KJW M700-na konci dráhy letu zahne kulička doprava
Autor |
Zpráva |
Sirrea
Rotný
|
KJW M700-na konci dráhy letu zahne kulička doprava
Zdravím, mám problém s kvérem. Po výstřelu z už zmiňované sniperky M700 mi kulička na konci dráhy letu zahne doprava. Zkoušel jsem toho už mnoho, (rovnání hop-gumky,tlumič,atp.) ale nic nefunguje. Prostě nemůžu docílit toho aby kulička letela rovně a pak klesala dolu. Letí rovně a pak zahne doprava. Dostřel se tak sníží o cca 10-15m...Nemáte s tím někdo zkušenosti?
_________________ Muž je strom, jehož kořenem je žena. Strom vyroste vysoko jen tehdy, má-li silný kořen.......
|
23 led 2012, 17:16 |
|
|
|
trubkin
Poručík
|
Re: KJW M700-na konci dráhy letu zahne kulička doprava
Vnitrni lauf mas rovnej? Vyskousej ho ponalet po rovny plose a uvidis..
_________________ Masli dobrych kamaradu nepratel netreba.
|
23 led 2012, 17:25 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
jj ten je rovnej, zkoušel jsem pootačet a taky nic :S
_________________ Muž je strom, jehož kořenem je žena. Strom vyroste vysoko jen tehdy, má-li silný kořen.......
|
23 led 2012, 17:30 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
kolegovi tohle delala tanaka a neprisli jsme na to proc. podle me nejaka oderka vevnitr v hlavni nebo nejaky otrep z vyroby nebo miniaturni vystupek ktery nejde videt. popr. bych se podival jestli je rovna tryska. kdyby foukala trochu bokem tak by to taky mohlo delat.
|
23 led 2012, 18:13 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
vanhouten píše: kolegovi tohle delala tanaka a neprisli jsme na to proc. podle me nejaka oderka vevnitr v hlavni nebo nejaky otrep z vyroby nebo miniaturni vystupek ktery nejde videt. popr. bych se podival jestli je rovna tryska. kdyby foukala trochu bokem tak by to taky mohlo delat. Tak tryska mě opravdu nenapadla, hned zítra skusím (popřípadě pomůže zbroušení ,,zarovnání,, trysky? nebo bude zase krátká?, jinak ta hlaveň se zdá ok, ale možná je to miniaturní otřep který okem proste neuvidím.
|
23 led 2012, 18:51 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
netusim, jak jsem rikal ze jsme na to neprisli.
|
24 led 2012, 08:33 |
|
|
|
grinder
Štábní praporčík
|
http://sniperupgrade.wz.cz/zkus tam napsat. Týpek má tu zbraň zmáklou
|
24 led 2012, 16:32 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
grinder píše: http://sniperupgrade.wz.cz/ zkus tam napsat. Týpek má tu zbraň zmáklou Neboj se o těchto stránkách vím a první co je se ptám na snipu jeho pak to jde sem, ale bohužel ani on neví. Ale děkuji za doporučení
|
24 led 2012, 21:31 |
|
|
|
grinder
Štábní praporčík
|
Sirrea píše: grinder píše: http://sniperupgrade.wz.cz/ zkus tam napsat. Týpek má tu zbraň zmáklou Neboj se o těchto stránkách vím a první co je se ptám na snipu jeho pak to jde sem, ale bohužel ani on neví. Ale děkuji za doporučení Tak to nevím kdo by ti pak mohl pomoct...nemáš možnost zkusit jinou hlaveň/komoru??
|
24 led 2012, 21:35 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
grinder píše: Tak to nevím kdo by ti pak mohl pomoct...nemáš možnost zkusit jinou hlaveň/komoru?? tak komoru určo ne a hlaveň zatím také ne, ale už mě to také napadlo, jen me mrzí (jestli to teda bude tou hlavní) že jsem nedávno kupoval novou těsnou a tohle dělá njn nenadělám nic život je boj
|
24 led 2012, 22:10 |
|
|
|
Jacob
Brigádní generál
|
Tak ono by stačilo mít lehce pootočenou hlaveň/ výstupek na hopu na jedný straně větší a vypadalo by to stejně...
