Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 09:09

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 3 ] 
 3hlavnová brokáda. 
Autor Zpráva
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Nový příspěvek 3hlavnová brokáda.
Pouzil jsem hledat a nic jsem nenasel pokud tu neco uz o tehle brokovnicich je tak se omlouvam a prosim smazat

Ahoj.Chtel bych si koupit jednu z tehle brokad ..

http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=polozky/brokovnice

sou tam dve znacky...nevite ktera by byla z tehle nejlepsi ?? mate snima nekdo zkusenosti ?

Duvod Koupe:,,Zazimovani meho AEG´´

20 říj 2009, 17:07
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Nový příspěvek Re: 3hlavnová brokáda.
Vzhledem k tomu, že na skladě je pouze jedna, tak tam toho na výběr moc není. Jinak, známý má tuhle, která je podobná téhle. Říkám, že je podobná, nevím, jestli stejná. Kámoš je s ní celkem spokojený (s tou z BASu) a používá ji jako sekundárku dolet tak 25 - 30m s 0.2 kulema (aspoň tak mi to říkal) a ještě k ní máš kolimátor (resp. repliku).

20 říj 2009, 17:57
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Nový příspěvek Re: 3hlavnová brokáda.
Konecne po dlouhem hledani sem tady na forum tu brokovnici nasel M56AL a dozvedel jsem se co sem potreboval , omlouvam se a prosim smazat

20 říj 2009, 21:20
Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 3 ]