Demence - As v obydlené vesnici.
Autor |
Zpráva |
Hammerfaller
Poručík
Registrován: 03 črc 2009, 21:00 Příspěvky: 243 Bydliště: kousek od Klatov
|
Demence - As v obydlené vesnici.
Zdary. Minulej pátek 8.10. kolem 21ti hodin večír u nás po vesnici pobíhalo kolem 10 chlapů v českej výstroji a s kvérama se tam přestřelovali. Normálně na hulváta se schovávali za autama a barákama a kropili po sobě hlava nehlava . Já sám jsem to neviděl, ale jelikož jsem u nás ve vsi jedinej AS nadšenec, první kecy šly na mě. Prej to žádný děti nebyly některý vypadali tak na 25 let! Docela by mě zajímalo co za dementní imbecily (sorry za vulgaritu, ale to prostě nejde) tohle dělá. Konkrétně se jedná o vesnici Biřkov u Švihova. Mam zlou předtuchu že jestli ted budu někde v blízkosti žádat o povolení softit na nějakým místě, tak mě pošlou do určitých míst..
_________________ "We need a stronger government, bring back capital punishment" - Rapist (Combat84)
"It's better to be dead than a fucking red!!" - Right to choose (Combat 84) - Neplést s Combat18!!
|
12 říj 2010, 20:00 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Demence - As v obydlené vesnici.
Tam to znam a nevim o tom, že by tam kdy byli nějaký airsofťáci...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
12 říj 2010, 20:52 |
|
|
|
Hammerfaller
Poručík
|
No o nás hold nevíš, nejezdíme na žádný velký akce zatim, ale to je jedno teď.
Podstatný je, že nám někdo běhal po vsi s kvérama a stříleli po sobě. Kde se vzali taky nevim.
_________________ "We need a stronger government, bring back capital punishment" - Rapist (Combat84)
"It's better to be dead than a fucking red!!" - Right to choose (Combat 84) - Neplést s Combat18!!
|
12 říj 2010, 21:01 |
|
|
|
Opik92
Kapitán
|
Lokální problém tu těžko nějak vyřešíš I kdyby tu někdo z nich fungoval, stejně se nepřizná a co na to říct, demence lidského druhu nezná mezí..
_________________ Andrew Haleck B/3-7 INF, 3ID (96 - 98) Valkyrie Corp. (2012 - now) Facebook
|
12 říj 2010, 21:19 |
|
|
|
Hammerfaller
Poručík
|
Opik92 píše: Lokální problém tu těžko nějak vyřešíš I kdyby tu někdo z nich fungoval, stejně se nepřizná a co na to říct, demence lidského druhu nezná mezí.. Jasně, s tim jsem ani nepočítal, že to nějak vyřešim, už vůbec ne, že se někdo přizná.. Prostě jsem si jenom chtěl postěžovat a optat se jestli o tom někdo něco neví.. Nejvíc mě ale zaráží, že podle toho co jsem slyšel od těch co to viděli to byli lidi kolem 18-25 let. Čekal bych nějaký kinders. A navíc v tom našem zapadákově a v okolí skoro nikdo neni.
|
12 říj 2010, 21:27 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Griffon píše: Tam to znam a nevim o tom, že by tam kdy byli nějaký airsofťáci... Kuva griffe mi jsme vesnici vedle a ty nás jako neznáš !!!!
