|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Nerobič
Svobodník
|
Začátek v airsoftu
Zdravím, nenašel jsem vhodnější kategorii,takže se předem omlouvám pokud jsem zde špatně.Zbraň už mám vybranou,dokonce už přesně vím co chci,avšak rád bych byl,kdyby mi někdo zkušenější řekl jestli jsem vybíral dobře .Nemám do začátku moc peněz,ale myslím že to nevadí,protože budu hrát s lidma,co jich taky moc nemají,takže mezi náma nebudou moc rozdíly.Ale nebudu chodit kolem horké kaše,tady to máme: CHINAGUNS P90 TRZásobníkTM 6mm 0,25g BB1500 mAh 8,4 V MINI Ni-MH akumulátorNabíječka s malým konektoremUniformu,helmu a brýle už mám.Prosil bych vaše názory,co byste změnili,co dokoupit nebo co je zbytečné apod.Děkuji
|
11 dub 2012, 20:01 |
|
|
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Re: Začátek v airsoftu
Kuličky kup BLS, nabíječka je shit (správnou jistě najdeš - řešilo se to tu hoooodněkrát). Aku těžko říct, jestli to utáhne...radši bych vzal 9.6V. Každopádně ale nějakou kvalitní značku jako je Sayno nebo GP a ne ohnivou lišku, která jde do kytek naprosto hned a nedodává dostatečné hodnoty proudu.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
11 dub 2012, 20:10 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
To neni moc dobrej výběr. Čínská P90 je pitomá, pokud fakt hodně toužíš po tomhle kvéru, tak zkus bazarovou Maruiku nebo CAčko. Kule jsou super, ale zbytečně drahý, radši nějakou klasiku v podobě GG/BLS/Madbull nebo tak. Akumulátor úplně na nic, bral bych lipol, nebo přinejhoršim 9.6V malej aku z GP nebo KAN článků, Firefox ani omylem. Nabíječka jsou vyhozený dvě kila, je to ten samej ksindl co dostaneš v základu ke kvéru, chce to něco lepšího.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
11 dub 2012, 20:14 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
no tak zbran cina, pokud chces pouze P90, tak jina volba neni za tu cenu, ale jinak tu jsou za tu cenu lespi zasobnik ok, spis jich vem vic kule sice fajn, ale moc drahy, stejnou sluzbu ti udelaji i bls: http://www.armymarket.cz/bb-bls-precisi ... 4000-d2054baterie a nabijecka na hovno, v podstate to samy, co dostanes ke zbrani. bez do lipol, konkretne: http://www.emotors.cz/nabijece-balancer ... -240v.htmlnevim, jak je mista pro baterii, to by chtelo promerit, az budes mit zbran doma, jednu z techto: http://www.emotors.cz/turnigy/804-turni ... s-20c.htmlhttp://www.emotors.cz/turnigy/807-turni ... s-25c.html+ vymenit aspon konektro na zbrani na XT60: http://www.emotors.cz/konektory-a-prodl ... 10414.htmlidealni cela kabelaz s mosfetem/brzdou ale nejaky patek to na puvodni kabelaz taky pobezi precti si neco o lipolkach: viewtopic.php?f=64&t=13272
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
11 dub 2012, 20:16 |
|
|
|
Nerobič
Svobodník
|
Díky za rady.Ještě bych měl jeden dotaz.Jak je to s tím obchodem(emotors)?Nabíječka není skladem,když ji objednám přijde alespoň do 7 dní?Bohužel na té P90 trvám,protože je mi sympatická jak vzhledem tak vlastnosti.Nepotřebuju žádnou extra dobrou zbraň,stejně hraju proti lidem s pistolema(plynovky),takže více zásobníku nepotřebuji.Li-Pol baterie se mi velilce zamlouvá,předpokládám,že ta menší se mi tam asi vleze na 100% ne?Nerad bych totiž koupil tu větší a pak zjistil že jsem se seknul.A ještě jedna věc,mohli byste mi doporučit nějaké levné certifikované brýle,ty staré se mi totiž začínají rozppadat .Díky
|
12 dub 2012, 06:31 |
|
|
|
C4R
Major
|
Pokud na brejle nemáš dost peněz tak ber normální pracovní brejle co sou odolný proti rychle letoucím předmětům S těma určitě neprohloupíš
|
14 dub 2012, 18:09 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Nerobič: napis do emotors, kdy ji budou mit a neni to jediny, obchod, co ji nabizi, tak prohledej net. nemam doma P90 ani jednu z tech baterii, takze nevim zda se tam urcite vleze
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
14 dub 2012, 19:06 |
|
|
|
Nerobič
Svobodník
|
Díky za rady.P90 už je na cestě .
_________________ Blbci mají vždy štěstí