|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Monty
Moderátor
|
Re: M99 A&K
Krezz píše: Monty píše: Nu M200 je kásná guna ale od ARES narosto nepoužitelná. Měl sem možnost si ji vyskoušet a byl sem hodně ale hodně zklamanej. Tak stejne, dneska kdyz clovek nejaky ten peniz ma (coz pokud si koupi M200 tak asi ma) tak do toho stejne zainvestuje, nevim jaky ma M200 vnitrnosti ale dneska se da vyrobit vse a taky se da v zahranici sehnat upgrade skoro do vseho. Jasně hele napřed si okolo toho něco zjisti a pak piš že je všude zrovna na tohle plno upgrade.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
06 kvě 2010, 13:46 |
|
|
|
Jubal A. Early
Podporučík
|
me tahle vec neskutecne laka. myslim tu M200 ale zatim kazdej tvrdi ze je to sracka. nicmene kdyz na to budou prachy asi se nekdo sikovnej kdo to cely predela najde. jen se to prodrazi pac se toho asi spousta bude muset namalovat a na zakazku nechat vyrezat. nakonec ale aby to nebyl kver za cenu slusny realny vodstrelovaci zbrane...
_________________ I'll give you my gun when you take it from my cold, dead hands!
|
06 kvě 2010, 14:22 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
v tomhle případě ostrá je ostrá. Z M200 sem neměl zatím tto potěšení střílet ale z M82 už ano a to jak z ostré tak z softové verze a tam je taky dost rozdílů Softová v tech verzích co se dá sehnat( střílel sem s plynem) je dost poruchová anaprd. Všechny verze co jste sem posly jsou s mechem II to že je na silné upgrade uplně na ho.no. Jediná verze co má IIImech je k dostání za cirka 18 000kč a mužu říct že to opravdu stojí zato.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
06 kvě 2010, 14:31 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
koukal sem na morrise a je tam Snow Wolf M99 nemít kalacha a mb01...
|
12 bře 2011, 17:38 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
JELIKOŽ JE TO OPĚT TOTÍLŮNÍ OT TAK VAROVÁNÍ A JELIKOŽ UŽ BY TO BYLO TŘETÍ VAORVÁNÍ ZA SPAM TAK MÁŠ BAN NA TŘI DNY ONO TĚ TO PŘEJDE TADY SPAMOVAT A PŘÍSTĚ TRVALEJ BAN JÁ UŽ TĚ JEDNOU VAROVAL
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
12 bře 2011, 21:33 |
|
|
|
|