SRC G36 - po přeskládání nestřílí
Autor |
Zpráva |
Shav0
Kapitán
|
Re: SRC G36 - po přeskládání nestřílí
No jelikož mám připravený díly na překopání , tak teda počkám co to má Monty za know how a když bys kupoval to JG tak kdyžtak poreferuj, ikdyž se asi stačí podívat na jiná témata...vnitřek se dá asi vyměnit ale přeci jenom to tělo u SRC je kvalitnější než u JG ... nebo to už neplatí?
_________________ Airsoft 18+ Upgrade 120 Max
|
20 led 2012, 16:14 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
No tělo je možná kvalitnější ale právě v tom těle je hlavní vada na této zbrani.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
20 led 2012, 17:22 |
|
|
|
bery213
Nadrotmistr
|
Zdravím ,nechci zakládat nové tema, tak píšu sem. Mám G36c od SRC gen. III ...od podzimu ležela v krabici , tak jsem jí po zimě zase vytáhl ,ale nedělal jsem žádný čištění vnitřku nic a šel na první akci a tam střílela uplně normálně , jako dřív , ale teď jsem nabil znova baterku , zapojil jí do zbraně , ale po zmáčknutí spouště motor jen procvakává :/ , tohle se mi stalo už i dřív , ale po pár zmáčknutích zbraň začala střílet , ale teď nevystřelí vůbec.Pojistka je v pořádku , tak nevím čím by to mohlo být...Tak mi prosím poraďte co s tím , předem děkuji za odpovědi.
EDIT: Při připojené baterce jsem asi na 5 sekund podržel spoušť a ve zbrani v místě motorku něco ,,prasklo´´ i po tomhle to pořád cvaká
|
05 dub 2012, 14:48 |
|
|
|
Alfred
Plukovník
|
A zkoušel jsi jinou baterku? Jestli jsi s tím půlroku nestřílel, může být jen mrtvá baterie.
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
05 dub 2012, 15:26 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
muzou byt i opaleny kontakty, neco zniceneho v mechu nebo milion jinych veci. pokud ti nepomuze jina baterie, dej to nekomu zkusenemu, at se na to podiva
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
05 dub 2012, 16:07 |
|
|
|
bery213
Nadrotmistr
|
Ne , baterka je plně funkční v kámošový zbrani funguje normálně... tak to někomu dám ať se na to podívá.Díky
|
05 dub 2012, 18:27 |
|
|
|
Dragon.666
Rotný
|
bery213 píše: Zdravím ,nechci zakládat nové tema, tak píšu sem. Mám G36c od SRC gen. III ...od podzimu ležela v krabici , tak jsem jí po zimě zase vytáhl ,ale nedělal jsem žádný čištění vnitřku nic a šel na první akci a tam střílela uplně normálně , jako dřív , ale teď jsem nabil znova baterku , zapojil jí do zbraně , ale po zmáčknutí spouště motor jen procvakává :/ , tohle se mi stalo už i dřív , ale po pár zmáčknutích zbraň začala střílet , ale teď nevystřelí vůbec.Pojistka je v pořádku , tak nevím čím by to mohlo být...Tak mi prosím poraďte co s tím , předem děkuji za odpovědi.
EDIT: Při připojené baterce jsem asi na 5 sekund podržel spoušť a ve zbrani v místě motorku něco ,,prasklo´´ i po tomhle to pořád cvaká Vyřešils nějak ten problém? Mám pocit, že mám stejnej problém (G36C od JG).
_________________ JG G36C, CM Glock 18C, EE M56A Short, CG Taurus PT 24/7, UHC Beretta M92F
Perks: [Bloody BB] [Weaponsmith] [Rudolf] [Quartermaster] [Fire in the hole!] [Death Dealer] [Tactical Reloader] [Chairsofter] [Fortunate Son]
|
22 kvě 2012, 00:56 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Hele, tohle může bejt známka spousty různejch chyb, to chce napřed rozebrat a zkontrolovat, nemá cenu to řešit teoreticky, když jsi to ještě neviděl zevnitř.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 kvě 2012, 10:51 |
|
|
|
|