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
24 led 2012, 22:24 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
Sirrea píše: Zdravím, mám problém s kvérem. Po výstřelu z už zmiňované sniperky M700 mi kulička na konci dráhy letu zahne doprava. Zkoušel jsem toho už mnoho, (rovnání hop-gumky,tlumič,atp.) ale nic nefunguje. Prostě nemůžu docílit toho aby kulička letela rovně a pak klesala dolu. Letí rovně a pak zahne doprava. Dostřel se tak sníží o cca 10-15m...Nemáte s tím někdo zkušenosti? Sirrea píše: jj ten je rovnej, zkoušel jsem pootačet a taky nic :S Jacob píše: Tak ono by stačilo mít lehce pootočenou hlaveň/ výstupek na hopu na jedný straně větší a vypadalo by to stejně... Psal jsem to už 2x že jsem skoušel pootáčet, rovnat hop-gumu
|
24 led 2012, 23:13 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Sirrea píše: grinder píše: Tak to nevím kdo by ti pak mohl pomoct...nemáš možnost zkusit jinou hlaveň/komoru?? tak komoru určo ne a hlaveň zatím také ne, ale už mě to také napadlo, jen me mrzí (jestli to teda bude tou hlavní) že jsem nedávno kupoval novou těsnou a tohle dělá njn nenadělám nic život je boj No a nezačalo to čistě náhodou poté, co jsi koupil novou hlaveň?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 led 2012, 23:36 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
Griffon píše: No a nezačalo to čistě náhodou poté, co jsi koupil novou hlaveň? Díky ale takový pako nejsem nn, právě že problém byl už před koupí, ale tak u té první jsem se ani nedivil a nepřišlo mi to divné. Co co se tam v základu dává nestojí za nic většinou. Proto jsem překvapen že problém přetrvává a z toho důvodu jsem se obrátil sem na Vás.
|
24 led 2012, 23:41 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Což znamená, že to hlavní nebude žejo, pokud ti to s dvěma různejma hlavněma dělá to samý. takže hledej problém v hopu, trysce nebo těle (nevim jak ten kvér vypadá, ale může bejt blbě uložená hlaveň nebo tak něco).
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 led 2012, 23:56 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
Griffon píše: Což znamená, že to hlavní nebude žejo, pokud ti to s dvěma různejma hlavněma dělá to samý. takže hledej problém v hopu, trysce nebo těle (nevim jak ten kvér vypadá, ale může bejt blbě uložená hlaveň nebo tak něco). Neboj hlaveň jsem ,,vyřadil,, a problém hledám
|
25 led 2012, 00:20 |
|
|
|
SHAVO!
Praporčík
Registrován: 03 pro 2011, 13:31 Příspěvky: 100 Bydliště: Žďár n/sáz.
|
hele a co kulivo?Zkus víc druhů...měl jsem stejný problém s svd,přešel jsem z madbull 0.36 na guarder 0.4-0.43 a problém zmizel...
_________________ AK 74S,WE 1911
|
03 úno 2012, 22:33 |
|
|
|
Flory
Štábní praporčík
Registrován: 16 bře 2011, 14:06 Příspěvky: 130 Bydliště: Milevsko
|
Pokavad to nebude kulivem, zkus se zeptat nebo pročti čím nebo jaká příčina toho je:http://www.balistika.cz/index.html (snad nejsi sto střílet pořád na jednom místě!)Zkus střílet někde v hale jestli to neni větrem... Stejně je zláštní to, že kulička nezahýbá průběžně...jakoby na ní něco začalo působit právě natom konci(že by se roztočila až na konci?)...divný Nebo na tebe má bůh spadeno!!
|
03 úno 2012, 23:42 |
|
|
|
SHAVO!
Praporčík
|
nebo že by se dotočila na konci dráhy? to by špatný střelivo vysvětlovalo..tak nějak..
|
03 úno 2012, 23:45 |
|
|
|
Flory
Štábní praporčík
|
Mno, když se dotočí, tak je v klidu(netočí se), působí na ní svislá gravitace!Tudíž padá, kolmo k zemi! A nezahýbá. Ale zase je pravda. Když jsem si nedávno koupil nerez hlaven 6.01 od PDI, samozdřejmě jsem sí zapoměl pročistit od miniaturních otřepů které jsem ani náhodou okem neviděl(třeba tam ani žádné nebyly, to spíš, ale přezto je to lepší...) Nainstaloval jsem jí do VSR-10 tehdy s M120. První výstřel mě doslova vyděsil! Kulička kličkovala všemi různými směry a to v rozmezí 20m a nakonec jsem jí ani nespatřil kam letěla! 2.výstřel byl to samý ale už v rozmezí jen 5m no a pak už v cajku! Takže bych to taky hádal na hlaven...ale přízpěvek výš to popírá...:-/ !Ten kvér je fakt zakletej ti řikám!
|
04 úno 2012, 00:05 |
|
|
|
SHAVO!
