|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
Jiskřící motorek
Ahoj, předem se omllouvám jestli to tu někde je, ale jsem ve stavu kdy nejsem schopen hledat a potřebuju jen stručný info.
Mám ve zbraních (CM028) základní motorek a při sepnutí jsou v něm vidět slušný jiskry, v některým víc, v některým míň. Je to normální, nebo se blížím k problému s odepsaným motorkem??? Na AS táboře momentálně řeším funkci pseudotechnika a s tímhle si nevím rady, protože kvalitní neproblémovej motorek jsem v provozu nikdy neviděl. Takže je to normální že jsou z motorku vidět jiskry, nebo mám začít shánět finance na nový motorky???
Druhá otázka: Když vystřílím 1200 ran dlouhejma dávkama dávkama, je normální že je motorek hodně teplej (odhadem 40-50°C), nebo je to problém? S tímhle fakt nemám zkušenost, protože když jsem někdy hrál soft tak vždy jako průzkum kde se toho moc nevysype.
Sorry za možná blbý dotazy, ledasco už zvládnu diagnostkovat a opravit, ale tohle nemám možnost porovnat s motorkem co by byl novej, takže nevím jestli zahřívání a jiskření je vpohodě nebo ne.
Pro ilustraci foto motorku kde je vidět kde mi v tom lítaj jiskry.
Díky za jakoukoliv reakci kromě "hledej šmudlo"... k netu se tady na táboře nedostanu na moc dlouho, takže prosím aby reagovali jen lidi co chcou napsat něco užitečnýho.
Přílohy:
DSC_0237.JPG [ 101.65 KiB | Zobrazeno 3219 krát ]
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
05 srp 2011, 02:36 |
|
|
|
Monk
Kapitán
Registrován: 04 říj 2009, 22:36 Příspěvky: 408 Bydliště: Olomouc, Duchcov
|
Re: Jiskřící motorek
podivej se jak je na tom komutator. jestli neni vyrazne sjetej. a ktomu zahrivani. v jakym intervalu to vystrilis? me se zahrival kdyz byl spatnej pritlak.
_________________ AK 47 beta (JG, 140m/s s SP130 guarder) M4 (JG, 118m/s s SP120) Glock 17 GBB (army, 91m/s s toy jack) perky
|
05 srp 2011, 05:17 |
|
|
|
reyes102
Armádní generál
Registrován: 26 črc 2009, 14:12 Příspěvky: 3071 Bydliště: Slavkovské Bojiště
|
V jakým intervalu? Včera šlo o střelnici kde se sypalo fakt hodně, děcka jsou magoři a nemají problém vysypat 600 ranej zásobník za pár minut dlouhejma dávkama (z toho klidně půlka výstřelů naprázdno, protože si neuměj dotočit zásobníky ), takže zahřívání bych snad i celkem chápal, ale co to jiskření, je to normální nebo, ne? Jinak co jsem si tu ještě něco přečetl tak by to možná sedělo na ten opálenej komutátor, nebo uhlíky, nebo co (fakt motorkům nerozumím)... pokud mi tu někdo napíše jak tohle poznám když vyndám motorek z kvéru, na co se mám podívat a jak to má normálně vypadat, budu mu vděčnej.
_________________ http://www.Sniperblog.cz
|
05 srp 2011, 07:50 |
|
|
|
Monk
Kapitán
Registrován: 04 říj 2009, 22:36 Příspěvky: 408 Bydliště: Olomouc, Duchcov
|
komutotátor je jak mas kontakty http://www.google.com/imgres?q=komutato ... x=87&ty=83 http://www.google.com/imgres?q=komutato ... =103&ty=64když más uhlíky a komutátor v pohodě tka by to nemělo jiskřit. dobrej komutator poznáš tka , že bude rovnej bez poškození
_________________ AK 47 beta (JG, 140m/s s SP130 guarder) M4 (JG, 118m/s s SP120) Glock 17 GBB (army, 91m/s s toy jack) perky
|
05 srp 2011, 08:00 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Jinak to zahřejvání je při takovymhle kropení docela normální, ale samozřejmě to kvéru moc nesvědčí.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
05 srp 2011, 09:56 |
|
|
|
Deacon
Plukovník
|
Pokud vím tak každej motor v as zbraních trochu jiskří v místě kde se uhlíky dotýkají komutátoru. Pokud to jiskří jen trochu, uhlíky ani komutátor nejsou nijak zničený tak to bude ok. A k tomu zahřívání: Pokud se těch 1200 ran vystřílelo třeba za 10minut téměř bez přestávky tak to se ani nedivím. Dá se po tý střelbě ještě zbraň držet za pažbičku nebo už to ani nejde držet? Pokud je to tak horký, že už to neudržíš tak bych omrknul motor, jestli není něco spálenýho nebo tak.
_________________ Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály! Jo, je to nadsázka
151.SOF!
|
05 srp 2011, 14:35 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|