Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 13:51

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1311 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  Další
 Chci vestu, poraďte 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: Chci vestu, poraďte
Mrkni sem: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... t&catId=33
na začátek budou stačit.

151.SOF!

04 kvě 2011, 14:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Armádní generál
Armádní generál

Winaso: Kdyby ses podíval na jeden příspěvek před tebou, tak bys bez zbytečnejch otázek mohl mít velmi kvalitní vestu a ještě by ti stovka zbyla. Na nějakej airsoftmorava, miltec, acm, squad apod. se nedívej, jsou to vyhozený peníze. Za 1000kč se dá koupit armádní originál (zvlášť když je ti jedno co to bude za typ)

04 kvě 2011, 15:25
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

Winaso píše:
Zdravím, chtěl bych poradit při výběru vesty, sem začátečník tak se v tom moc nevyznám.

1) Do 1OOO kč
2) typ mi je jedno jaký, ale aby to nebyl nejakej šunt :)
3) alespoň 4 kapsy (sumky) na tlačáky do AK47, a potom eště nejake kapsy na ostatní vybavení :)

Hledal sem a našel tyto 2 vesty která je lepší ? Tato http://www.armynet.cz/katalog/produkt/4 ... -squad-cce nebo http://www.armynet.cz/katalog/produkt/4 ... -flecktarn.

Budu rád i za jiné návrhy :) Děkuji

z obou jmenovaných ani jednu. Podívej se na ně ještě jednou a uvidíš že ani jedna nemá pořádný kapsy na zásobníky.

04 kvě 2011, 17:45
Rotný
Rotný

No, já vubec totiž nemám představu, jak říkám sem začátečník. Ale díky za rady :)

04 kvě 2011, 18:26
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Seals:
Když se to vezme kolem a kolem, tak ta mil-tecovská kopie M83, sumky na zásobníky má, to se jí nedá upírat. Jak se do toho vejde AK-47 zásobník, netuším, ale měl by tam snad pasovat (je to stavěné na zásobníky do R4, což je jihoafrická verze galilu, ale nejlepší by bylo si to zkusit někde na obchodě, jestli to do toho jde.).

04 kvě 2011, 18:29
Major
Major

No nejde...nebo teda jde, ale do dvojsumky pro M16/M4 zásobníky se vejde jeden a ještě k tomu ta sumka ani nejde pořádně zavřít....

04 kvě 2011, 18:48
Kapitán
Kapitán

Jason: Co vím, nejsou M83 dělané na Stanag zásobníky, ale na 35-ti ranné zásobníky do R4. Ty už jsou tvarově podobné zásobníkům do AK-74, a hlavně ve finále vysší, takže by se tam zásobník do AK47 měl vejít, ale chtělo by to pro jistotu zkusit v nějakém obchodě.

04 kvě 2011, 19:03
Rotný
Rotný

Mohly by jste mi nějakou vestu doporučit prosím ? :)

04 kvě 2011, 19:12
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

u SQADky dáš AKčkové zásobníky jenom do těch dvou uni sumek na boku (ty velké) nikam jinam ne, tam dáš sotva zásobník do M-4ky

Perky: Sběratel hmyzu, Banzai!, 1 z 300, Speedy Gonzales, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Člen strany

04 kvě 2011, 19:16
Major
Major

CrocHunter píše:
Jason: Co vím, nejsou M83 dělané na Stanag zásobníky, ale na 35-ti ranné zásobníky do R4. Ty už jsou tvarově podobné zásobníkům do AK-74, a hlavně ve finále vysší, takže by se tam zásobník do AK47 měl vejít, ale chtělo by to pro jistotu zkusit v nějakém obchodě.

No já jsem tu vestu měl, ale teďka si nedokážu vzpomenout, jak to bylo....nicméně vim, že m4 zásobníky se tam vejdou v pohodě, AKčkový ztěžka, takže asi takhle...

04 kvě 2011, 19:22
Podporučík
Podporučík

Winaso píše:
Mohly by jste mi nějakou vestu doporučit prosím ? :)

Já mám tento Chest Rigg: http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=1219 a nemůžu si stěžovat, zásobníků do AKčka se do něho vejde 8, popřípadě jsou zásobníkové sumky dostatečně velké i pro další vybavení. Dále jsou zde dvě menší univerzální sumky, má jedinou nevýhodu, chce to k němu ještě alespoň menší batůžek na pití, svačinu či další drobnosti…

Perky: Sběratel hmyzu, Banzai!, 1 z 300, Speedy Gonzales, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Člen strany

04 kvě 2011, 19:24
Major
Major

Winaso píše:
No, já vubec totiž nemám představu, jak říkám sem začátečník. Ale díky za rady :)

No být tebou si koupím Molle 2 a osazim to origo sumkama....
Tady je vesta: http://www.us-armyshop.cz/index.php?opt ... 8&Itemid=3
A tady sumky: http://www.us-army.cz/molle,44.html
Popřípadě pokud chceš nosit UCP, tak je na té první stránce vesta sumkama už osázená (i když teda na druhé je mnohem větší výběr), nebo třeba zkus projet aukro, ale to už je zase trošku risk....