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
12 říj 2010, 22:12 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
mro píše: Griffon píše: Tam to znam a nevim o tom, že by tam kdy byli nějaký airsofťáci... Kuva griffe mi jsme vesnici vedle a ty nás jako neznáš !!!! A nebyli jste to náhodou vy? Dělam si prdel...a samozřejmě o vás vim
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
12 říj 2010, 22:13 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Hammerfaller píše: Zdary. Minulej pátek 8.10. kolem 21ti hodin večír u nás po vesnici pobíhalo kolem 10 chlapů v českej výstroji a s kvérama se tam přestřelovali. Normálně na hulváta se schovávali za autama a barákama a kropili po sobě hlava nehlava . Já sám jsem to neviděl, ale jelikož jsem u nás ve vsi jedinej AS nadšenec, první kecy šly na mě. Prej to žádný děti nebyly některý vypadali tak na 25 let! Docela by mě zajímalo co za dementní imbecily (sorry za vulgaritu, ale to prostě nejde) tohle dělá. Konkrétně se jedná o vesnici Biřkov u Švihova. Mam zlou předtuchu že jestli ted budu někde v blízkosti žádat o povolení softit na nějakým místě, tak mě pošlou do určitých míst.. Kamaráde bacha na slova, protože ty dementí ibecilové, který ty tak pěkně nazýváš jsme byli mi. Píši to zde protože se nemám za co stydět o žádné střílení se nedá hovořit byl to jen taktický přesun, nic nezákoného jsme neudělali a proto říkám ještě jednou byli jsme to mi. Máme základnu v obci Bolkov hrajeme to již několik let cca 8? Takže víme jak se máme chovat na akcích. Po Čechách jsme celkem známá a dáse říct, že i uznávaní jednotka, takže znovu upozorňujii, že tam o žádné střílení nešlo. Zbytečně to nafukuješ ani jsi u toho nebyl a někoho chceš mrdat!!!! Dělali jsme v noci po 22 00 hodině průchod zabydlenou civilní vesnicí.Podle AČR se zabezpečováním křižovatek atd. Máš pravdu bylo nás deset a je nám opravdu okolo 25 let. BOHUŽEL TI MUSÍM OPONOVAT, PROTOŽE TOHLE BYL MILITARY TRÉNINK naší jednotky, kdy nikdo u sebe neměl v té době Airsoftovej kvér nýbrž znehodnocené SA.58 a proto se tam tedy nemohlo střílet, jestli vůbec víš co je to military trénink a SA.58 Byl bych rád než budeš příště vypouštět tyhle HOXNA forum, aby sis to pořádně zjistil.Že se nás ty lidi nezeptali když jim to podle tebe tak vadilo když okolo nás chodili a my hledali v mapě azimuty?? Dokonce se na nás i smáli a teď mi budeš něco povídat??? Vím že na tebe je tady asi hodně odbornejch slov který ti nic neřeknou ale já ti to prostě slušnějc napsat nemohl. Všem se za tohle moc omlouvam vym, že tam jsou vulgaryzmi tak mi dejte třeba ban, ale my jsme tam prostě nestříleli a jeli jsme čistě taktiku! za tim si stojim a sere mě že to někdo zas takhle nafouknul.
_________________ Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní! www.gsas.ic.cz
|
12 říj 2010, 22:19 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Griffon píše: mro píše: Griffon píše: Tam to znam a nevim o tom, že by tam kdy byli nějaký airsofťáci... Kuva griffe mi jsme vesnici vedle a ty nás jako neznáš !!!! A nebyli jste to náhodou vy? Dělam si prdel...a samozřejmě o vás vim Máš pravdu Grife bily jsme to mi ovšem jeli jsme tam jen taktiku nejme zelenáči víme jak se máem chovat ovšem i kdybychom chtěli tak se znehodnocenýma SAčkama to jde střílet stejně blbě
|
12 říj 2010, 22:22 |
|
|
|
Hammerfaller
Poručík
|
mro píše: Hammerfaller píše: Zdary. Minulej pátek 8.10. kolem 21ti hodin večír u nás po vesnici pobíhalo kolem 10 chlapů v českej výstroji a s kvérama se tam přestřelovali. Normálně na hulváta se schovávali za autama a barákama a kropili po sobě hlava nehlava . Já sám jsem to neviděl, ale jelikož jsem u nás ve vsi jedinej AS nadšenec, první kecy šly na mě. Prej to žádný děti nebyly některý vypadali tak na 25 let! Docela by mě zajímalo co za dementní imbecily (sorry za vulgaritu, ale to prostě nejde) tohle dělá. Konkrétně se jedná o vesnici Biřkov u Švihova. Mam zlou předtuchu že jestli ted budu někde v blízkosti žádat o povolení