Praporčík
|
to máš sice pravdu,ale nazapomínej,že pořád letí kupředu..tudíž pokud má nepravidelný povrch,může zatočit...
|
04 úno 2012, 00:08 |
|
|
|
Flory
Štábní praporčík
|
Stejně mi pořád vrtá hlavou proč kulička zahne najednou až na konci a né průběžně.Co jsem pochopil, tak kulička zahýba pokaždý tudíž by musel být posranej celej balík BBček. Jak řikáš. Vyzkoušet jiný střelivo!!
|
04 úno 2012, 00:17 |
|
|
|
Flory
Štábní praporčík
|
Ber v potaz že když střílíš např mezi budovami tak zde proudí vzduch,takže kulička vletí do větrného proudu a ten ji stáhne sebou. Ale snad nebudeš zkoušet jen na jednom místě
|
04 úno 2012, 00:23 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
nemůžu si pomoct, ale když to zahýbá furt stejně a furt stejně blbě, tak to bude pootočená hlaveň, nebo (spíš) hopguma. ono se sice může od oka zdát, že "hop-bobek" je správně a rovně, ale může tam být blbě založená ta přítlačná tyčinka (tuším že u KJW tak je takový minibazmek pod regulačním kolečkem) a prostě tlačí na jednu stranu styčné plochy hop gumky víc.
Pokuď to dělá furt, tak to kulivem nebude.
Ad PDI hlaveň otřepy z výroby sem nikdy na žádný nenašel, ale jako každá hlaveň si musí sednout s komorou a gumkou, pár cyklů a je to ok.
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
04 úno 2012, 15:37 |
|
|
|
Flory
Štábní praporčík
|
Právě! když už kulička zahýbá tak průběžně, a né na konci! K PDI No myslel jsem prach, volné zbytky uvnitř atp. Samozdřejmě že né doslova otřepy na kovu...to bych u PDI vyloučil
|
04 úno 2012, 16:38 |
|
|
|
SHAVO!
Praporčík
|
no dokud to majitel nezkusí,tak nic nikdo nezjistí.já ten "bobánek" mám v svd viditelně k jedný straně a lítá mi to rovně
|
05 úno 2012, 11:27 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
Díky za tipy, nějakou dobu jsem těď neměl přístup k netu. Jinak kuliva jsem zkoušel měnit a hlaveň,gumku, atd.. jsem taky zkoušel, asi ten bůh tedy mno teď v zimě nemá smysl stejně zkoušet něco nového takže hned z jara na to vlítnu. Opravdu také netuším proč na konci letu !?!? :S
|
12 úno 2012, 11:46 |
|
|
|
Tairo
Plukovník
Registrován: 18 čer 2011, 08:24 Příspěvky: 964 Bydliště: Slovakia - Sabinov
|
stihol si to nejako vyriešiť? dosť by ma to zaujimalo lebo v sobotu idem na jednu KJW M700 pozrieť a pokiaľ by bola fajn tak by som ju kupil ale radšej sa pripraviť, ešte hľadam info či je to riešiteľlný problém.
_________________ Strelec bez zbrane
|
20 úno 2012, 17:58 |
|
|
|
Sirrea
Rotný
|
Tairo píše: stihol si to nejako vyriešiť? dosť by ma to zaujimalo lebo v sobotu idem na jednu KJW M700 pozrieť a pokiaľ by bola fajn tak by som ju kupil ale radšej sa pripraviť, ešte hľadam info či je to riešiteľlný problém. mno ještě jsem nic ,,nového,, nezkoušel jelikož na to neni počasí ale zanedlouho na to hupsnu, jinak myslím si že tohle je problém zrovna mého kusu určitě to neni seriová vada KJW. Tato puška je velice solidní takže vřele doporučuji
|
05 bře 2012, 21:23 |
|
|
|
vanhouten
Armádní generál
|
Sirrea píše: Tairo píše: stihol si to nejako vyriešiť? dosť by ma to zaujimalo lebo v sobotu idem na jednu KJW M700 pozrieť a pokiaľ by bola fajn tak by som ju kupil ale radšej sa pripraviť, ešte hľadam info či je to riešiteľlný problém. Tato puška je velice solidní takže vřele doporučuji ja treba osobne ji rad nemam ani trochu. v ruce jsem jich mel nekolik a zadna nestrilela lip nez moje zalozni plynovka a to nemluvim o tom ze vetsina z nich byla nova clovek se s ni musi vyhrat aby se to dalo bez problemu pouzivat. nicmene za ty prachy je to furt dobry kup. rozhodne mnohem lepsi nez kupovat cinskou plynovku.
|
05 bře 2012, 22:13 |
|
|
|
|