Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 18:42

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 Plynová Pistole KJW Glock 32c vs další 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek Plynová Pistole KJW Glock 32c vs další
Ahoj chci si koupit plynovku. Jsem úplný začátečník Parametry : Klasický plyn žádný Co2. Blowback. Byl bych rád ale nemusí se aby tam šla přidělat montáž a naní později Kolimátor. Musí být tak do 2000 kč. Padl mi do oka tenhle glock 32c http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1957
A tato Bereta http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1961
Proč právě Plynovku ? při slabším plynu davají tak 250 fps a to je dostačující nechci nikomu nic udělat.Ta Bereta je dražší ale zase od WE nevíte ještě o nějaké zbrani. Co mi doporučíte děkuji předem za odpovědi.

23 led 2012, 20:10
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Plynová Pistole KJW Glock 32c vs další
KJW/WE si ľudia dosť pochvaľujú a v cenovej kategorii ktoru si opisal to je asi najlepšie čo najdeš .... kolimator by teoreticky malo byť možné dať na obe zbrane a montáž vyzerá nejak takto http://www.airsoftforum.com/board/lofiv ... 92450.html ( posledná foto) ... mala by pasovať aj na M9tku aj na GLock .... otázka znie či ju unás zoženieš , inak jedine objednať zo zahraničia.

konkretne ktoru z tych dvoch si vyberies je uz len na tebe ktora sa ti viac pozdava .. aj ked glock vyzera byt premna dosť mali do ruky ale čo sa presnosti unich tyka budu natom +- rovnako , možno bereta trošku lepšie kvoli dlhšej hlavni. Maju cca 1J takže vpohode založka aj do budovy . no skus ešte prepátrať forum či nenajdeš k nim nejake recenzie od hrdých majiteľov , nejake som tu videl .

23 led 2012, 21:01
Profil ICQ
Četař
Četař

No já hodlám zbraň používat jako primárku ale časem kdybych si koupil lepší by to mohla být dobrá sekundárka.

23 led 2012, 21:08
Major
Major

Citace:
No já hodlám zbraň používat jako primárku ale
časem kdybych si koupil lepší by to mohla být
dobrá sekundárka.
to není dobrej nápad...pokud budeš hrát proti aeg, dojedeš na krátkou hlaveň a málo fps...

24 led 2012, 09:10
Plukovník
Plukovník

jn , ak ju chceš ako primárku tak by som bral aspoň tých 330fps =1J alebo hľadaj či sa u vás predáva P99tka http://www.commando.sk/airsoft/kratke-z ... aruzen-6mm tá ma niečo okolo 2Joulov a je to fakt dobrá zbraň .. kamarát hraje z dvoma a zatiaľ nenašiel žiadnu chybu , a veľkosťou je na urovni GLocku . len či sa ti bude páčiť ... potom ak nie by som volil asi c75D compact

alebo si trochu došetri a kúp stredné dlhú elektriku ( MP5 , G36 ...) a vo výsledku ťa to bude stáť rovnako lebo niečo ušetriš na Plyne/co2 .

24 led 2012, 10:24
Profil ICQ
Major
Major

plynová pistole, ať je silná jak chce střílí až na pár výjimek semi a má o dost menší zásobník než aeg, nehledě na náklady na plyn :-(

24 led 2012, 10:58
Moderátor
Moderátor

Nechte ho, alespoň se ze začátku taky něco naučí a nebude akorát kropit. To by mě vždycky trefil šlak, když se tu objeví nováček, kterej si chce do začátku koupit nějakou rozumnou zbraň (a ne sniperku nebo AEG "abi mnělo alespoň tich 450 efpéesíků") a v tu chvíli naběhne pár "expertů", co se mu snaží nacpat, že potřebuje silný AEG hned od začátku. Bullshit.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

24 led 2012, 12:22
Profil ICQ
Major
Major

Tak naučit se střílet s aeg taky jde, od toho tam je přepínač střelby, stejně se střílí semi nebo krátké dávky.... :-)

24 led 2012, 12:49
Moderátor
Moderátor

Ale člověka to tak nějak nedonutí a pak jsou z toho lidi typu "když dam delší dávku jak jedna minuta, tak se mi hřeje motorek, je to v pořádku?" :D

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

24 led 2012, 12:56
Profil ICQ
Četař
Četař

No já AEG nechci už jsem to napsal že nepotřebuju silnou zbraň airsoft není o tom kdo má silnější zbraň. Airsoft je o tom jak je hráč přesnej, o taktice a o myšlení. A ne jenom kropit silnou zbraní to nemá smysl. Napadlo mě dát do AEG slabší pružinu ale u čínskejch AEG je problém s akumulátorem nabíječkou, kabeláží. Takže bych s tím měl starosti. Vím že se plynovka musí mazat silikonovým olejem ale to mi nevadí

