Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 23:16

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 23 ] 
 SC2010 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek SC2010
Dovolil bych si zde založi kolonku s informacema o SC2010.
Akce je určena jen pro snipery.
Datun: květen 15-16
Lokace: Brno (místo srazu a oblast akce bude posláno jen registrovaným zájemcům)
Specifikace akce: Určeno pro snipery.Jedná se o akci formou výcviku. Další info oco pujde nebude dáno k dispozici jedná se o inerní informace.
Jediné co mužem říct že nepude o ulejváckou akci lehni si a střílej bude kladen důraz na fyzičku,postřeh,výkon.
Podmínky účasti : Věk 18 let,sniper zbraň(ak s optikou není brána jako sniperka), Hejkal,sandartní výbava pro odstřelovače.
Doba trvání akce je 2dny. Předčasný odjezd se netoleruje. Akce je brána jako výcviková ale s velice tvrdými pravidly takže dvě chyby proti pravidlům a dotyčná osoba končí s celou akcí. (dbát se bude hlavně o manipulaci se zbraní, chování se zbraní atd).
Cena akce je 500kč daná částka musí bát složena na účtu nejméně 14 dní před začátkem akce zároveň s podanou přihláškou.(zájemci piště PM bude vám pak poslán na email formulář na vyplnění a číslo konta)
V ceně je zahrnuto jedno jídlo a kompletní zajištění akce. (lidi,technika)
Veškeré dotazy pište sem.
Je o jen informativní link datum konání akce bude dáno nejméně měsíc a půl dopředu.
Počet možných účastníků je pouze 20sniperů vyjímky se neudělují.
Do počtu je brán i pozorovatel.
PS: akce je jen pro registrované. Návštěvi a lidi na čumendu nejsou brány.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

18 bře 2010, 11:48
Armádní generál
Armádní generál

Nový příspěvek Re: SC2010
bude to pro jednotlivce nebo jen pro tymy?

akce formou vycviku? muzes to trochu priblizit? chapu to dobre ze to nebude brano tak jako harryho snipercup, ktery byl soutez (teda podle toho co jsem cetl)?

18 bře 2010, 12:01
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

vanhouten píše:
bude to pro jednotlivce nebo jen pro tymy?

akce formou vycviku? muzes to trochu priblizit? chapu to dobre ze to nebude brano tak jako harryho snipercup, ktery byl soutez (teda podle toho co jsem cetl)?

Mužou být i dvojičky jelikož ale účast je jen 20 lidí tak kdo dřív regisruje ten má výhodu.
Ano mělo by se o podobat SC od lidí z URNY pardubice. Trochu sme to jen upravily více zdrsnily nechcem kopírovat výrobek lidí co to vymyslely. Jen víme že Harry už další SC dělat nechce protože byl zklamanej z přístupu lidí. Sám víš asi jakej přístup.

abych přijal místo své

18 bře 2010, 12:07
Armádní generál
Armádní generál

jj sledoval jsem to a je to skoda ze to tak dopadlo. po tvem predchozim snipercupu si myslim ze i tento rocnik bude zase super. super, teda podle ohlasu na netu. snad cas dovoli abych se taky zucastnil.

18 bře 2010, 12:56
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

vanhouten píše:
jj sledoval jsem to a je to skoda ze to tak dopadlo. po tvem predchozim snipercupu si myslim ze i tento rocnik bude zase super. super, teda podle ohlasu na netu. snad cas dovoli abych se taky zucastnil.

JJ bud rád když pojedeš. Poslední SC co byl pod názvem Prší prší jen se leje byl dost hustej hlavní náročnost byla ale na sniperech kteří si teda fakt mákly.

abych přijal místo své

18 bře 2010, 13:00
Armádní generál
Armádní generál

jj vim ze to cele prochcalo a ze to nikdo nevzal. potom az upresnis termin tak uvidim jak to bude s praci (i kdyz se to obvykle dozvidam den predem :( )

18 bře 2010, 13:24
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

vanhouten píše:
jj vim ze to cele prochcalo a ze to nikdo nevzal. potom az upresnis termin tak uvidim jak to bude s praci (i kdyz se to obvykle dozvidam den predem :( )
Termín už tam je je to za dva měsíce.

abych přijal místo své

18 bře 2010, 13:26
Armádní generál
Armádní generál

aha, jsem slepy kua :roll:

