|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Speedytox
Praporčík
|
zajímavý email
ahoj... nedávno mi přišel hodně zajímavej email tak se chci pochlubit a zajímal by mě váš názor...ale podle mě se jedná určitě o fake. Jinak mám Gmail.com tak mi to rovnou překládá do češtiny, sice to není ideální ale dá se to číst Citace: DobrýDobrý den, nejdražší, Jmenuji se Linda Jak se máš? Doufám, že jste v pořádku av perfektním health.I narazil na váš profil na (armyburza.cz) považuje za nutné vám napsat ihned. Jsem moc zvědavý vědět víc. Mohl byste mi prosím na můj vzkaz oplatit tím, že upustí mailem na mé yahoo id ( linda1986bugiba@yahoo.co.uk), takže můžeme představit naše-self lépe na yahoo médií a také sdílejí vášeň lásky k sobě. Budu čekat na vaši e-mailovou protože mám vhodný a zásadní věc, kterou vám říct. Hezký den a Bůh vám žehnej, Pošlu vám můj obrázek, jakmile jsem dostávat mail: S pozdravem, linda pak jsem jí odepsal nějaký kraviny protože mi bylo jasný že to je fake, taky jsem jí poprosil o fotku Citace: Dobrý den, Nejdražší láska ,...... Jak se dneska máte? Jsem více než šťastný ve své odpovědi na můj mail. Jaký byl váš večer? Moje, i já děkuji Bohu za vedení mi do této chvíle zde v Dakaru v Senegalu. Jmenuji se Linda Bugiba iam 23 roků jeden nikdy neoženil i z Pobřeží slonoviny v západní Africe a v současné době jsem s bydlištěm v uprchlickém táboře v Dakaru zde v důsledku občanské války se děje v mé zemi, prosím, nenechte se odradit na tohoto jednání. Můj zesnulý otec Dr. Patrick Bugiba byl osobní poradce bývalé hlavy státu (Pozdní Dr. Robert Guéï) před povstalci zaútočili našem domě jedna rána a zabil mou matku a mé father.It 's jen mě, že je naživu, a teď se mi podařilo aby můj způsob, jak v blízkosti země, Senegal, kde jsem nyní opouští postavení uprchlíka podle otce reverenda péči a já jsem s použitím jeho počítač poslat tyto zprávy pro vás.
Chtěl bych vědět více o you.Your líbí nebo nelíbí, záliby a co děláte presently.I vám řekne víc o sobě ve své nové mail.Attached tady je můj obrázek pro you.though nejsem fotogenický, že všechny Doufám, že vám to nebude vadit. Doufat, že slyším od vás s láskou, Vy navždy linda tak jsem jí odepsal že by mě hrozně zajímalo jak přišla na můj Email a odepsala mi tohle Citace: Můj nejdražší Jaký je váš den?. Jsem velmi rád, že váš mail dnes ráno jsem potřeboval vaši pomoc, prosím, pokud můžete, pomozte mi z tohoto tábora a jsem opravdu rád, že jste se vší upřímností mého heart.In tohoto tábora jsme pouze povoleno chodit pouze v pondělí a páteční týdnů. Jeho stejně jako ten jeho pobyt ve vězení, a doufám, že tím Gods milosti i vyjde brzy. Nemám žádné příbuzné nyní komu můžu jít, jako všichni moji příbuzní utekli uprostřed war.The jediná osoba, mám teď je Rev.father Marka Vitalis, který je Rev.father tady v táboře, byl velmi příjemný pro mě, protože jsem sem přišel, ale nejsem s ním žijí spíše i žít v hostelu ženy, protože tábor má dva ubytovny jedna pro muže pro ženy ostatní. Rev Tel číslo je (00221-76-344-34-51), pokud zavoláte, prosím, sdělte mu, že chcete mluvit se mnou tak, že pošle pro mě v hostelu. Volejte kdykoliv. Chci se vrátit do mého studia, protože jsem pouze přišel můj první rok před tragickou událost, které vedly k úmrtí mých rodičů došlo. Prosím, poslouchat, mám zesnulého otce, výpisu z účtu a úmrtní list tady se mnou, který jsem vám pošle posledně, protože když byl naživu, že uloží některé částky peněz v bance Senegal, který on používal mé jméno jako další kin, dotčená částka je $ 5,3 m (pět milionů tři sta tisíc dolarů). Takže budu rád, abyste mi pomohl převést tyto peníze na svůj účet a od ní můžete poslat nějaké peníze pro mě, aby mi cestování dokumenty a letenky na přijít na setkání s Vámi. Pořád jsem toto tajemství lidí v táboře zde jediná osoba, která ví, o to je ctihodný, protože on je jako můj otec. Takže ve světle výše uvedeného, budu rád, abyste si to pro sebe a neříkej to nikomu pro Bojím se ztráty mého života a peněz, když lidé dostane o tom vědět. Pamatujte si, já dávám vám všechny tyto informace kvůli důvěru i sesazen na you.I jako upřímný a pochopení lidí, pravdivé a osobu vize, pravdy a pracovití. Zatím budu rád, kdybyste mi zavolat jak jsem řekl, mám hodně co říct. Volejte kdykoliv. Hezký den a přemýšlet o mě. Čeká se na slyším od vás nejdřív, S pozdravem navždy v lásce. linda přišlo mi to zajímavý tak se chci podělit
_________________ http://1mdp.wbs.cz
|
06 úno 2011, 15:03 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: zajímavý email
Takhle "zajímavý" maily mi chodí každou chvíli a díkybohu končí rovnou ve složce na spam, samozřejmě to je hromada sraček.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
06 úno 2011, 15:05 |
|
|
|
Speedytox
Praporčík
|
Re: zajímavý email
aha..právě že mě nikdy nic takového nepřišlo tak jsem se docela divil
_________________ http://1mdp.wbs.cz
|