softit na nějakým místě, tak mě pošlou do určitých míst.. Kamaráde bacha na slova, protože ty dementí ibecilové, který ty tak pěkně nazýváš jsme byli mi. Píši to zde protože se nemám za co stydět o žádné střílení se nedá hovořit byl to jen taktický přesun, nic nezákoného jsme neudělali a proto říkám ještě jednou byli jsme to mi. Máme základnu v obci Bolkov hrajeme to již několik let cca 8? Takže víme jak se máme chovat na akcích. Po Čechách jsme celkem známá a dáse říct, že i uznávaní jednotka, takže znovu upozorňujii, že tam o žádné střílení nešlo. Zbytečně to nafukuješ ani jsi u toho nebyl a někoho chceš mrdat!!!! Dělali jsme v noci po 22 00 hodině průchod zabydlenou civilní vesnicí.Podle AČR se zabezpečováním křižovatek atd. Máš pravdu bylo nás deset a je nám opravdu okolo 25 let. BOHUŽEL TI MUSÍM OPONOVAT, PROTOŽE TOHLE BYL MILITARY TRÉNINK naší jednotky, kdy nikdo u sebe neměl v té době Airsoftovej kvér nýbrž znehodnocené SA.58 a proto se tam tedy nemohlo střílet, jestli vůbec víš co je to military trénink a SA.58 Byl bych rád než budeš příště vypouštět tyhle HOXNA forum, aby sis to pořádně zjistil.Že se nás ty lidi nezeptali když jim to podle tebe tak vadilo když okolo nás chodili a my hledali v mapě azimuty?? Dokonce se na nás i smáli a teď mi budeš něco povídat??? Vím že na tebe je tady asi hodně odbornejch slov který ti nic neřeknou ale já ti to prostě slušnějc napsat nemohl. Všem se za tohle moc omlouvam vym, že tam jsou vulgaryzmi tak mi dejte třeba ban, ale my jsme tam prostě nestříleli a jeli jsme čistě taktiku! za tim si stojim a sere mě že to někdo zas takhle nafouknul. Hele to, že mi to tak lidi řekli za to nemůžu. Dokonce se vás prej i bály děti . Jinak ty kecy o nevědomosti si laskavě nech, nic o mě nevíš.. Díky. EDIT: Jinak se ti teda chci omluvit za to že jsem tak vyjel, ale prostě když mi někdo řekne, že po vsi pobíhali chlapi v maskáčích a schovávali se za autama a stříleli tak mě to asi nenechá v klidu.
|
12 říj 2010, 22:26 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Promiň, ale když mě někdo napadně, že sem idiot tak asi zůstanu v klidu že???? Někdo ti něco řekne, ty si to ani neověříš a hned to střelíš sem na Foru???To si promiň že to tak řeknu ale u mě ubožák kterej hledá jen senzace a nic jinýho. Nechci se hádat ani tě nějak urážet víc než ty mě, ale thole si porvdu drobet přehnal.Samozřejmě že já taky nejsem vuplně v klidu
Naposledy upravil mro dne 12 říj 2010, 22:36, celkově upraveno 2
|
12 říj 2010, 22:28 |
|
|
|
Jubal A. Early
Podporučík
|
neni znehodnocena SA 58 zbran kat. D?
_________________ I'll give you my gun when you take it from my cold, dead hands!
|
12 říj 2010, 22:28 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Naposledy upravil mro dne 12 říj 2010, 22:34, celkově upraveno 1
|
12 říj 2010, 22:32 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Víc se k tomuto tématu nebudu vyjadřovat protože kdo mě zná ví že sem nervák a mohla by mi praskonout cévka v mozku Já vám svoje řekl.O žádné střílení tam nešlo.
|
12 říj 2010, 22:34 |
|
|
|
Jubal A. Early
Podporučík
|
jo ale manipulace se zbrani kat. D na verejnosti je prece prestupek, ne?
_________________ I'll give you my gun when you take it from my cold, dead hands!
|
12 říj 2010, 22:34 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Jubal A. Early píše: jo ale manipulace se zbrani kat. D na verejnosti je prece prestupek, ne? ovšem bez zásobníku s krytkou na hlavni ne kamaráde tak si nech svoje právničení a di si už lehnout. Další chytrej kterej se sem SExE
|
12 říj 2010, 22:38 |
|
|
|
Hammerfaller
Poručík
|
4MRO Heled o senzace mi fakt nejde, já jsem dostal informace, že někdo u nás ve vsi hrál soft, (samozřejmě od lidí co o tom nemají šajna, takže neví jak to vypadá) a to mě namíchlo. Ještě jednou se teda omlouvam..
|
12 říj 2010, 22:47 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
PÁNOVÉ PÍŠETE DO SERIOZNÍCH TÉMAT A PÍŠE TE TU KRAVINY PROSÍM OS VOLENÍ KOLEGY MODERÁTORY O LOCK A SMAZÁNÍ.
