Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 15:03

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 2 ] 
 Totální předělávka SVD Dragunov - cena? 
Autor Zpráva
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Totální předělávka SVD Dragunov - cena?
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, co si mám koupit do SVDčka (toho od A&K), když ho chci totálně předělat - resp. přesnou hlaveň, trysku, jakou pružinu...
Chci opravdu špičkové komponenty (lepší střed - tzn. trošku levnější ;)). Prosím vás o to, aby jste mi tu dali seznam toho, co mám upgradovat (chci upgradovat na pružinu M160). A kdyby vám zbyl nějaký ten čásek, tak prosím i odkazy, ale rád si poslechnu, od jakých značek mám komponenty brát ;). Díky moc

04 lis 2009, 17:13
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Totální předělávka SVD Dragunov - cena?
Ehm, tak tohle fakt nechápu. Ty víš že je tady o tej zbrani topic, kterej obsahuje hromadu informací (čili když napíšeš něco v tom smyslu, co jsi napsal tady, tak tě každej pošle do háje s tim, abys četl a snažil se, protože ti to pod nos nikdo cpát nebude), víš že když to přesto chceš zkusit, máš to napsat do něj a ne zakládat novej, duplicitní topic, kterej někdo lockne a napaří ti varování, ale stejně to uděláš. A varování to je už druhý, čili rovnou ban na den.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

04 lis 2009, 17:18
Profil ICQ
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 2 ]