24 led 2012, 14:47
Major
Major

Ano, nejde o sílu(fps), ale se semi jsi proti dávce z aeg docela v zadku. A není problém třeba koupit cm 0.28 za 2,2k(tuším u morrise), kde stačí koupit jen baterka a nabíječka, a i s tou základovou baterkou to údajně vydrží střílet dlouho. A pokud si chceš udělat degradaci výkonu, kup si do ní 0,28 koule a uvidíš těch necelých 100 m/s :idea:

Nebo pokud máš možnost a hlavně lidi, začni s manuálkou. Naučíš se střílet, a navíc manuálka jde sehnat za 300 na aukru, takže když tě to nebude bavit, tak ji prodáš minimálně za stejnou cenu.

Ono jde o to, že pokud budeš hrát s lidma, co mají základní čínský AEG, tak proti nim jsi s manuálkou úplně v zadku a s plynovkou docela taky(přesnost, fps, zásobník, vlastnosti plynu)

24 led 2012, 15:06
Četař
Četař

Ale u čínských zbraní je problém s kabeláží atd u plynovek jsem slyšel stížnosti jen na unikající plyn. Tým bude smíšený ještě pořádně nevíme co za zbraně ale to AEG už přesahuje cenu a kupování plynu není pro mě problém. Řekl jsem že chci pomoct s výběrem plynovky ne AEG. Parametry plynovek mi stačí. Navíc krátká zbraň má v boji v uzavřených prostorách navrh.

24 led 2012, 15:18
Kapitán
Kapitán

Hele,aeg jsou co se tyce spolehlivosti,proti plynovkam zlaty.
U aeg vymenis kabely,pri nejhorsim oceses kola,nebo pist.Vsechno dnes za pomerne nizkou cenu sezenes.
Ale neustale pretesnovani u plynovky,Mrznuti vnitrku,atp,to neni uplne jednoduchy.
Navic,krome plynu,se ti muzou napr unavit pruzinky,mohla by ti teoreticky(jak u kjw glocka nevim) prasknout gumicka,pistnice,atp.
A pokud ti nevadi kupovani plynovych lahvy,tak to mas zrejme financi dost,takze nevidim duvod,proc nejit do aeg.
Pokud chces nizkou ustovku,pouzivej tezky kulicky.

24 led 2012, 15:23
Četař
Četař

Jde mi o to že zbraň budu mít i jako Dekoraci. Hodně často si s ní zastřílim na zahradě pro ten pocit. A někdy i normální airsoft. Ale střelecký požadavky jsou důležitý budu s tim hrát i ten airsoft. Jde mi o ten pocit ze střelby. Takže taková spotřeba plynu nebude zas taková a mráz mi nevadí protože stejně nebudu střílet v zimě.

24 led 2012, 17:41
Plukovník
Plukovník

tak to zapoomen hned ze by si strilel s plynem v zime nebo jen když je chladno 8)
jinak ja použiva plynovku jako sekundarku k aeg a často se mi stalo že sem vic jak pul doby hral jen s plynovkou takže do začatku bych se toho zas tak nebal, ale nějaka mala aeg na zadech se vždy hodí : ))

24 led 2012, 17:45
Profil ICQ
Četař
Četař

Myslím si že to na začátek bude stačit a chci pomoct s výběrem plynovky ne AEG na AEG mě nepřekecáte. A navíc většina lidí z týmu nebudou mít AEG

24 led 2012, 18:08
Plukovník
Plukovník

no ešte dôležitý údaj je aké maš miesto kde hráte , ak je to CQB nejaké budovy menších rozmerov tak ti bude tých 300fps vpohode dostačujúcich a budeš mať oproti aegčkam výhodu v obratnosti v budove, ale ak to chceš prevažne na otvorený terén tam už môže byť problem z dostrelom a až tak tam taktiku nezapojíš čo je škoda :/

ale ak máš niekoho s kým budeš hrávať alebo nejaký team v okolí tak skús ísť na ich akciu pozrieť na zbrane a vyskušaj si ktora by ti približne sedela.

plynovej pištole na zimu by som sa vôbec nebál , aspoň ja som úplne spokojný aj teraz ked mame akcie pri cca -5°C , zatiaľ ma nijakym spôsobom nesklamala kedže mam NBB. Akurat pred čím ťa môžem varovať tak niektoré GBBčkové pištole sa môžu sekať , nedávno to robila v teame jedna zrejme vďaka tomu že keď sa zbraň a Co2 bombička ochladila tak akoby plyn ktorý šiel na Blowback efekt nestačil a zbraň sa opäť neobtiahla a zasekla sa ... stačilo vytiahnuť zásobník a obtiahnuť ju manuálne a zas to chvíľu šlo ...