04 kvě 2011, 19:31
Kapitán
Kapitán

Koldda: Ty takzvané "uni" sumky na M83 jsou správně pro jihoafrické pitné láhve (z každé strany jedna).
Jinak to mě pak teda zajímá, kam ti 35-ti rané zásobníky strkaj, když M83 používali ještě v 90. tejch. Ono to může být tím, že co je platné pro pravou M83 neni platné pro kopiovou. :? Také ona vlastně konstrukce a tvar R4-kového zásobníku může hrát svou roli.

Winaso: Jak psal Jason, s Molle 2 vestou neprohloupíš ;)
Edit:
Soudě dle obrázku, AK47 zásobník tam pasuje, ale jde skoro nejde zavřít (týká se originál M83)
http://i70.photobucket.com/albums/i103/ ... CT0039.jpg

04 kvě 2011, 19:35
Rotný
Rotný

Všem moc děkuji za ochotu a radu :) Eště jedna otázka dala by se tedy sehnat ta MOLLE vesta už osazená těmi sumkami do tý 1000 ? :)

04 kvě 2011, 20:03
Profil ICQ
Major
Major

Winaso píše:
Všem moc děkuji za ochotu a radu :) Eště jedna otázka dala by se tedy sehnat ta MOLLE vesta už osazená těmi sumkami do tý 1000 ? :)

No, to nevim, ale snad tě 250Kč nezabije, ne? Samozřejmě by šla ta vesta někde sehnat levnějc a sumkama to potom osázet, aby to bylo do tvýho limitu, ale ta první varianta je asi lepší. No počkat, ale pozor, já zapomněl na to, že máš AK-47, no tak to nevim jestli je MOLLE 2 nejlepší řešení....To by sis musel někde sehnat ty sumky zvlášť, anebo někde sehnat chest rig přímo na rohlíky...

04 kvě 2011, 20:23
Rotný
Rotný

No právě že ty AK zásobáky jsou velký :( Ale snad to nějak dám do kupy :) Eště se poohlídnu po té MOLLE, mockrát všem děkuju za pomoc :)

04 kvě 2011, 20:29
Profil ICQ
Major
Major

Winaso píše:
No právě že ty AK zásobáky jsou velký :( Ale snad to nějak dám do kupy :) Eště se poohlídnu po té MOLLE, mockrát všem děkuju za pomoc :)

Možná bych zkusil tohle: http://anareus.cz/detail.php?id=2315 .
Samozřejmě ale musíš říct, co by si rád napodoboval, pokud to máš volný, tak je to v zásadě jedno.
Edit: Ještě jsem našel tohle: http://anareus.cz/detail.php?id=4049 a tohle bych bral teda spíš, protože Pantac je jeden z nejlepších výrobců vest na airsoft. Popřípadě se ještě rozhlídni po shopech jako je ebairsoft.com , nebo rsov.com , ale neber chest rigy od Mil-tecu, ty na ebairsoft.com (i přes to, že to je taky Čína) jsou kvlaitnější....
Edit II: Byl jsem osočen z poškozování nejmenovaného obchodu, takže svůj požkozující příspěvek mažu, niccméně názor zůstává stejný.

Naposledy upravil Jason dne 06 kvě 2011, 17:48, celkově upraveno 1

04 kvě 2011, 20:35
Rotný
Rotný

No nebo tohle taky ne ? http://www.zbrane-airsoft.cz/army-shop- ... olle-8-bw/ dokoupit pod prsa na to volné místo eště dvě kapsičky :) Tak by to bylo docela dobrý :)

04 kvě 2011, 20:41
Profil ICQ
Major
Major

Tak tuhle vestu ne, vzhledem k tomu, že je od Mil-Tecu. Nemám osobní zkušenost přímo s touhle vestou, ale se Squad vestou ano.