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
12 říj 2010, 22:49 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Hammerfaller píše: 4MRO Heled o senzace mi fakt nejde, já jsem dostal informace, že někdo u nás ve vsi hrál soft, (samozřejmě od lidí co o tom nemají šajna, takže neví jak to vypadá) a to mě namíchlo. Ještě jednou se teda omlouvam.. Omluva přijata a také se omlouvám za můj přístup k tobě. Navrhuji o smazání tohoto přízpěvku. Je to o ničem a vyvolá to zas zbytečnou diskuzi či dokonce hádku.
|
12 říj 2010, 22:53 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Zatim jsem to hodil do Tlachárny, až se to tu dořeší, jsem pro smazání.
|
12 říj 2010, 23:16 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
MYSLÍM ŽE SE TO UŽ DOŘEŠILO.ZAS POUHÉ NEDOROZUMĚNÍ.NIC VÍC
|
12 říj 2010, 23:42 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Nedorozumění? Jaké nedorozumění!!!!!!!!!!!!!§ Můžeš dělat érsoft klidně 50 let ale prostě ste a mneměly nic dělat!!!!!!!! A ještě k tomu se zavářkama. Pokud ste neměly povolení od obce tak ste jednoznačně porušily zákon a přes to vlak nejede!!!!!!!!!!!!!!! Kuli takovejm jako ste vy je plno problémů i jinde. Z tvého postoje vyplívá " prostě já můžu a vy si polibte pr.el" Ty by si mě přehodnotit svoje chování a chování své jednotky. V té vesnici ste neměly co dělat. A tím to hasne. Být tebou docela bych se nad sebou hodně zamyslel.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
13 říj 2010, 06:41 |
|
|
|
Jarmil
Praporčík
|
Skutečně mě nepřestává fascinovat, co může některé lidi napadnout. Ještě štěstí, že se o tom bude vyprávět jen v jedné vesnici a ne v celostátním tisku.
_________________ Beati pauperes spiritu, quoniam ipsorum est regnum caelorum
|
13 říj 2010, 07:19 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
Registrován: 05 lis 2008, 21:19 Příspěvky: 656 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Monty to napsal sice trochu ostreji ale taky mi neprijde normalni behat po vescnici i kdyz v noci a s kverem bez zasobniku. lidi sou neznali (nechci psat hloupi, taky nerozumime vsemu odborne) a ze nekdo kolem nich bezi v cesky maskačich (určitě vypadate na chlup stejne i s vystroji jak opravdovi vojaci) a s kverem mi moc rozumne neprijde. uplne vydim ty vystrašene stare babky z vesnice a ty jejich fámy co hned roznesou.....