Edit: píšem veľmi pomaly :D , pokiaľ v teame nebude veľa AEGčiek tak potom si z pištoľou vystačíš v pohode

24 led 2012, 18:15
Profil ICQ
Četař
Četař

Nejspíš to bude hodně často CQB možná i otevřený prostor ale rozloha nebude velká.

24 led 2012, 18:20
Plukovník
Plukovník

v tom prípade to je plinova pištoľ veľmi dobra voľba , už len siahnuť po tom ktorá sa ti páči , KJW a WE su dosť dobré lacnejšie značky ....a z tvojich požiadaviek sa dá pripevniť Kolimátor takmer na všetko ale niekde to vyzerá divne... ale to už je natebe

24 led 2012, 18:56
Profil ICQ
Četař
Četař

No já nwm co bude lepší a jestli ještě nevíte o dalších zbraní ?

24 led 2012, 19:30
Plukovník
Plukovník

ešte záleží či chceš s Blowbackom alebo ne, to trochu poupraví cenu a počet vystrelov na jedno naplnenie zásobníka ... ale celkovo by som odporúčal resp . ja by som sa rozhodoval medzi G18c/G19/M9 / C75D tie su cenovo najdostupnejšie a ked chceš zbraň ako Hlavnú tak by bolo fajn mať aspoň 2 zásobníky

25 led 2012, 09:02
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

taky jsem zacinal s plynovou a jednim zasobnkem a myslim ze jsem dost naucil setrit a premyslet. myslim ze plynovka je docela dobra na zacatek, kropit nebude a kdyz bude potrebovat tak muze poslat tri kule rychle za sebou. na CQB je podle me plynovka taky fajn.

co se tyce samotneho vyberu zbrane, zalezi na tobe, ale do dvou tisic asi to co bylo napsano nahore. tam se moc kouzlit neda.

25 led 2012, 09:23
Profil ICQ
Četař
Četař

No napadlo mě co takhle přece zkusit to AEG http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/2948
http://airsoftshop.cz/product_info.php/ ... ts_id/2884

25 led 2012, 20:42
Rotný
Rotný

lepší bude ta g36 , má delší hlaveň , mech. trojkovej a větší zásobník ... ale zase nevýhoda je že má baterku v předpažbí

hodně lidí na bas nadává ( já sním zkušenosti nemám) tak se skus podívat ještě jinam :wink:

25 led 2012, 21:15
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Pozeram že tam mate bordel v značkách , " warrior" :D no to mi nič nehovorí ale možno je to celkom fajn , skor by osm odporučil značku JG ku G36tke tých tu máme v okolí pár a spokojnosť nadovšetko ... ta baterka v predpaží ani problem nieje , aj ked je zbraň trochu inak vyvážená

25 led 2012, 22:26
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Oba tyhle kvéry jsou JG. Že Warrior jsou čínský kvéry jinejch značek (povětšinou právě JG) ses tu mohl dočíst už mockrát, pokud jsi na tuhle informaci ještě nenarazil, nedělej v tom nováčkovi zbytečně guláš.

25 led 2012, 22:50
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

no niečo som o tej značke zachytil ale vydel som už aj strelivo podobnej značky tak som presne nevedel ctj. nevadí , v tom prípade je to dobrá značka a myslím že sa oplatí do toho ísť . ale kkonečne rozhodnutie ci bude chcieť plyn. pištoľ alebo kratku elektriku je naňom...

26 led 2012, 11:08
Profil ICQ
Četař
Četař

Je mi to jedno může být elektrika, plym, man ale aby to byl dobrej poměr cena/výkon

26 led 2012, 18:57
Rotný
Rotný

záleží jenom na tobě co si nakonec vybereš ... jestli budete hrát v lidech kde mají man tak bych šel do plynu , ale potom když tě to chytne tak budeš chtít vyject na větší akci a tam si s plynovkou málo kdy škrtneš ... já osobně bych šel do aeg

ale u aeg počítej ještě s kvalitní nabíječkou a baterkou :wink:

26 led 2012, 20:00
Profil ICQ
Četař
Četař

No budou to malý akce.

26 led 2012, 20:07
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další