18 bře 2010, 13:58
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Tak zájemci o registraci pište na email kowalsky1@seznam.cz

abych přijal místo své

22 bře 2010, 23:14
Moderátor
Moderátor

Tka jelikož už nějaká doba uplinula a lidí se moc nehlásí tak sme nabyli dojmu že sniperů co berou své řemeslo vážně nad 18 let asi moc není tak snižujem věkovou hranici od 16 let. Takže zájemci pokud je ten zájem email je psanej máte možnost se hlásit. Zdurazňuju že podmínka uskutečnění je počet 10 sniperů.

abych přijal místo své

11 dub 2010, 09:44
Moderátor
Moderátor

Je mi líto ale díky naprostému nezájmu se akce ruší. Přihlásily se pouze 4 odstřelovači.

abych přijal místo své

03 kvě 2010, 19:32
Rotný
Rotný

nazdárek
myslím, že hlavní problém není v tom že je málo 18ti letých sniperů co to berou vážně

jinak velmi zajímavá myšlenka

04 kvě 2010, 12:04
Moderátor
Moderátor

brany... píše:
nazdárek
myslím, že hlavní problém není v tom že je málo 18ti letých sniperů co to berou vážně

jinak velmi zajímavá myšlenka

tím to určitě není. Jinak myšlenka je to už stará dva ročníky proběhly loni byl zrušen a místo toho byla tématická akce na 3 dny které nakonec dostal název prší prší. Letos sme se uvolyly to udělat znova a výsledek jsem očekávaly takovej jakej nastal. Ale flintu do žita nehážem. Se sniperama že nad 18 jich moc není o je blbost na snipera se sanží hrát každej 5 airsofťák jenže jak jde dokázat že to opravdu myslí vážně tak se začnou vymlouvat. Přitom byli pozvaní instruktoři od PČR a AČR. Škoda

abych přijal místo své

04 kvě 2010, 18:33
Podporučík
Podporučík

Celá tato situacek terá nastala mě opravdu mrzí :( ,ale doufám ,že vás to neodradí a budete se pokoušet o SC i příštích letech.A tím to bych vám chtěl poděkovat a popřát na příštím ročníku SC věčí učást.(doufám že tam budu).

04 kvě 2010, 19:50
Moderátor
Moderátor

No mi nezanevřem páč nás to baví a střílíme i ostré.
No a tady je trocha reality a klobouk dolu http://jdem.cz/e4sv3

abych přijal místo své

04 kvě 2010, 20:12
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Myšlenka dobrá, ale podmínky účasti velmi přísný, nic ve zlým.
Na to dnešní mládež neslyší a též ze zadání není vůbec patrné, co účast a úhrada "startovného" přináší.

13 kvě 2010, 13:39
Moderátor
Moderátor

Ebon hand píše:
Myšlenka dobrá, ale podmínky účasti velmi přísný, nic ve zlým.
Na to dnešní mládež neslyší a též ze zadání není vůbec patrné, co účast a úhrada "startovného" přináší.

to radši prísné podmínky nez tam mít 50 pseudosniperů, co odpadne hned první den

13 kvě 2010, 15:05
Plukovník
Plukovník

ucast znamena ucast. tzn co si z toho vemes to budes mit.
uhrada startovneho znamena ze je vsecko potrebne dopredu zajistene a ze u lidi co zaplati predem je vetsi sance ze dojedou (potazmo mensi sance ze nedojedou, kdyz uz to maj cvakle...)

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!

14 kvě 2010, 01:57
Moderátor
Moderátor

Vono takle nemůžeš dopředu napsat co se ta mbude dít a kdo tam bude. To nejde nemá to být klasická akce ve stilu ty si leni tam a ty tam a na muj povel pal. Celé ti je náročné jak na přípravu tak na zajištění potřebných věcí. Měla tam být technika,instruktoři z ředa AČR a PČR jakej obor je asi jadasý. Zajištění prostoru, lidí, vybavení, techniky to vše něco stojí. Vono kdyby lidi tak nějak hledaly a sami projevily iniciativu tak by věděly že už je to v podstatě 4 ročník téhle akce. Bohužel ale i předešlé ročníky byly s problémama. Na první se nahlásilo jen 7 lidí což nechaly ještě projít na druhej to už bylo lepší bylo 16 lidí. Na třetí se přihlásilo jen 8 lidí což už nesplňovalo podmínky uskutečnění akce( nejmíň 10 kousků) tak se udělalo náhradní řešení na 3 dni akce vyrobená specielně pro snipery. Nakonec se z toho stala prověrky výbavi a umu sniperů páč celý 3 dny chcalo. Dle ohlasů ale vydařená akce a klobouk dolů před dvojicema to to zvládly. Nechcem aby to byla obyč akce pro maníky co vyděly film odstřelovač nebo hrály hru sniper Elite a se rozhodly být snipeři. Jak sem tu už psal několikrát snipeřina není pro každého nemůže ji dělat každej chuj co si na jakoukjoliv zbraň dá optiku to prostě nejde. Co máme družstvo sniperů tak ti kluci aktivně střílej ostrejma a věnují se tomu reálně. Podmínky pro přijetí do skupiny sou velice přísné a trvá rok i výc než se tam dostaneš.
Prostě snipeřinu musíš mít v krvy a musí tě to bavit jinak to fakt nemá cenu.

