|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
!!! PRASNA - NEDĚLE 19.7.09 - ODPOLEDNE !!!
Autor |
Zpráva |
Johny83
Štábní praporčík
Registrován: 05 lis 2008, 14:47 Příspěvky: 166 Bydliště: Rybnice
|
!!! PRASNA - NEDĚLE 19.7.09 - ODPOLEDNE !!!
Zdary všichni sofťáci. IFP se rozhodlo udět akcičku na Prasně v neděli k večeru cca 17:30.... Pokud by měl někdo zájem se zastavit v tento netradiční čas, bude vítán... Není vyloučeno že když nás to bude bavit, že budeme odcházet až za šera Samozřejmě po sobě nemusíme jen kropit.. Můžeme dát boj o vlajky atd..
_________________ !!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!! Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Vini, vidi , fugy
|
16 črc 2009, 12:06 |
|
|
|
Johny83
Štábní praporčík
|
Re: !!! PRASNA - NEDĚLE 19.7.09 - ODPOLEDNE !!!
tak lidi, už se mi přihlásilo cca 8 lidí....
_________________ !!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!! Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem. Vini, vidi , fugy
|
17 črc 2009, 06:45 |
|
|
|
JARIN JPP
Nadporučík
|
for Johny83 Škoda,že nepřijedete na Padlýho anděla,jestli budou síly stačit tak se v neděli na Prasně stavím,rád vás uvidím,doufám,že tam bude i Hyde
_________________ Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
|
17 črc 2009, 09:55 |
|
|
|
Johny83
Štábní praporčík
|
JARIN JPP píše: for Johny83 Škoda,že nepřijedete na Padlýho anděla,jestli budou síly stačit tak se v neděli na Prasně stavím,rád vás uvidím,doufám,že tam bude i Hyde Ahoj, je mi líto.... Jel bych rád, ale nějak to doma neprošlo. Už bylo v plánu něco jinýho. Víš přece že taky ty noční akce moc nemohu. Hyde na Prasně bude. Taky budu rád jestli se ukážeš, dlouho jsme se neviděli
|
17 črc 2009, 10:35 |
|
|
|
M@tit
Četař
|
Zdarec všichni, tak tohle byla zatim moje nejrychlejší soft akce. Přijel sem, oblíkl se, obešel sem barák a začlo tak chcát, že sem byl za 15 sekund mokrej jako želva
_________________ Omicron Airsoft Team
|
19 črc 2009, 20:40 |
|
|
|
Johny83
Štábní praporčík
|
M@tit píše: Zdarec všichni, tak tohle byla zatim moje nejrychlejší soft akce. Přijel sem, oblíkl se, obešel sem barák a začlo tak chcát, že sem byl za 15 sekund mokrej jako želva Ahoj kámo, byl to hukot.... No, mi dali 2 hry a pak to přišlo. Myslím si ale že by nebylo od věco to zopakovat někdy v sobotu k večeru, mohlo by to být zajímavé - Samozřejmě bez slejváku.
|
19 črc 2009, 20:57 |
|
|
|
M@tit
Četař
|
No ja sem pro, je to lepsi nez zabit celej den, dat to treba od 4-5 odpoledne by nebylo spatny. Ten déšť byl tak silnej, že sem mel všechno za chvilku mokrý. Vlezl jsem do auta s taktickou vestou, masakr
_________________ Omicron Airsoft Team
|
20 črc 2009, 19:13 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|