|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
voresprut
Rotný
|
AK74 - pomoc
Ahoj. Začnu od začátku. Mám baterku (7 článku , 8.4V) koupil jsem si ještě jednu pro zichr (8 článů , 9.6V) Normálně když nabíjím baterky, tak na nabiječce nastavím počet članků a před nabitím vybit baterku. Když vybíjím svítí žlutá, když nabíjím svítí červená a když je nabítá, tak zelená. Když jsem tento proces chtěl províst u nově koupené baterie, tak pruběh byl nasledující: zapojil jsem baterku po zapnutí se na vteřinu rosvítila žlutá kontrolka a poté nesvítilo "nic" a nabíječka vydavala zvuky jako při zelené kontrolce (nabito) Kdysil jsem baterku jak se chová ve zbrani.... Byl jsem nadšen že kadence je skoro 2x tolik větší, ale radost mě brzy přešla, když zbran přestala střílet... Zavěr: předpokladam, že nejakeho duvodu se mi odrovnala nabíječka a vysoká kadence mi zavařila motorek. potřeboval bych od vás 2 věci: 1. Jestli je má teorie správná popřípadě kde jsem udělal chybu? 2. Jestli nemáte kdyspozici nejakou servisní stranu, kde je podrobně rozepsanej navod jak vyměni konponety u teto zbraně AK74. (v mém připadě asi motorku) snad mi dokažete pomoci. předem děkuji a omlovám se za tak dlouhej román.
|
18 kvě 2011, 20:35 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
Re: AK74 - pomoc
nemas u nabijecky kolecka v mezipoloze, pripadne postupuj podle techto rad: http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/mw6168.htmlpokud zbran nereaguje s zadnou baterii (ani s pujcenou) a motorek nema tendenci sebou ani cuknout tak nejdrive zkontroluj pojistku, ta mohla odejit po pouziti nove baterie co se rozborky tyce tak staci ze spod pazbycky odsroubovat sroub, sundat pazbicku a odsroubovat dva srouby ktere drzi motorovou klec s mechaboxem a motor vyndat i s kleci a vyzkouset jeho funkcnost venku z mechu, viz rozborka napriklad AK74S od kalashe: http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/re ... ash_2.htmltake doporucuji si precist zaklady servisovani zbrani pokud polezes do mechaboxu: http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/servis_zbrani.html
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
18 kvě 2011, 20:53 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
hlavně to neotvírej dokud nebudeš vědět jak a jdi na jistotu, nech si nejdřív poradit...
ještě bych ti doporučil videa na youtube, najít si tam nějakou tu rozborku a jet podle ní i, člověk ti to komentuje a je to hodně velkej pomocník pak..
|
18 kvě 2011, 21:51 |
|
|
|
voresprut
Rotný
|
díky moc panové za rychlé info.. rozhodně si o tom neco přečtu a zkouknu pár videi. Kamoš má tu samou krochnu, tak to budem kuchat spolu. Jinak problem s baterkou se snad vyřešil sám.. nechal jsem zapojenou baterku tak jak jsem psal, přijdu k tomu po 2 hodinách a už svítilo zelený svetlo. Tak jsem nevahal a zkusil jsem zpustit vybijení coš fungovalo... Bohužel to samé nemohu říct o zbrani. Možna byla chyba dát do zbraně NEstabilní baterku. Přiště budu chytřejší.
|
18 kvě 2011, 23:03 |
|
|
|
Cookie
Kapitán
Registrován: 23 úno 2009, 21:30 Příspěvky: 339 Bydliště: Liberec
|
Zdravím, nedávno jsem dělal up AK a po složení mechu a zbraně mi nestřílí na SEMI. Když není zapojená baterie, tak na semi se spoušť normálně vrací do původní polohy, ale jakmile tam dám baterii, tak ten zobáček jak je na spoušti ( http://www.eagleguns.cz/shop/img/katalo ... ust-ak.jpg ) jakoby přeskočí na spošťovejch kontaktech tu "příčku" a musim si spoušť vrátit do původní polohy prstem abych mohl zas vystřelit. Už nevim co s tím, tak za rady díky.
_________________ Bojuj tak, aby i porážka byla stylová...
|
30 kvě 2011, 19:15 |
|
|
|
niky79
Štábní praporčík
|
|
31 kvě 2011, 21:33 |
|
|
|
Cookie
Kapitán
|
Jj, při auto to jede normálně, zejtra to zkusim pořešit podle toho guru, dík
|
31 kvě 2011, 23:16 |
|
|
|
niky79
Štábní praporčík
|
Cos teda zjistil?
Mimochodem, me se toto (zaseknuti spouste, takze ji musim rucne kousek vratit) deje pri kolech AIMTOP - pistove kolo je zrejme o trochu vetsi (nemeril jsem to).
|
13 čer 2011, 12:19 |
|
|
|
Cookie
Kapitán
|
Zatim nic, jak je konec šk. roku, tak nastíhám...
|
14 čer 2011, 20:18 |
|
|
|
Cookie
Kapitán
|
Tak jsem se na to dneska vrhnul a bylo to tou malou pitomou pružinkou, co má tu spoušť vracet byla uvolněná a tak by tam byla normálně k prdu, takže jsem trošku bojoval a po složení mechu a zkoušce střelby to je ok (zatim mech mimo tělo)
|
15 čer 2011, 18:49 |
|
|
|
Niko Tesla
Svobodník
|
voresprut píše: Ahoj. Začnu od začátku. Mám baterku (7 článku , 8.4V) koupil jsem si ještě jednu pro zichr (8 článů , 9.6V) Normálně když nabíjím baterky, tak na nabiječce nastavím počet članků a před nabitím vybit baterku. Když vybíjím svítí žlutá, když nabíjím svítí červená a když je nabítá, tak zelená. Když jsem tento proces chtěl províst u nově koupené baterie, tak pruběh byl nasledující: zapojil jsem baterku po zapnutí se na vteřinu rosvítila žlutá kontrolka a poté nesvítilo "nic" a nabíječka vydavala zvuky jako při zelené kontrolce (nabito) Kdysil jsem baterku jak se chová ve zbrani.... Byl jsem nadšen že kadence je skoro 2x tolik větší, ale radost mě brzy přešla, když zbran přestala střílet... Zavěr: předpokladam, že nejakeho duvodu se mi odrovnala nabíječka a vysoká kadence mi zavařila motorek. potřeboval bych od vás 2 věci: 1. Jestli je má teorie správná popřípadě kde jsem udělal chybu? 2. Jestli nemáte kdyspozici nejakou servisní stranu, kde je podrobně rozepsanej navod jak vyměni konponety u teto zbraně AK74. (v mém připadě asi motorku) snad mi dokažete pomoci. předem děkuji a omlovám se za tak dlouhej román. Mne sa stalo to iste ked som nabijal bateriu nabijackou znacky Batimex...ked mas 8clankovu bateriu tak musis nastavit na nabijacke 7 clankov kvoli napatiu je to dost blbo vyriesene...a zhorela mi iba poistka v zbrani lebo som mal tiez moc nastavenu bateriu..
|
03 pro 2012, 21:41 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
To je obojí pěkná blbost. Baterka se nabíjí vyšším napětím, než je její jmenovitý, takže pokud nabíjíš osmičlánkovou baterku, tak máš opravdu na nabíječce nastavit osm článků. A rozhodně není možný baterku "přebít" tak, aby ti odpálila pojistku, to bylo buďto něco špatně ve kvéru, nebo vadná/moc slabá pojistka.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
03 pro 2012, 22:00 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|