abych přijal místo své

14 kvě 2010, 06:59
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Jasný, já ti rozumím, sleduji, že tu férový přístup k snipeřině dlouhodobě hájíš. Agituješ před mladými vocásky co chtěj nějakou hustospešl snipu a hned být za majstry snajpry. :mrgreen:
Ani se nesnažím tvůj přístup kritizovat či zdiskreditovat. Je to věcna diskuze. Mě se myšlenka líbí. A sám bych se toho rád zůčastnil, i když by mě víc bavilo s ostrýma než AS. Mám sice SVD a SIG s optikou, ale nikdy jsem se nedokopal k hejkalovi. Takže se spíš držím jen nějaké palebné podpory a přístupu na úrovni Namu..
Pokud jsem dobře vydedukoval, akce měla být někde u Brna. Já jsem tam vlasně náhodou softil před třemi týdny v lesích blízko za Brnem. Kus od cesty na Svitavy, dole pod dálnicí byl Globus.
Neuvažoval si udělat i akci pro vocásky, kde by viděli, co sniping obnáší? Protože mi přijde, že těch mladých, co by to chtěli dělat je kupa, ale asi bude potřeba je dovést za ručičku až k prvnímu stupínku..

14 kvě 2010, 15:34
Moderátor
Moderátor

JJ u brna lokace se ale každej rok mění aby si lidi co byly na loňským nějak nezvíhodňovaly. JJ brněnskej prostor znám až moc dobře protože je muj a poskytuju ho na soboty Brněnskému As shopu. Akorát teď nemám čas tam být o víkendech.
No popravdě přemejšlíme o jednodení akci pro "začátečníky" něco jako přípravku. Uvidíme jak se to ujme.

abych přijal místo své

14 kvě 2010, 19:23
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Mě totiž přišel tvůj původní koncept opravdu náročný. A bohužel největší potenciál vidím skutečně v mládí. Většinu starších, co znám a zkoušeli snipeřinu, tak to pověsili na hřebík. Jelikož je přestalo bavit na akcích trefit protihráče, který bez přiznání zase zmizel někde v křoví.
To je dobrá myšlenka s tou změnou lokace. Možná by nebylo od věci udělat jednodenní akci a v případně zájmu to na místě prodloužit ještě na druhý den.
Jak vypadá ten tvůj prostor? Protože mi na oficielním nebyli.

16 kvě 2010, 12:23
Moderátor
Moderátor

Ebon hand píše:
Mě totiž přišel tvůj původní koncept opravdu náročný. A bohužel největší potenciál vidím skutečně v mládí. Většinu starších, co znám a zkoušeli snipeřinu, tak to pověsili na hřebík. Jelikož je přestalo bavit na akcích trefit protihráče, který bez přiznání zase zmizel někde v křoví.
To je dobrá myšlenka s tou změnou lokace. Možná by nebylo od věci udělat jednodenní akci a v případně zájmu to na místě prodloužit ještě na druhý den.
Jak vypadá ten tvůj prostor? Protože mi na oficielním nebyli.

No to je technicky nemožné udělat akci a vpřípadě zájmu ji protáhnout.Lidí co sou dospělí a snipeří je stále dost tady jde hlavně o přístup k věci. A náročný koncept? Ježiši tak sand když něco dělám tak pořádně ne?
No tak o muj prostor nebyl páč je to bejvalej sklad výbušnin v řečkovicích areál Expolosie. Tam bez povolení nikdo nesmí jinak je to bráno jako nedovolené vnikdnutí na soukromí pozemek.

abych přijal místo své

16 kvě 2010, 12:30
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 23 ]