|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Kolimátor typu ACOG s mířidly (červená/zelená tečka) ACM
Autor |
Zpráva |
Maw_echo419
Štábní rotmistr
|
 Kolimátor typu ACOG s mířidly (červená/zelená tečka) ACM
Zdravíčko, tak jsem tu po mikroprodlevě zase. Máte někdo zkušenosti s opravou elektrospínače u kolimátoru uvedeného v předmětu? Kolegovi se nejdříve začal otáčet jenom jedním směrem, poté už vůbec. Nějaké rady? Například, jak se do něj vůbec dostat? Předem díky 
_________________ Ruská technika- bestovní věc na airsoft (a další věci ) L85,M4A1,Steyr AUG A1, M14aeg, M14man, SL8-2,G36 RAS, P90, MP5K, Derringer, sawed-off shotgun, Dan Wesson 6'', Beretta M9, Colt Hi Capa, Desert Eagle GNB
|
23 říj 2011, 17:49 |
|
 |
|
PragueDemo
Praporčík
|
 Re: Kolimátor typu ACOG s mířidly (červená/zelená tečka) ACM
Po jaké době? Šťoural se v tom nějak? Reklamace by nešla? Odkud je?
_________________ "From my cold, dead hands..."
|
24 říj 2011, 11:04 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
ACM se neopravuje ale kupuje jiný. Není ovšem problém vyhodit regulaci jasu tečky a místo toho tam dát adekvátní vypínač a je to. Ideálně nějakej k PC - ty bejvaj kulatý a s podobným průměrem.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
24 říj 2011, 12:00 |
|
 |
|
Maw_echo419
Štábní rotmistr
|
Tak pánové, ACM, po krátké době, cca 2 hry, ale nevím jak moc si s ním majitel hrál. Povedlo se mi dostat dovnitř i tak, na vypínači bylo víčko, to jsem odklopil, pak dva šroubky, a dostal jsem se k jádru pudla. Musel jsem zkrátit perko, které přitlačuje kuličku, která utváří el. obvod. Nakonec jsem to složil zpět (na šestý pokus, docela obtížné když máte jenom multikleštičky), a vše funguje jak má, majitel je spokojen (i když se mi nezdá, že kvalita toho kolimátoru stojí za moc).
_________________ Ruská technika- bestovní věc na airsoft (a další věci ) L85,M4A1,Steyr AUG A1, M14aeg, M14man, SL8-2,G36 RAS, P90, MP5K, Derringer, sawed-off shotgun, Dan Wesson 6'', Beretta M9, Colt Hi Capa, Desert Eagle GNB
|
24 říj 2011, 17:29 |
|
 |
|
Maw_echo419
Štábní rotmistr
|
smolda píše: ACM se neopravuje ale kupuje jiný. Není ovšem problém vyhodit regulaci jasu tečky a místo toho tam dát adekvátní vypínač a je to. Ideálně nějakej k PC - ty bejvaj kulatý a s podobným průměrem. To sice jo, ale to jsou mikrospínače, a nemají funkci on/off, ale stiskem zapnout, tuhle funkci mívaly počítače, které ještě neměly ATX.
|
24 říj 2011, 17:31 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Maw_echo419 píše: smolda píše: ACM se neopravuje ale kupuje jiný. Není ovšem problém vyhodit regulaci jasu tečky a místo toho tam dát adekvátní vypínač a je to. Ideálně nějakej k PC - ty bejvaj kulatý a s podobným průměrem. To sice jo, ale to jsou mikrospínače, a nemají funkci on/off, ale stiskem zapnout, tuhle funkci mívaly počítače, které ještě neměly ATX. Takovejch mikrospinacu s funkci on-off je hafo: http://www.gme.cz/tlacitkove-spinace-do-panelu/i ten kolibkovy vypinac by sel pouzit, ale ty se delaji ve vetsim prumeru nez 18mm
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
24 říj 2011, 19:16 |
|
 |
|
Maw_echo419
Štábní rotmistr
|
Daven píše: Maw_echo419 píše: smolda píše: ACM se neopravuje ale kupuje jiný. Není ovšem problém vyhodit regulaci jasu tečky a místo toho tam dát adekvátní vypínač a je to. Ideálně nějakej k PC - ty bejvaj kulatý a s podobným průměrem. To sice jo, ale to jsou mikrospínače, a nemají funkci on/off, ale stiskem zapnout, tuhle funkci mívaly počítače, které ještě neměly ATX. Takovejch mikrospinacu s funkci on-off je hafo: http://www.gme.cz/tlacitkove-spinace-do-panelu/i ten kolibkovy vypinac by sel pouzit, ale ty se delaji ve vetsim prumeru nez 18mm No vida, až se to pos.re úplně, tak vím kde hledat, díkec 
|
24 říj 2011, 19:24 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|