, přesnost úměrná krátké hlavni.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
21 dub 2012, 19:52 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Jo, pokud to bude primárně do auta, tak bych šel do PDW verze s pažbou, jinak naprostej souhlas, tohleto je ideální náhradní kvér, kterej případně není problém nosit s sebou, pokud je potřeba.
|
21 dub 2012, 19:57 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Konkretnejsie linky ? A najlepsie by bolo mi nieco najst konkretne u predajcu www.municak.sk lebo nechcem objednavat, chcem priamo z predajne brat Neberte to poprosim jak reklamu
|
21 dub 2012, 20:55 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Další takovej. Hledat se ti náhodou nechce co? Zadat MP5 PDW a pokusit se projevit iniciavitu?
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
21 dub 2012, 20:56 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
http://www.municak.sk/19-10-2010-dboys- ... dw-metal-2Nasiel som iba toto Ale tak ja mam radsej ist otu v tom ze mi to niekto posle A tato sa mi vobec nepaci , to ako take male a za tu cenu mam novy steyr ... Ja potrebujem citit zbran v rukach . Nieco ako steyr , akcko , scar a podobne . Nie taketo male hovno , ako naprikald aj g36c
|
21 dub 2012, 21:09 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
No a jak ti to jde dokonce sis našel i možnosti teď už se jen rozhodní co chceš vyber si a nakup. Pokud problém tak o všech zbraních co jsi vyjmenoval tu je už psáno tak hledej i zde a je po ptákách a není potřeba tu krmit link kterej tu už je milionkrát.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
21 dub 2012, 21:12 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Este by som mal taku malu otazku ... Neviete kde by som vedel kupit plastovu hopup komoru pre AUG ? Koli tej plastovej blbosti mi je luto davat 800kc za kovovu celu hopup komoru a presiel som vsetkych predajcov co poznam a co som nasiel na internete ale nikde som nenasiel . Iba airsoftpro ma tu spominanu kovovu za 800kc co je mi vela dat za tu malu blbost
|
23 dub 2012, 10:49 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
bazar
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
23 dub 2012, 10:51 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
rottingchrist píše: Este by som mal taku malu otazku ... Neviete kde by som vedel kupit plastovu hopup komoru pre AUG ? Koli tej plastovej blbosti mi je luto davat 800kc za kovovu celu hopup komoru a presiel som vsetkych predajcov co poznam a co som nasiel na internete ale nikde som nenasiel . Iba airsoftpro ma tu spominanu kovovu za 800kc co je mi vela dat za tu malu blbost z ciny vyjde kovova GP komora na cca 550 kc i s postou
|
23 dub 2012, 22:44 |
|
|
|
rottingchrist
Rotný
|
Chyba bola uplne banalna ... Lozisko nebolo zasunute nadoraz , natom boli este podlozky takze preto vyskocili ozubene kolieska z loziska . Zbran uz striela , ta blbost ktora mi chyba na hop up komore neni az taka vazna , nastavovat celkom hopup viem ale kazdopadne je to obtiaznejsie .
|
24 dub 2012, 19:44 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
panove dotaz stalo se vam nekdy ze po instalaci GP komory na JG auga, kver nepodaval z duvodu ze je hopkomora moc namacknuta na mechac, tudiz zasobnikova sachta nesedi na douru v hop komore. zkousel jsem to i podlozit/postrcit trochu dopredu, ale potom uz nezaaretuju hlaven do tela. setkal se s tim nekdy nekdo?
|
28 říj 2012, 19:21 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 23 ] |
|