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
13 říj 2010, 07:31 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Pánové, akorát to nafukujete! Nikdo z vás tam v tý době nebyl, ale kecat o slušnostech chování opravdu umíte parádně. Až budete vědět jak to opravdu bylo, tak pak si vás vyslechnu jinak mi tato diskuze přijde opravdu zcestná a až přehnaně nafouklá. Jedna bába někde řekne, že tam stříleli nějaký kluci a vy tady z toho udělaáte téma týdne? Myslel jsem si, že tohle forum je seriozní, ale jak tak vidim tak tady jen každej chce ukázat jek je mega hustej airsofťák, kterej ví přesně v každý situaci jak se má chovat, sahněte si do svědomí, každej udělá někdy chybu já to přiznávam, ale rozhodně se to tady zbytečně rozmazává a nafukuje.! Možná, že to nebylo úplně podle zákona, ale rozhodně jsme tam nic až tak zásadního neudělali.Neřeknu kdyby jsme tam opravdu stříleli nebo nedej bože útočili na civisty a podobně, ale průchod ve vesnici po tmě v temných uličkách ???? To se mi zdá přehnany za to jak mě tady jebete.Nikde se nestřílelo a ve vesnici jsme se zdrželi tak na 5 minut k určení azimutu.Nevšiml jsem si, že pokud mam zbraň kat.D řádně označenou vyndanej zásobník a potvrzení o jejím zehodnocením že i přez to se nesmí tahat na viditelném mýstě.Protože pokud vím tak u AS zbraně to nevadilo.Pokud byla nějaká změna v zákoně tak o ní nevím a tudíš se vám za to všem tady omluvím
|
13 říj 2010, 08:20 |
|
|
|
mro
Podplukovník
|
Monty píše: Nedorozumění? Jaké nedorozumění!!!!!!!!!!!!!§ Můžeš dělat érsoft klidně 50 let ale prostě ste a mneměly nic dělat!!!!!!!! A ještě k tomu se zavářkama. Pokud ste neměly povolení od obce tak ste jednoznačně porušily zákon a přes to vlak nejede!!!!!!!!!!!!!!! Kuli takovejm jako ste vy je plno problémů i jinde. Z tvého postoje vyplívá " prostě já můžu a vy si polibte pr.el" Ty by si mě přehodnotit svoje chování a chování své jednotky. V té vesnici ste neměly co dělat. A tím to hasne. Být tebou docela bych se nad sebou hodně zamyslel. Monty promiň, ale o tý situaci vůbec nic nevíš.Přečteš si tady pár řádků a děláš z toho nějaké závěry???Netvrdím, že to bylo humání vůči lidem ve vesnici kteří z nás mohly být dorbet rozhozeni, ale žádnej bordel jsme tam neudělali jen jsme prošli vesnicí.Jak jsme psal výše, netušil jsem, že s řádně označenou zbraní kat.D nesmím vylést na veřejnost.Protože dříve to šlo, pokud jsi měl červenou krytku na hlavni vyndanej zásobník a baterku tak si jí mohl přenášet.Ovšem pokud byla nějaká změna tak jsem se na to neinformoval a přiznám svou chybu.Byl bys tak laskav a našel i v zákoně že se to nesmí takto označené přenášet??? Já to zaboha nemůžu najít Děkuji
|
13 říj 2010, 08:42 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Doporučuju §15 Zákona o zbraních a střelivu odstavec 5: Držitel zbraně kategorie D nesmí: a) zbraň nosit viditelně na veřejnosti nebo na místě veřejnosti přístupném. b) Zbraň nosit nebo s ní na veřejnosti nebo na místě volně přístupném veřejnosti manipulovat...
_________________ KVHS RHPz 2009-2013 INVISIBLE GEAR
Naposledy upravil nox dne 13 říj 2010, 11:01, celkově upraveno 1
|
13 říj 2010, 09:05 |
|
|
|
Bogno
Plukovník
Registrován: 05 lis 2008, 21:19 Příspěvky: 656 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
jen trochu odbočnim: v maskačich ktere sou stale použivane armadou by se taky nemelo chodit, ne? jeste v plne vystroji a s označenim : ) tohle ale nerešim že, stejne v tom chodime všichni : ))
_________________ Prodam: Akumulátor Sanyo 8.4V/1700mAh - Large Type (uplně novy)
|
13 říj 2010, 09:20 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Každopádně omlouváš se, ze stránek vypadáte slušně, tak nevím, proč děláte takový kraviny (kdyby se o tom aspoň nevědělo... ). U maskáčů to je myslím tak, že by to neměl být stejnokroj, abys nebyl zaměnitelnej za příslušníka AČR, tj. hodnost, jmenovka, vlajka... taky se za armádu nesmíš vydávat.
_________________ KVHS RHPz 2009-2013 INVISIBLE GEAR
|
13 říj 2010, 09:26 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Podle znění zákona nesmíš bejt oblečenej tak, co by mohlo způsobit tvojí záměnu se členem ozbrojených složek, nijak konkrétnějc to tam specifikovaný není. Jestli to znamená že nesmíš mít ani komplet vietnamskejch maskáčů, nebo že komplet výstroj je v pořádkou pokud vynecháš jednu nášivku už záleží na tom, jak si člověk ten zákon vyloží (resp. jak si ho vyloží ten policajt, co tě případně chytí a bude to řešit).
|
13 říj 2010, 09:41 |
|
|
|
|