04 kvě 2011, 20:51
Rotný
Rotný

S touhle máš zkušenost ? http://www.armynet.cz/katalog/produkt/4 ... quad-vz-95 ta by taky šla, a vypadá to že bych tam ty zásobníky i dal :)

04 kvě 2011, 21:09
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

Winaso píše:
S touhle máš zkušenost ? http://www.armynet.cz/katalog/produkt/4 ... quad-vz-95 ta by taky šla, a vypadá to že bych tam ty zásobníky i dal :)

bože, tohle je tady aspon 100x hned nad tebou, to je SQUAD vesta, na kalachový rohlíky nestačí, teda stačí pokud se spokojíš s tim že tam dáš jeden a ještě k tomu šikmo, nejdou tam nacpat

poohlidni se po něčem ruskym nebo je možnost ještě jednotlivý čínský molle sumky, ty jsou celkem univerzalni narozdil od originalu, tam by to šlo... ale ktery konkretne to bohuzel nevim, ale slo o jednotlivy sumky se zapinanim na velcro

04 kvě 2011, 21:18
Podpraporčík
Podpraporčík

Potřeboval bych pomoct či poradit...

Kamarád shání nějakou lehčí vestu či nosnej systém, nejlépe tak do 1k Kč, nic nenapodobuje, chodí v olivě (barva není podmínkou), používá G3. Origo nebo kopča, tj jedno ale kvalita má vždy přednost.
MOLLE by sice bylo fajn, ale v této cenové relaci to bude nic moc kvalita a navíc je docela problém sehnat cenově přijatelný zásobníkový sumky zvlášť.

Jediný, co mne napadlo mu doporučit je asi klasickej britskej chest rigg, mám pocit že by měly do zásobníkovejch sumek ty jeho 7,62X51 zásobníky pasovat, ale jistej si tím nejsem - toť první dotaz.

Druhý dotaz je - napadá vás s těmito požadavky něco lepšího?

Předem dík z pomoc.

EDIT: Herr Gott! Teď mne napadla další možnost - něco německýho, ale v BW vybavení se nevyznám už vůbec...
Nejde mi ani tak o konkrétní nabídky jako spíš o typ vesty, když budu vědět co hledat, tak už si něco najdu.

05 kvě 2011, 09:05
Major
Major

To bych koupil starej německej nosňák a sehnal olivový sumky (jde to hůř ale najdou se) nebo koupil flecktarn když mu na barvě nezáleží
maj olivu i flecktarn

Vždy věrný jen sám sobě.

05 kvě 2011, 09:35
Podpraporčík
Podpraporčík

super nápad, zkusim toto najít jinde
http://www.armymarket.cz/nemecky-nosny- ... w-d0793-BW
Mám zkušenost, že když má Morris něco jen v Černilově, pravděpodobně to nemají vůbec - protože ta pobočka není obchod, ale bordel ve chlívě (doslova) a ty stavy zásob mu tam prostě nehrajou.

To už by stačilo jen dolpnit o tyto sumky
Předpokládám, tahle sumka je normálně na pásek?

05 kvě 2011, 11:17
Major
Major

O tehlech sumkách nevím, ale standartně se nosily tyhle, dají se sehnat i v olivě

Vždy věrný jen sám sobě.

05 kvě 2011, 12:29
Moderátor
Moderátor

Zasvěcení...
RICAS je tak "Hobbit size", takže jsem se ho musel zbavit. Má někdo tip na vestu pro chlapa (i amerikánskou vydýchám)?

05 kvě 2011, 12:44
Profil ICQ
Major
Major

LBT-1195, ISSAK, Eagle H-Harness , Blackhawk LBE ... (ale nejsou to carriery ..)

07 kvě 2011, 21:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Cotulosh píše:
Zasvěcení...
RICAS je tak "Hobbit size", takže jsem se ho musel zbavit. Má někdo tip na vestu pro chlapa (i amerikánskou vydýchám)?

neviem síce aký si veľký, ale odporúčal by som vesty od warrioru, používajú ich aj ostrý vojaci a vzhľadom k tomu sú za dobrú cenu... ešte som nevidel aby ktorákoľvek vesta warriorka na niekoho nesadla alebo v nej vyzeral ako keby mal mini vestičku, skor ja som mal problém so šírkou /mám výšku cca 185cm a váhu 75kg/ ricas-ka sadla aj na dvojmetrovú korbu s výškou dva metre a váhu sa neodvážim odhadovať :D

08 kvě 2011, 11:01
Moderátor
Moderátor

RICAS samotný je exklusiv. Zajímalo by mě, jestli je víc velikostí, nebo jen ta jedna "univerzální". Případně, jestli má RICAS končit někde nad pupkem. Nakonec to vidím na IBA.
Crater -> Já jsem Onder z GURU shopu v Ově... :-D

08 kvě 2011, 12:00
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Já pokud bych mohl doporučit vestu na ákáčkový zásobníky je http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=2509 krásně se stím pracuje a pohybuje po lese. Jediná věc co mě mrzela je, že to není molle.

12 kvě 2011, 18:27
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1311 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 44  Další